torek, 2. april 2019

Vem! Vem! Vem!

Kam me vodi raziskovanje? Kam me vodi pot? Čutim toliko ljubezni v sebi. Čutim toliko polnosti. Čutim toliko užitka. Samo, da sem. tako izpolnjeno se počutim, kot že dolgo ne. Vse se je začelo z namenom. Vse je poskrbljeno. Vse je točno tako, kot mora biti. Zdaj!

Počutim se tako ljubljeno in izpolnjeno. Tako rada imam življenje. Vse mi teče. Vse mi teče kot novo. Polna sem zaupanja. V življenje. Lahko sem, točno to, kdo sem. lahko sem izpolnjenost. Lahko sem srečnost. Lahko sem hvaležnost. Lahko sem unikatnost.

Pa ne samo lahko sem. Sem. Vse sem.

Točno zdaj in točno tukaj. Tako mi je fajn! Cenim, da sem tukaj v tem lepem trenutku in samo pišem. Tako lepo tečejo tipke. Vse je na pravem mestu. Vse dela, kot mora.

Zadovoljna sem. čisto sem zadovoljna. Čisti užitek. Čista polnost. Čisto uresničenje. Kako rada imam svoje življenje. Tako v polnosti. Kaj me čaka, ne vem, ampak sigurno je dobro.

Tako se mi zdi, da ne rabim vodstva od zunaj. Samo zanesem se na svoje notranje vodstvo. Če pa je že vodstvo od zunaj sem v resonanci s tem ali ne. Ampak začutim se.

Cmok! Objem!















P.S.: Žviljenje te ljubi! Dovoli mu! Malo glasbe... Lady Gaga & Bradley Cooper - Shallow... https://www.youtube.com/watch?v=3Z7ddmHlbdU

P.P.S.: Nov navdih...
https://youtu.be/QDiYTQJJhok
Všečkajte, delite dalje, naročite se na kanal... malo dnevnega navdiha, kofeina za dušo...

Ni komentarjev:

Objavite komentar