ponedeljek, 1. april 2019

Čupastooo

Cenim, da sem tukaj in da lahko pišem! To pa mi je vedno tako veselje za dušo! To sem v resnici jaz! Tako dobro se počutim tukaj! Prav božansko je! Kaj božansko! Kraljevo! Rada uživam v tem času zase.

Lepo je in rožice tako lepo dišijo!

Danes je bil tako dober dan! In ne samo to! Še vedno je! In samo boljše postaja! Rada imam to veselje! Igrivost! Pestrost! Lepoto! Kako imam rada to bogastvo, pestrost, raznolikost…

Vse se dogaja ob pravem času. Vse se dogaja točno tako, kot se mora. Zaupam. V moje najvišje dobro. Samo zame. In v moje dobro! Pa saj to je zame.

Kaj bom zdaj naredila s sabo? Samo uživala v tem lepem trenutku.

Samo bila bom tukaj. To je dovolj. To je moje veselje. To je moj užitek. To je moje razvajanje danes.

Mislim, da sem si zadala malo preveč dela. Bolj želim uživati. Bolj želim početi nič. Bolj želim uspevati na polno. Ampak ne tako, da se spraznim do konca. Tako. Da tudi ob tem polno uživam. Sem samosvoja. Sem nagajiva. Sem čista izpolnjenost. Radost. Veselje. Samo sem. upanje. Živost. Lepota. Vse to od znotraj navzven.

Tako sem ponosna nase. Vem, veliko sem dobila idej, kaj se želim naučiti v tem življenju. In vem, kam me vodi smer. V bistvu je več smeri, ki me zanimajo. To so glavne teme, ki izhajajo iz tega. Sreča. Zakon privlačnosti. In seveda ljubezen do sebe. Pa še to bi dodala, čeprav sem najprej imela samo tri v mislih. Pristno življenje od znotraj navzven. To mi največ pomeni. To je moje čisto veselje. To je moje čisto upanje. To je moja igrivost.

Seveda je to potem vse variacija na to temo. Slikanje. To je pod pristnost – ustvarjalnost.

Tako rada izražam notranji svet. Tako rada sem v polnosti pristna in zadovoljna. Tako dobro se počutim. Vedno boljše.

Samo sem v tem lepem trenutku. Zanosa. Kako lepo se mi je razkrilo vse. Korak po korak. Zaupam. Vedno bolj. Čutim, da je to posledica meditacije. Odpiram se še bolj vsem čudežem, ki me spremljajo in čakajo. To imam rada. In rada imam svoje življenje.

Tako. Čupasto in ljubko. Kosmato. Dlakasto. Prav prikupno moje je. Zares. Izredno srečna sem. izpolnjena. Komaj čakam, da začnem nov projekt. Bomo videli, kaj bo. Vse je z namenom. Čisto sem zadovoljna. Če bi bila mačka, bi sigurno predla. Definitivno. Tako. Za užitek.

Sprejemam vse. Sprejemam vse, kar je bilo. Zadovoljna sem. zdaj v tem trenutku. Samo sem.
Rada sem jaz in vedno bolj rada sem jaz.

Ljubek sijoč zadovoljen dan!

Cmok! Objem!














P.S.: Čutiš to čarobnost v zraku!? Samo zate je!

P.P.S.: Nov navdih... https://youtu.be/zkCAaWWEtv0 ...in seveda se naročite na kanal, všečkajte in bodite srečni!

Ni komentarjev:

Objavite komentar