sreda, 30. november 2022

Zaupam v Božansko igro!!!

Lahko sledim svojemu srcu? Mu lahko zaupam?

Seveda.

Mu znam prisluhniti?

Ko se izkaže za nazaj, da bi mu že s prve mogla prisluhniti, mi je takoj vse jasno. Za nazaj.

Zdaj pa se učim, da ga bolj poslušam za vnaprej, kot vodilo. Lahko samo sijem s svojim sijajem in če se nekaj občuti dobro, potem je dobro. Če pa me nekaj stiska in zvija, potem pa ni preveč dobro. To je jasno znamenje, da naj uberem drugo smer.

Vsaka nervoza, nemir in razdražljivost je znak, da sem spregledala svoje potrebe. Želim si nekaj, mogoče še sama ne vem kaj, ampak je čas za premor. Tako lahko samo uživam v tišini. Resnica se mi prej kot slej razkrije.

Kje so moja boleča mesta?

Kje me boli?

Kako sem lahko bolj nežna in sočutna do sebe? Kako lahko poskrbim zase?

Vedno je odgovor v meditaciji ali še prej v sprehodu. Ali v čisto nepovezanem branu knjige ali pospravljanje posode iz pomivalnega stroja. Kar razjasni se in odgovor mi je na dlani.

Lahko danes zaupam, da se je vso vesolje zarotilo, da me dvigne, da sem to, kdo sem?! Da živim svoje poslanstvo in sem srečna?

Kaj je tvoja največja sreča? Kdaj se počutiš živo?

Zaupam, da se je pravica še vedno izkazala. Tudi tokrat se bo. Zaupam, da bom dobila neštetokrat povrnjeno vse, kar sem vložila. Zaupam v to. Jaz ne poznam poti, Bog pa pozna pot. Oziroma kot bi rekla Florence S. S.: »Bog najde pot, kjer poti ni.«

Zaupam v Boga in v večjo sliko. Zaupam v igrivost vesolja in hkrati mojo, da se vse ureja v moje najvišje dobro in dobro vseh.

Zaupam! Tudi, če še zdaj ni videti tako! Dvomi drugih me ne ustavijo! Še vedno zaupam v čarobno prihodnost! Zame in za vse!

Ljubek srečen izjemen hvaležen pester iskren pristen navihan jasen sončen sočen srkčkan mavričen bleščeč dan!



🌷 P.S.: Zaupam v svojo srčno pot! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️  Zabavaj se! https://youtu.be/dY0p5j7M9Lo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač - Odvest ću te na vjenčanje ... https://youtu.be/RJhmgVpLEGc

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar