sobota, 6. april 2019

Poslušam svoje srce: Rada sem tukaj!

Poslušam svoje srce: Rada sem tukaj!: Tako rada sem tukaj. Tako rada imam te dneve. Srečna sem, da sem se povabila na kavo. Ampak ne kamorkoli! Točno tukaj, ko mi je resnično...

Rada sem tukaj!

Tako rada sem tukaj.

Tako rada imam te dneve. Srečna sem, da sem se povabila na kavo. Ampak ne kamorkoli! Točno tukaj, ko mi je resnično všeč. To me pa tako osreči.

Mislila sem iti v eno kavarno. Pa sem si premislila za eno bolj blizu. Kar čez cesto. Pa še z avtom se ne rabim voziti. Potem sem se spomnila, da tam nimajo rastlinskega mleka. Bi čaj? Ne bi. Zdaj ne bi. Potem sem rekla, da grem v trgovski center. Pa še je bilo prezgodaj. In potem sem se samo peljala naprej. Obrniti nisem mogla. Ker je bil krožni. Pa sem kar zavila ven.

Potem pa sem se spomnila na to ljubko kavarnico tukaj.

Vsa je v steklu. Tako se martičkam. Tukaj. Pomembno mi je. saj je lepo. In odlično se počutim. Resnično.

Sončno vreme, samo od znotraj. Lahko sem v kratkih rokavih. Zunaj še je sveže. Tukaj pa je kot v moji dnevni sobi. Sončno. Izjemno! Rada sem tukaj!

No in zdaj se počutim še boljše. Počutim se še boljše. Počutim se kot v raju. Saj vem, da sem prišla pisati. Ampak to mi je tako v veselje. Vedno. Lahko pa pišem in uživam v lepem ambientu. Lahko sem točno to, kdo sem.

Zakaj bi gledala nazaj. Malo samospoštovanja pa tudi imam. Ni naključno, da imamo oči spredaj! Samo naprej glejmo!

In še nekaj sem slišala.

Zakaj se ne morem spomniti? Mogoče se bom. Sigurno je bilo kaj pametnega. (Ali ne, če se ne spomnim...)

Veš kaj, kavo sem si dala na desni strani. Eh, levi. Pa sem jo že po računalniku polila. In seveda po mizi. Se vidi, da je zgodna ura!

Ljubek sijoč srčen dan!

Cmok! Cmok!


















P.S.: Danes še bolj poslušajmo sovje srce. Še bolj bodimo pristni. Še bolj se odprimo kreativnosti in lepoti od znotraj. Naj vse zasije!

P.P.S.: Hvala za vse oglede in like in naročnine na moj kanal!
Rada vas imam!
Hvala, da ste!
Tukaj pa je že nov navdih!
https://www.youtube.com/watch?v=ax5RrN7KKP4&list=PLVsGYsenvaDrmAwOUSiEKn8RvVQcALj98&index=13

petek, 5. april 2019

Poslušam svoje srce: K A T E J A : It makes me happy

Poslušam svoje srce: K A T E J A : It makes me happy: Hi my Beloved! I'm learning. It can be a logic and it can be heart connected. Maybe are together sometimes. But my heart is always m...

K A T E J A : It makes me happy

Hi my Beloved!

I'm learning. It can be a logic and it can be heart connected. Maybe are together sometimes. But my heart is always more important. I love being a heartier person. Just because it makes me happy.


What if I really believed that my life was loving me? I would just have more fun!!?! I would just be more relaxed and enjoying!?!!


I'd rather enjoy the tiny moments. I'd be more relaxed about everything.


I am really pleased and grateful that I can be who I am.


It's such a rich world to me.


Sometimes is also a time of rest. Just like today.


Love with all your heart! Love! Love! Love!


A lovely day full of adventure!


Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful red day!


**

SLO: K A T E J A : Osrečuje me…


Hej moje drage, moji dragi!

Učim se. Lahko je logika in lahko je srčnost. Mogoče gresta kdaj skupaj. Ampak mi je srčnost vedno bliže. Rada sem bolj srčna oseba. Samo zato, ker me to osrečuje.  


Kaj če bi res verjela, da me življenje ljubi? Se ne bi samo bolj zabavala? Se ne bi samo bolj sprostila in uživala?

Bolj bi uživala drobne trenutke. Bolj bi bila sproščena glede vsega.


Resnično sem zadovoljna in hvaležna, da sem lahko to, kdo sem.

To mi tako bogati svet.


Je pa tudi čas počitka. Tako kot danes.

Ljubi z vsem srcem! Ljubezen! Ljubezen! Ljubezen!


Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!


Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten dan!

Poslušam svoje srce: Niti zame ne!

Poslušam svoje srce: Niti zame ne!: Odlično se počutim, da se malo razvajam. Točno tako, po moje. Kako pa to paše. Kar vse se je spremenilo in se vidi čisto drugače. Tako. Kot ...

Niti zame ne!

Odlično se počutim, da se malo razvajam. Točno tako, po moje. Kako pa to paše. Kar vse se je spremenilo in se vidi čisto drugače. Tako. Kot bi prej bilo oblačno in je zdaj sonce. Točno tako.
Moje življenje je čisto moje. Lahko si ga oblikujem po svoje.

Pa dobro, da še je zunaj malo mrzlo! Našla sem tako lep Mangov pulover, ki me spominja na dopust. Malo razvajanja. Tako rada si kupim kaj lepega. Tako za dušo. In to je za dušo.

Kaj bi si človek želel več? Kopel zvečer. In čajek. In malo razvajanja.

Danes sem tako ponosna nase. Dobro mi gre! Projekti mi kar letijo skupaj. In prav uživam bo njih. Nisem si niti mislila, da bom tako hitro dokončala. Zdaj pa na enega velikega. Ali bi še prej enega malega? Bom videla. Eh, kaj bi z malim! Kar na velikega se bom spravila! Tako je!

Prej mi je kar vse nekaj padalo z rok! Kako sem bila tečna. Ugotovila sem, da nisem v čistem sozvočju s sovjo dušo. Saj vem! Potem mi ne bi vse letelo izpod rok in padalo dol. In to je dobro! vedela sem, da je čas za usklajevanje.

Kako je dobro! uh, kako mi je dobro. Naredila bom, kot čutim. Doma bom ostala. In samo bila doma. To me pomirja. In dragoceno mi je, da sem lahko doma.


Ali bi šla? Kam me vleče? Raje bi ostala doma. tako. Odločeno. Saj ni dileme.

Danes lahko cenim lepo vreme. Lahko cenim, da sem doma. lahko cenim, da si še bolj vem, kaj si želim. Lahko cenim, da sem točno to, kdo sem.

In nastajam. In postajam.

Kako lepo je, ko se imam bolj rada. Malo bolj. Vsak dan pikico bolj. Danes je dan za razvajanje. Tako. Zase. Za dušo. Ali pa vsaj sedenje na soncu. Ali vsaj malo uživanja. Kar tako, kako mi odgovarja. Ali kar tako, kot sem sijoča. Kako malo spanca potrebujem v resnici.

Včeraj sem poslušala, da bi bilo dobro, da bi se zbujali s soncem in šli spati pač, po temi. V čisti temi. Brez lučke telefona. Pa saj to vem. In odgovarja mi tak bioritem. Samo poslušam svoje srce. Kako dobro kavo so mi skuhali. In še spenili. Rastlinsko mleko se ne peni tako dobro. Ampak to je imelo penice. Pravi kapučino. Tako sem zadovoljna.

Rada sem jaz. In hvaležna sem za to! (V resnici sploh ne vem, zakaj sem tako dolgo potrebovala za to! Ampak nikoli ni prepozno! Niti zame ne!)

Ljubek sijoč pristen dan!

Cmok! Objem!














P.S.: Življenje ni tako resno, kot se zdi! Prav ljubko je lahko... se ti že nasmiha...



četrtek, 4. april 2019

Poslušam svoje srce: Avtobus, ampak ne zadnja postaja...

Poslušam svoje srce: Avtobus, ampak ne zadnja postaja...: Cenim, da je pomlad tu! Kako rada imam, da je tukaj! Diha skozi mene in mi je v tako veselje, da sem lahko srečna in zadovoljna, da sem lah...

Avtobus, ampak ne zadnja postaja...

Cenim, da je pomlad tu! Kako rada imam, da je tukaj! Diha skozi mene in mi je v tako veselje, da sem lahko srečna in zadovoljna, da sem lahko samo to, kdo sem.

Tako rada ima svoje življenje! Vsak dan bolj! Prav zadovoljna sem. Čutim kako se povečuje sunek v pozitivno, dobro smer. Čutim, kako se povečuje moč sreči. Srčnosti. Pristnosti. Uživam v vsem tem. Rada sem to, kdo sem. In učim se. Biti še bolj pristna. Kako rada sem v tem lepem življenju na polno! To je moje življenje danes!

Božansko! Čutim. Kako se premika. Če bi bila Partljič, bi slišala, kako trava raste. In jo slišim! Prisežem! In to s Partljičem je verjetno bila prispodoba, da je tako nor, da bi še celo to slišal. Ali samosvoj. Ali čuden! In vse to sem jaz! In odlično se počutim v tem! Moj čas je zdaj! To je moje veselje! To je moja sreča!

Kako uživam v norosti ustvarjalnosti. Ali bivanja v tem, kdo sem. Samo sem.

Lepota. Igrivost. Smelost. Samosvojost. Užitek. Pristnost. Lahkotnost. Moč. Svoboda ustvarjanja. Rada imam vse to in vse dele sebe.

Čisto sem navdušena. In seveda hvala vsej preteklosti, da sem danes točno tukaj kot sem. Brez nje ne bi šlo! In ponosna sem na njo! Z vsem srcem! Toliko me je naučila!

Glavno pa je bilo!

Daj no, nič ni tako resno!

In ko ti nekdo prvič pokaže, kdo je, mu verjemi! Ne rabiš sto ponovitev limonade, da te prepriča. Kaj sem samo sto napisala!? Ogromno ponovitev istih izpadov, potem pa sem prepričana. Ne! Ni mi treba! Že prvič je dovolj!

Res pa je tudi, da nekaterih stvari nisem želela videti, slišati ali čutiti, ker bi pomenilo, da si želim kaj spremeniti. Ali se pomakniti v drugo smer. Ali izstopiti iz avtobusa. To pa sem tako ali tako naredila. Prej ali slej.

Zaupam si! Vedno bolj!


Ljubek sijoč pristen dan!

Cmok! Objem!

















P.S.: Poslušajmo svoje srce. Kaj nam šepeta? Kam nas vodi? Kaj nam namiguje? Srce je naš kompas. Vedno!


P.P.S.: Tukaj pa že nov dnevni navdih... in hvala, ker ste z mano na poti... pustolovščini...

sreda, 3. april 2019

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Curious...

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Curious...: Hi my Beloved! Why am I so curious today? What is it today? I've learned a lot in my life. And its time to use it. It&#39...

K A T E J A : Curious...


Hi my Beloved!

Why am I so curious today? What is it today?


I've learned a lot in my life. And its time to use it. It's also time to forget a bit of my logic. And I'm more self-contained and genuine. And I decide right away instantly. Everything is possible. I open my heart to whatever I want. And how do I do it?

  
Today, let's listen to your heart. Do you feel that poetry? Do you feel that magic? It’s whispering to you. Listen to it. It knows exactly what's best for you.


I love my life. I love so much everything that flows into my life. I like it so much that I can be who I am.


I was always a logical person!!! Maybe now I leave more to all intuition… internal leadership.


All blooms. Even I a little ... Now, it's time for me to flurish. I can express myself through the colors. Everything is in harmony ...


Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly















P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful fun day!

**

SLO: K A T E J A : Radovedna…


Hej moje drage, moji dragi!

Zakaj sem danes tako radovedna? Kaj je to danes?

Veliko sem se naučila v življenju. In čas je, da to uporabim. Je pa tudi čas, da malo pozabim na svojo logiko. In sem bolj samosvoja in pristna. In se sproti odločam v trenutku. Vse je mogoče. Samo odprem srce vsemu, kar si želim. In kako to naredim? 
 
Danes poslušajmo svoje srce. Čutiš to poetičnost? Čutiš to čarobnost? Tebi šepeta. Poslušaj ga. točno ve, kaj je zate najboljše.

Rada imam svoje življenje. Tako rada imam vse, kar mi priteče v življenje. Tako všeč mi je, da sem lahko to, kdo sem.

Kako sem jaz vedno bila logična oseba!!! Mogoče zdaj bolj prepuščam vse intuiciji… notranjemu vodstvu.

Vse cveti. Še celo jaz malo. Zdaj je čas za cvetenje
. Lahko se izražam skozi barve. Vse je v harmoniji.

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten zabaven dan!

Poslušam svoje srce: Prikimavanje pristnosti!

Poslušam svoje srce: Prikimavanje pristnosti!: Kako zanimivo doživetje. Pestro. Tukaj sem bila. Želela sem si napisati blog. Dalje. In sem kar spremenila načrte! Seveda prijateljstva so n...

Prikimavanje pristnosti!

Kako zanimivo doživetje. Pestro. Tukaj sem bila. Želela sem si napisati blog. Dalje. In sem kar spremenila načrte! Seveda prijateljstva so na prvem mestu! Sploh klepet! To pa vedno paše!

Želim si prijateljstva, ki me bogatijo. To je to!

Najprej je bilo vse super! Potem pa sem začela razmišljati, da me čaka blog za napisati. Malo sem kar umolknila in sem samo poslušala. Kot bi me nekaj odklopilo. Drugič bi rada več iskrenosti do sebe. Saj sem bila v trenutku. Čisto sem bila tam! Samo potem je že bilo malo predolgo!

Vse je za nekaj dobro. Končno sva imeli čas, da se malo pogovoriva! Drugače sva obe kar v letanju! Prav pasalo je! Bila sem v novi kavarni! No, saj ni nova! Samo dolgo že nisem bila tam. To je tako kot redna linija, potem pa pride kaka izredna. In všeč mi je bilo!

Pogledi na hiše in oblaki v ozadju! Božansko! Lepo!

Pa kako lepo drevesa cvetijo! Rada imam to! Pomladnost!

Čutim pa jo tudi v tebi.

In res je danes tukaj pomlad!

Čutim to čarobnost razcvetanja! Tako je to! Želim si še več tega! Razcvetanja!

Si upam biti še bolj pristna? Si upam biti radikalno pristna? Si upam še bolj izražati svoje poglede?!
Danes je dovolj molčanja! Dovolj prikimavanja. Ali čakanja. Ali odlašanja! Zdaj je čas, da sem, kdo sem, v vseh pogledih. Rada imam rojstvo novih idej!

Cmok! Objem!














P.S.: Žviljenje te ljubi z vsem srcem! Dovoli mu! Danes! Glasba... Rita Ora | Your Song (ft. Ed Sheeran)... https://www.youtube.com/watch?v=4vAf1esMT8s

P.P.S.: Nov navdih...
https://youtu.be/QDiYTQJJhok
Všečkajte, delite dalje, naročite se na kanal... malo dnevnega navdiha, kofeina za dušo...

torek, 2. april 2019

Poslušam svoje srce: Vem! Vem! Vem!

Poslušam svoje srce: Vem! Vem! Vem!: Kam me vodi raziskovanje? Kam me vodi pot? Čutim toliko ljubezni v sebi. Čutim toliko polnosti. Čutim toliko užitka. Samo, da sem. tako izpo...

Vem! Vem! Vem!

Kam me vodi raziskovanje? Kam me vodi pot? Čutim toliko ljubezni v sebi. Čutim toliko polnosti. Čutim toliko užitka. Samo, da sem. tako izpolnjeno se počutim, kot že dolgo ne. Vse se je začelo z namenom. Vse je poskrbljeno. Vse je točno tako, kot mora biti. Zdaj!

Počutim se tako ljubljeno in izpolnjeno. Tako rada imam življenje. Vse mi teče. Vse mi teče kot novo. Polna sem zaupanja. V življenje. Lahko sem, točno to, kdo sem. lahko sem izpolnjenost. Lahko sem srečnost. Lahko sem hvaležnost. Lahko sem unikatnost.

Pa ne samo lahko sem. Sem. Vse sem.

Točno zdaj in točno tukaj. Tako mi je fajn! Cenim, da sem tukaj v tem lepem trenutku in samo pišem. Tako lepo tečejo tipke. Vse je na pravem mestu. Vse dela, kot mora.

Zadovoljna sem. čisto sem zadovoljna. Čisti užitek. Čista polnost. Čisto uresničenje. Kako rada imam svoje življenje. Tako v polnosti. Kaj me čaka, ne vem, ampak sigurno je dobro.

Tako se mi zdi, da ne rabim vodstva od zunaj. Samo zanesem se na svoje notranje vodstvo. Če pa je že vodstvo od zunaj sem v resonanci s tem ali ne. Ampak začutim se.

Cmok! Objem!















P.S.: Žviljenje te ljubi! Dovoli mu! Malo glasbe... Lady Gaga & Bradley Cooper - Shallow... https://www.youtube.com/watch?v=3Z7ddmHlbdU

P.P.S.: Nov navdih...
https://youtu.be/QDiYTQJJhok
Všečkajte, delite dalje, naročite se na kanal... malo dnevnega navdiha, kofeina za dušo...

ponedeljek, 1. april 2019

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Just the castle...

Poslušam svoje srce: K A T E J A : Just the castle...: Hi my Beloved! The little things make me so happy. Blooming only for me! It's pure perfection! How about my blooming!? I b...

K A T E J A : Just the castle...


Hi my Beloved!

The little things make me so happy. Blooming only for me! It's pure perfection!


How about my blooming!? I blossom so much that I can't sleep! I'm full at startup. And I can't wait to continue. I really have beautiful blossoms. Now that I'm in bloom. And I think that flowering will never stop, because I have new ideas. Of course they are still in the navel. But the flower bud also has its own charm of expectation.


I like the comfort of these beautiful days. I'm so happy to be here. In this nice moment. I love having a great life. I like genuine and I'm learning to be even more authentic.


I love to trust my inner nature. Sometimes I didn't know it. Or I didn't dare. It was just a little pesky voice that kept me away from the logic. Or what I thought I needed, because that's what's expected of me.


In me, I always find such playfulness, happiness, relaxation, beauty. If I follow this call, it always ends well.


How's your day? Are there some varieties? Are they interesting? How's your life?


I quickly escaped with my friend on a coffee in a lovely city with a castle! There was such a beautiful coffee shop there! I'm always on the run! For an action! At all, if there is a coffee shop! And the castle!


A lovely day full of adventure!


Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly














P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful pink day! Check out my new youtube channel for inspiration ... https://www.youtube.com/watch?v=QDiYTQJJhok

**

SLO: K A T E J A : Samo grad…


Hej moje drage, moji dragi!


Kako me take malenkosti osrečijo. Cveti samo zame! Čista popolnost je!


Kako pa kaj moje cvetenje!? Tako cvetim, da kar spati ne morem! Polno sem v zagonu. In komaj čakam, da nadaljujem. Res imam lepe cvete. Zdaj ko sem v cvetenju. In mislim, da se cvetenje ne bo nikoli nehalo, ker imam polno novih idej za nove cvete. Seveda so še zdaj v popku. Ampak tudi popek ima svoj čar pričakovanja.

Kako rada imam udobje teh lepih dni. Tako sem srečna, da sem kar tukaj. V tem lepem trenutku. Rada imam svoje lepo življenje. Tako rada sem pristna in se učim biti pristna še bolj.

Rada zaupam svoji notranji naravi. Včasih ji nisem znala. Ali si ji nisem upala. Bil je samo majhen nadležen glasek, ki me je vodil stran od logike. Ali od tega, kar sem jaz mislila, da moram, ker se to od mene pričakuje.

V sebi vedno najdem tako igrivost, srečo, sproščenost, lepoto. Če sledim temu klicu, se vedno dobro izteče.

Kako kaj tvoji dnevi? So kaj pestri? So kaj zanimivi? Kako kaj tvoje življenje?

Na hitro sem pobegnila s prijateljico na kavo v ljubko mesto z gradom! Tam je bila tako lepa kavarnica! Vedno sem za pobege! Za akcijo! Sploh, če je tam kavarna! In grad!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly















P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten pink dan! Poglejte moj novi youtube kanal za navdih... https://www.youtube.com/watch?v=QDiYTQJJhok