sobota, 10. december 2022

Občutiš in spustiš...

Sprejmi se. Danes bodi sočutna do sebe.

Sprejemam se. Danes sem sočutna do sebe. Glede preteklosti. glede prihodnosti. Glede zdaj. glede zdravja. Glede odnosov. Glede prijateljstva. Glede mnenj drugih. saj ne želijo nič slabega, samo ne zmorejo boljše. glede otrok. Glede situacije. Glede stanja. Glede manipulacij.

Resnica se bo prej kot slej razkrila. Še vedno se je.

Zanimiva dilema je, ali prečutiti zadevo ali jo spustiti. Lahko da je oboje. Najprej jo občutiš, potem jo spustiš. To mislim predvsem na pretekle travme in boleče izkušnje. Vse je povezano. Tako dolgo bo bolečina trkala na vrata, da ji ne odpremo in jo vidimo. Takrat jo svojo pozornostjo objamemo in zavijemo v kokon ljubezni. včasih pa se še kar kaj pojavi na površje, kar smo že odeli v toplino, kak spomin, kar pa pomeni, da se je prišel posloviti. Izpustili smo ga iz svojega telesa, zavedanja, podzavesti. Pokne kot milni mehurček in nam daje še večjo svobodo zares živeti. Pretiravamo pa takrat, ali bolje rečeno, pretiravam pa takrat, ko želim analizirati stvari. Ali opravičujem svoje mnenje in želim dokazati svoj prav. Ali bi raje bila srečna?

Prav ali srečna? Želim imeti prav ali želim biti srečna?

Srečna. Odločam se za srečo. zdaj. Pomirjam vse boje v sebi in vdihujem mir.

Kaj pa imaš ti raje? Svoj prav ali da si srečna?! (Lahko rečeš tudi kdaj: prav imaš, narediš pa po svoje. Ker trmastim in trdim ljudem tako težko kaj poveš (ali jih spremeniš). Tako je tudi dobro in prav.)

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv srčkan pristen srčkan sijoč unikatno radosten vesel živahen jasen harmoničen samosvoj dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svojemu srcu in dobrim občutkom. Ti veš zase! Ljubezen je vseprisotna!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - A Kind of Magic ... https://youtu.be/0p_1QSUsbsM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 9. december 2022

Ponotranjenje v radost ali nič!!!

Priznam, da sem se odprla življenju. Tudi ljudem malo bolj. Tudi bogu.

Zanimivo pa je, da se kdaj zgodijo trčenja. Majhnih ali večjih nesoglasij. Lahko jim takoj rečem ne, lahko pa spregledam lekcijo.

Kaj se lahko iz tega naučim?

Moja pot – je moja pot.

Če je nek nasvet v harmoniji z mojim srcem – potem ga sprejmem. Pa še vedno ga malo posvojim, da je potem zares moj in pisan meni na kožo.

Jaz prevzemam odgovornost za svoje življenje. (Če sem sprejela nasvet koga drugega, to še vedno pomeni, da sem jaz odgovorna, da sem ga jaz sprejela. Torej, če stvari iztečejo slabo, sem še vedno jaz dogovorna, ker sem ga prevzela. Nisem žrtev drugih in niso čisto nič krivi.)

Lahko se zabavam ob tem.

Ne rabim vse kar s prve zavrniti. Lahko malo ponotranjim in potem izvržem, če še vedno ne čutim resonance.

Lahko si pa zaupam. Če nekaj ne občutim kot zame, ni zame.

Zdaj čutim kar nekakšen knedelj v trebuhu. Očitki so se naselili v meni. Kaj res delam kaj narobe? Bolj pomembno pa je, kako ne želim dokazovati prav in egoistično dokazovati zmoto drugih in res ostanem v svojem srcu?

Samo tako, da se pomirim s tem. Drugim dovolim hoditi po svojih poteh in sem sočutna. Jaz pa hodim po svoji in uživam.

Kaj se občuti malo boljše?

Sprehod.

Kako se lahko počutiš danes malo boljše?

Zdaj pa akcija!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv srčkan pester radodaren sočuten nasmejan vesel pisan mavričen svetleč pristen dan!



🌷 P.S.: Le zaupaj si. Ti poznaš poti zase!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Pharrell Williams - Happy ... https://youtu.be/ZbZSe6N_BXs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 8. december 2022

Najboljše, kar sem lahko!!!

»Sem na pravem mestu, ob pravem času, s pravimi ljudmi.

Moja pot je gladka.

Vse se vedno obrne v moje najvišje dobro.

Vsak dan stopam v rešitve mojih problemov.

Če pričakuješ željeno, izbiraš, kot jedi na jedilniku - in to tudi dobiš.

Bog postavi me na najboljše kraje, kar sem lahko!«

Kryon (povzete afirmacije po video posnetku KRYON - Are You a Victim of Chance? … https://youtu.be/7aqzCQh9aTY )

Zaupaš, da si na pravem mestu, ob pravem času, da srečaš prave ljudi?

Imam občutek, da sem vedno za nazaj dobila preobrat zgodbe, ki je na prvi pogled izgledala krivično ali prav bedno, potem pa se je otresla kot Pepelka vse umazanije in je postala Kraljica.

Včasih pa sem sredi zgodbe, ko še niti ne vem, kaj bi lahko bilo dobrega iz tega. Samo želim se je rešiti in jo odsloviti iz svojega življenja. Takrat še je bolj pomembno kot kdajkoli prej, da objamem vsa svoja občutja. Sem, kjer sem. če sem tu, potem točno tu moram biti. Kaj se lahko naučim iz tega? Kako sem lahko bolj sočutna do sebe? Preživljam turbulentne čase in prav je, da sem takrat še bolj nežna s sabo. Sprejmem, da sem, kjer sem. zaupam, da se bo iz tega izcimilo kaj dobrega, še vedno se je, tudi če na prvi pogled ni izgledalo tako.

Pričakujem dobro, zato dobro tudi dobim. Pričakujem razrešitev v moje dobro, zato razrešitev tudi dobim. Pričakujem poti zadovoljstva, zato so moje poti polne zadovoljstva.

Kaj pa ti pričakuješ v svojem življenju?

Danes zavestno izbiraj srečo!

Ljubek srečen igriv radosten živahen jasen kreativen celovit blažen čaroben edinstven pristen srčkan srečen dan!



🌷 P.S.: Sprejmi sporočila vesolja. Sprejmi namige vesolja. Sprejmi zanke v svojem življenju. Kam te vodijo? Sledi svoji srčni poti!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️  Zabavaj se! https://youtu.be/dY0p5j7M9Lo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Elvis Presley - (Let Me Be Your) Teddy Bear ... https://youtu.be/NkDbk-egHH4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 7. december 2022

Poslušam svoje srce: Vsak na svoji pristni poti!!!

Poslušam svoje srce: Vsak na svoji pristni poti!!!: Zanimivo je, da se počutim prav živa v pogovorih, da povem svoje mnenje. Prej pa sem kar poslušala. In poslušala. In nič pametnega slišala. ...

Poslušam svoje srce: Še bolj močan DA!!!!

Poslušam svoje srce: Še bolj močan DA!!!!: Življenje je čarobnost. Lahko pa udarimo skupaj. Ampak to je dobro! Saj se potem izprašamo. Kaj res delam prav? Kaj si res želim še napr...

Še bolj močan DA!!!!

Življenje je čarobnost. Lahko pa udarimo skupaj. Ampak to je dobro! Saj se potem izprašamo.

Kaj res delam prav?

Kaj si res želim še naprej nadaljevati svojo pot?

Kaj delam kaj narobe?

Kaj je moja lekcija v tem?

Kaj se lahko iz tega naučim?

Vse je kot test, ali si res želim biti na svoji srčni poti. Moj edini pokazatelj je dobro počutje. Če se ob nečem počutim fantastično, je dobro zame in mi koristi.

Sem na pravi poti, ali naj poslušam nasvet ali očitke ali dobronamerne misli ali pridige ali kritiziranje ali nalaganje krivde od drugih?

Vseeno si bolj želim zaupati sebi. Vseeno si bolj želim prisluhniti svojemu srcu. Na pravi poti sem. Jaz sebe poznam najbolje. Res sledim svojemu srcu. Jaz vem, kaj je prav zame. Jaz se najbolj poznam, res. Lahko si zaupam. Pot me vedno sama najde.

Pri meni deluje pisanje in sprehod. Hoja, da dam vse ven in se pomirim. Potem spet najdem v sebi harmonijo. Drugim lahko pomagajo druge stvari. Meni pa pomaga to. Zato zdaj spuščam kakršne koli občutke krivde, obtožb ali sramu, ki so želeli biti preneseni name, da se razblinijo kot milni mehurček.

Jaz vem, kaj delam. Jaz vem, kaj mi pomaga. Jaz zaupam, da mi je pot vedno razkrita. Sproti. Vse, kar delajo ostali, pa ni moj problem. Vse, kar mi dobrohotno »vsiljujejo« drugi, tudi ni moj problem. Moja resnična odgovornost je, da sem dobro. V harmoniji s svojim srcem. To pa je tudi edino, kar resnično lahko naredim.

Osvobajam se mnenj in osvobajam druge, ki mi mnenja delijo. Jaz vem zase. In zdaj si končno dovolj zaupam. To se občuti fantastično, torej je prav zame!

Danes si prisluhni, kaj je resnično zate. Bodi to, kdo si. Sliši se in se udejanjaj.

Ljubek srečen srčkan živahen blažen jasen kreativen vesel celosten nagajiv lahkoten pester umirjen živahen žleht dan!



🌷 P.S.: Sledi svoji pozitivno navdihnjeni akciji srca! Zaupaj si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️  Zabavaj se! https://youtu.be/dY0p5j7M9Lo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Find My Love ... https://youtu.be/gA2V7fIzoOY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 6. december 2022

Vsak na svoji pristni poti!!!

Zanimivo je, da se počutim prav živa v pogovorih, da povem svoje mnenje. Prej pa sem kar poslušala. In poslušala. In nič pametnega slišala. Zdaj pa aktivno sodelujem v pogovoru in se je kar razživel.

No, mogoče sem se jaz razživela.

Ni samo ene metode zdravljenja. Ni. Ljudje smo si različni in prav je, da ima vsak svoje metode, ki pomagajo prav njemu.

Vsak imamo svoje aktivnosti, prakse, ki pomagajo prav vsakemu posebej na drugačen način. Zato je tudi naša drugačnost dragocena. Zato vsak dela po svoje, z občutenjem harmonije in radosti in navdušenja, da nekaj deluje za mene. Če pri tebi ne vzbudi teh vzhičenih občutkov, mogoče potrebuješ ti kaj drugega! Potem si našla svojo srčno pot.

Vsiljevanje mojih metod drugim je neumnost. Vsak čuti svojo pot in kaj ga pritegne. To je njegov način zdravljena. Česarkoli. Lahko notranjega nemira do notranjih vojn. Zanimivo, da sem imela vedno v sebi notranjo vojno ali sem ekonomistka, ali sem šepetalka srčnosti. Zdaj se mi zdi tako oddaljeno, prej pa se mi je zdela resnična vojna znotraj mene. Zdaj pa sem sprejela oba dela sebe. Rada investiram in izračunavam različne možnosti. Rada pa tudi prisluhnem šepetom duše in kaj ustvarjam. Tako se je vojna v meni pomirila. Jaz sem se pomirila.

Vse pa je proces in ne razsvetljenje trenutka. Pri meni je vse vsakodnevna vaja.

Lahko imam sočutje do drugih, tako da jim dopustim njihove poti. Ne rabim jih voditi in usmerjati. Jaz samo poskrbim, da luč v mojem svetilniku sveti najmočneje, kar lahko ta trenutek in prave osebe me bodo našle. Ne veslam pa več čolne drugih in jih pomagam rešiti, ker to pa me čisto izčrpa.

Zdaj si dovolim samo sijati!

Kdaj najbolj siješ?

Danes zasij v svojih najbolj pristnih barvah!

Ljubek srečen srčkan igriv radosten vesel čaroben mogočen lep jasen fantastičen pisan mavričen nagajiv dan!



🌷 P.S.: Naj se pesem tvoje duše izrazi! To je tvoje poslanstvo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️  Zabavaj se! https://youtu.be/dY0p5j7M9Lo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Liam Payne, Rita Ora - For You (Fifty Shades Freed) ... https://youtu.be/RQUuqbzQVsY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 5. december 2022

Poslušam svoje srce: Pomirjena s sabo!

Poslušam svoje srce: Pomirjena s sabo!: Pisati si želim o ljubezni. Vse je tkano iz nje, ali je samo klic po ljubezni. (Tako piše v Tečaju čudežev. Ali je nekaj ljubezen ali je sam...

Poslušam svoje srce: Bogastvo izkušenj!

Poslušam svoje srce: Bogastvo izkušenj!: Bolj nas bogati to, kar smo naredili, kot to, kar nismo. Tudi, če se ni tako dobro izšlo! Je pa zelo zabavna zgodba, na koncu koncev! Sigurn...

Poslušam svoje srce: TI to zmoreš!

Poslušam svoje srce: TI to zmoreš!: Živim svoje najboljše življenje ali še odlašam? Do kdaj? Kaj se vse mora zgoditi, da bom potem bila srečna? Očitno, da se vedno kaj ra...

Poslušam svoje srce: Ne!

Poslušam svoje srce: Ne!: Ne! Ne je ne! In to je dovolj. »Kateri del ne, nisi razumel?« Tako je! Kako težko je reči ne, brez da bi iskala sto izgovorov. Ali o...

Poslušam svoje srce: Udejanjanje sreče!

Poslušam svoje srce: Udejanjanje sreče!: Pesto je! Nekatere stvari – saj veš – stvari, ki niso stvari – ampak so ljudje, me hitro vržejo s tira. Ampak zdaj je čas harmoniziranja. La...

Poslušam svoje srce: Zaupam v Božansko igro!!!

Poslušam svoje srce: Zaupam v Božansko igro!!!: Lahko sledim svojemu srcu? Mu lahko zaupam? Seveda. Mu znam prisluhniti? Ko se izkaže za nazaj, da bi mu že s prve mogla prisluhniti, ...

Poslušam svoje srce: Dovolj si!

Poslušam svoje srce: Dovolj si!: Lahko sem samo to, kdo sem. Dovolj je. taka sem bila ustvarjena iz ljubezni in z namenom. Moja vloga je unikatna. Tako kot tvoja. Če pa živi...

Pomirjena s sabo!

Pisati si želim o ljubezni. Vse je tkano iz nje, ali je samo klic po ljubezni. (Tako piše v Tečaju čudežev. Ali je nekaj ljubezen ali je samo klic po ljubezni.)

Tako dragocena je, ljubezen.

Vsak dih je dragocen, pristni izraz ljubezni. Vedno imamo dovolj zraka. Ljubljeni smo. Si hvaležna za zrak? To je osnova. Čisto brezplačen je. Dovolj ga imamo za vso življenje. Danes res vdihni zavestno. Občuti, kako ti napolni pljuča, kako se nežno sprosti iz tebe. Ozaveščanje diha te ponese nazaj v ta trenutek. Spet občutiš telo. Pomakneš se iz misli. Samo polno si prisotna.

Danes sem hvaležna za zrak. Danes sem hvaležna, da sem živa. Danes sem hvaležna, da polno občutim tok in mir vdiha in izdiha, ki delujeta čisto samodejno. Samo pozorna sem na pretakanje. To me tako pomirja. Danes mi je dihanje dragoceno.

Živim svoje najboljše življenje. Zdaj. samo diham. Sem. dragocen mi je vsak trenutek in želim ga zares zavestno občutiti. Biti polno prisotna.

Zdaj sem pomirjena s tem trenutkom. Pomirjena sem s sabo. Pomirjena sem. to se občuti tako blagodejno.

V katero področje svojega življenja želiš danes vdihniti mir in izdihniti nemir?

V kateri del telesa danes vdihneš mir in izdihneš kakršno koli napetost?

Zdaj pa dihaj! Občuti hvaležnost za vsak dih. Če pa te zanese kam drugam, spet zavestno vdihni in občuti, kako se mir naseljuje v tebi.

Ti si izjemna. Zares. Samo ostani v svojem srcu!

Ljubek pristen miren igriv radosten nagajiv lahkoten živahen edinstven prisrčen srčkan jasen zabaven užitka poln dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! Zaupaj mu! Prav te vodi! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️  Zabavaj se! https://youtu.be/dY0p5j7M9Lo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... MIŠO KOVAČ - MALO MI JE JEDAN ŽIVOT S TOBOM ... https://youtu.be/Gcaa5QFMh2w

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 4. december 2022

Bogastvo izkušenj!

Bolj nas bogati to, kar smo naredili, kot to, kar nismo. Tudi, če se ni tako dobro izšlo! Je pa zelo zabavna zgodba, na koncu koncev! Sigurno je kaj smešnega v njej!

Življenje nas bogati s tem, da smo prisotni. Da se vržemo v areno življenja, kot bi rekla Brene Brown, in se umažemo. Potem pa se vstanemo in se poberemo in gremo v novo areno dalje.

Življenje ni sedenje v prvi vrsti in opazovanje dogajanja v areni in kdaj dobimo košček blata na obraz. Ne! Življenje je pristni stik! Življenje je kontakt! Življenje je udejstvovanje, navdihnjena pozitivna akcija – sestavljena iz dejanj.

Priznam, da sem se kar malo zaprla. Nič mi ni manjkalo, ampak prav zanimivo pa tudi ni bilo!

Mislila sem, da se izogibam napakam, čudnim odnosom, neiskrenosti, da res delam na sebi. V resnici pa me je bilo strah, da bi se zamazala v areni življenja. Seveda je lahko vzdrževati pozitivno naravnanost in dobre vibracije, ko sem sama. Smisel pa je, da sem polno prisotna in ko mi kdo reče ne, še bolj odločno sebi Rečem da! Še bolj sledim svojemu srcu! Še bolj sem prepričana kdo sem in kaj si želim v življenju! Še bolj glasno rečem da vsemu, kar pa je meni zares pomembno.

Kaj pa je tvoje blato, v katerega se boš z veseljem vrgla?! Kje želiš zares občutiti radost bivanja in ne samo gledati ob strani? Danes bodi to, kdo si! Lepa si! Zdaj!

Ljubek srečen nagajiv lahkoten radosten igriv pester pristen živahen edinstven optimističen vesel fantastičen dan!



🌷 P.S.: Bodi pristna! Zaupaj svojemu srcu, da te vodi prav!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️  Zabavaj se! https://youtu.be/dY0p5j7M9Lo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač - Poljubi zemlju ... https://youtu.be/wE-O2btN5Bo

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !