nedelja, 31. marec 2019

Pa kaj je to?

Cenim, da sem tukaj in da sem zadovoljna, da sem lahko z vsem srcem tukaj in mi je fajn, da sem lahko odločna in pristna v tem, kdo sem. Lahko sem samosvoja in lahko še bolj poslušam svoje srce.

Zdaj pa popravek. Sem tukaj. Sem zadovoljna. Z vsem srcem sem tukaj. Sem odločna in pristna v tem, kdo sem. Sem samosvoja in še bolj poslušam svoje srce.

Čeprav lahko sem namiguje na neke odločitve. Lahko sem ali lahko nisem. Izbira je moja. Kaj pa, če se kar odločim, da bom? Točno tako je!

Vse je samo stvar odločitve. Sem srečna? Sem lahko še bolj srečna? Sem lahko srečna ne glede na vse? Kaj se to dogaja? Čas je za srečo.

In samo odločitev je. In danes je moj najlepši dan do zdaj!

Gledala sem stare posnetke, kako je bilo na Visu! Uživala sem! Komaj čakam, da spet kam grem! Pa saj bo prišel čas potovanja tudi! Vse ob svojem času.

Tako kot je zdaj čas pitje kave in opazovanja ptic. Prej sta dve tako veliki leteli mimo. Skoraj kot laboda. Kaj je to možno? Labodi sploh prezimijo tukaj?! Zadnjič sem jih videla, ko sem šla na sprehod ob Dravi.

Včasih sem gostobesedna. Včasih pa redkobesedna. Kaj bo danes? Bomo videli. Rada sem med ljudmi. Vedno imam kaj za povedati, tako da ono drugo odpade. Vsaj za danes.

Ljubek sijoč pristen srčkan ljuban pisan dan!

Cmok! Objem!















P.S.: Življenje te ljubi. Mu dopuščaš?

P.P.S.: Nov navdih... https://youtu.be/zkCAaWWEtv0 ...in seveda se naročite na kanal, všečkajte in bodite srečni!

Ni komentarjev:

Objavite komentar