sobota, 29. januar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Enjoy more!

Poslušam svoje srce: Srčnost je super-moč!!!

Poslušam svoje srce: Srčnost je super-moč!!!:  Kaj je zares tvoje poslanstvo? Slediš svojemu srcu!? Tvoje poslanstvo ni pospremljeno z zvoki fanfar, ne ustavi se Zemlja, ne igrajo in...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Bolj uživaj!

Srčnost je super-moč!!!

 Kaj je zares tvoje poslanstvo?

Slediš svojemu srcu!?

Tvoje poslanstvo ni pospremljeno z zvoki fanfar, ne ustavi se Zemlja, ne igrajo in pojejo angelski zbori! Ne zasije vso ozračje v prelivajočih lesketajočih mavrično bisernih barvah! Nič od tega se ne zgodi!

Samo v sebi občutiš mir, ker živiš točno tako, kot ti je namenjeno. To je dovolj! Notranje zadovoljstvo!

Naše poslanstvo je, da smo vsak dan pristni!

Naše poslanstvo je, da vsak dan izbiramo!

Kaj si zares želiš? Pa izbiraš korake do tega?! Ali pa stojiš na mestu? Ali celo stopaš stran od tega, kar si želiš?!

Tvoje izbire so pomembne! Ti si dovolj pomembna-pomemben, da izbiraš sebe in to, kar ti je res pri srcu! tvoje izbire so ključne!

Lahko slediš srcu, lahko ne! Ampak kako se potem občutiš od znotraj?! Ali si pristna-pristen? Se občuti dobro ali slabo, ko slediš svojemu srcu? Siješ? Žariš? Delaš to, kar ljubiš?

Ti si center svojega sveta. Kaj si ustvarjaš? Kaj izbiraš? Kakšne so tvoje odločitve? Te podpirajo ali sabotirajo?! Gradiš ali rušiš?!

Danes si v svojem kraljestvu ustvarjaj mir. Tvoja srčnost je tvoja moč!

Ljubek sijoč pristen nagajiv radosten smel in vesel dan!




🌷 P.S.: Izbiraj boljše in boljše zase. Odgovorna-odgovoren si za svoje izbire! Kaj si ustvarjaš danes? Kaj izbiraš? Ti in samo ti ustvarjaš svoj svet! Izbiraj s srcem! Izbiraj z radostjo v očeh! Izbiraj praznično! To je tvoj dan! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ceni se! ... https://youtu.be/Y32B3GR9cYg

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Kid Rock - Born Free ... https://youtu.be/bu3rsha1ZtI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 28. januar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Expand in Love!

❤️❤️❤️ Fabulous Fashion Friday! ✨What I wore in a week I Janua...

Poslušam svoje srce: Majhen korak naprej!!!

Poslušam svoje srce: Majhen korak naprej!!!: Tu smo zato, da bi bili Ljubezen. Ampak ne jutri. Zdaj. Tu smo zato, da bi sijali z vsem svojim sijem. Ampak ne jutri. Zdaj! Tu smo zato, da...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Razširitev Ljubezni!

Majhen korak naprej!!!

Tu smo zato, da bi bili Ljubezen. Ampak ne jutri. Zdaj. Tu smo zato, da bi sijali z vsem svojim sijem. Ampak ne jutri. Zdaj! Tu smo zato, da bi zares živeli! Ampak ne jutri! Ne, ko se uresniči ne vem kaj vse in se zvezde poravnajo! Zdaj!

Kaj pa jaz delam?

Odlašam!

Gladko preslišim vsako misel za spremembo ali povabilo za srečo. Pa saj mi je dobro v coni udobja. Pa mi je res?! Pa mi je še vedno udobno?! Ali me že malo utesnjuje?! Ali zelo?!

Kaj če bi vsak dan naredila majhen korak navzven?! Kaj če bi vsak dan naredila vsaj malo odmika od vsakdanjosti?!

Lahko danes malo bolj sledim svojemu srcu?! Lahko danes prisluhnem klicu srca?! Lahko vsaj prisluhnem?!

Kako dragocena mi je bila vsakodnevna večerna meditacija, ki smo jih imeli s Susan Ashley (internetna stran LoveLightTruth ali je mogoče vse z malimi začetnicami…)! To je bila moja vsakodnevna umiritev in stabilizacija!

Kaj pa je tvoja vsakodnevna rutina, da se umiriš in da se odklopiš iz zunanjega kaotičnega sveta v svoj pristna srca?! Je to sprehod, slikanje, pisanje, kuhanje, pitje kave, klepet s prijateljico, meditacija, molitev, smeh, čantanje, ples… karkoli, kar te vrne v srce in v center. Uh, danes bi bil pravi dan za kopel.

Uravnovesi se. Odklopi se od zunanjega pranja možganov in vsiljevanje nenehne nove krizne situacije. Kaj pa, če je vse dobro?!

(»V mojem svetu je vse dobro. V mojem svetu je vse dobro. V mojem svetu je vse dobro.« Wayne Dyer)

Kaj pa, če vse, kar mediji govorijo, ni res? (Naj se resnica izkaže!) Kaj če samo stran mečemo energijo, ki bi jo lahko uporabili bolj koristno?! Kaj če bi svojo energijo usmerili v to, kar pa si želimo?!

Močni kreatorji smo!

Ustvarjaj si danes svet, ki ti je pri srcu. izbiraj s srcem! Vse je izbira! Recimo že ne enkrat vsem neumnostim in osredotočimo svojo energijo!

Ljubek srčen srečen igriv bogat izjemen radosten nagajiv srčkan dan!




🌷 P.S.: Uporabi svojo moč s srcem! Tvoja srčnost je tvoja moč! Danes ustvarjaj dan, ki ti je res pri srcu! Ljubi z vsem srcem! Ljubi na polno! (Tudi sebe!)

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ceni se! ... https://youtu.be/Y32B3GR9cYg

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - I Want to Break Free ... https://youtu.be/WUOtCLOXgm8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 27. januar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ A free being!

❤️ Follow your heart! ❤️ Courage to be you!

Poslušam svoje srce: Odpri srce!!!

Poslušam svoje srce: Odpri srce!!!:  Lahko danes malo bolj odpremo srce?! Vem, da smo že vsi doživeli veliko »zanimivih situacij«. In tudi prišli skozi. Veliko. Če smo vsakič m...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Svobodno bitje!

Odpri srce!!!

 Lahko danes malo bolj odpremo srce?! Vem, da smo že vsi doživeli veliko »zanimivih situacij«. In tudi prišli skozi. Veliko. Če smo vsakič malo zaprli svoje srce, je vedno bolj zaprto!

Danes pa obrnimo ta proces!

To zapiranje srca mene oropa lepih čudovitih bogatih radostnih in predvsem ljubečih trenutkov!

Dejansko sem jaz na slabšem, če dopuščam, da me pretekle situacije in dogodivščine z »zanimivimi ljudmi« prikrajšujejo za lepe trenutke. Niso oni krivi, da jaz zapiram svoje srce! Nihče ni kriv! Sama sem se tako odločila, da ne bi spet doživljala bolečin.

Ampak! Res veliki ampak! Potem ne morem čutiti niti ljubezni! Potem ne morem v svoje življenje spustiti niti malo radosti! Ali čisto malo! Pa mi je to dovolj?! Kaj si ne želim več?! Pa saj sem še vse bolečine dobro prenesla! Kaj me ne ubije, me utrdi!

Zdaj je čas, da porušim vse te stene okoli! Močna sem. Lahko prenesem bolečino! Močna sem, celo tako zelo, da lahko prenesem ljubezen!!!

Zdaj je moja odločitev, da ne bom več dopuščala čemurkoli iz preteklosti, da me ustavlja, da ne ljubim z vsem srcem! Zdaj je moja odločitev, da odpiram srce ljubezni! vsemu najboljšemu! Zaupam v to! Zaupam vase, da to prenesem! Zaupam, da sem tega vredna!

Zdaj odprimo srce! Ne škodujmo si več z visokimi debelimi zidovi! Spustimo žarke Ljubezni v našo graščino! Kaj graščino! Kraljestvo! Si upaš danes malo bolj ljubiti? Si upaš danes še malo bolj sijati? Si upaš danes še malo bolj odpreti srce!? Prisluhni srcu, točno te bo vodilo! Zaupaj!

Ljubek srčkan srečen sijoč pristen ljubezniv topel razigran živahen mavričen dan!




🌷 P.S.: Danes ljubi z vsem srcem! To je tvoje poslanstvo! To je tvoja radost! To je tvoja sreča! Odpri svoje srce!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ceni se! ... https://youtu.be/Y32B3GR9cYg

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Rita Ora | Your Song ... https://youtu.be/4vAf1esMT8s

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 26. januar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Passion!

Poslušam svoje srce: Pokaži svoje resnične barve!!!

Poslušam svoje srce: Pokaži svoje resnične barve!!!:  Katere so tvoje resnične barve? Imaš eno? Si mavrična-mavričen? Kaj so tvoje prave barve?! Jih pokažeš?! Vseeno je, ali so pastelne ali živ...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Pogum, da si ti - ti!

Pokaži svoje resnične barve!!!

 Katere so tvoje resnične barve? Imaš eno? Si mavrična-mavričen? Kaj so tvoje prave barve?! Jih pokažeš?! Vseeno je, ali so pastelne ali živo žareče ali umirjeno svetlikajoče.

Tvoje barve so! Tu si zdaj v tem trenutku na tem planetu, da bi zasidral-a več ljubezni v svoje srce. Ti si središče svojega sveta.

Čemu ali komu podarjaš svojo energijo?! Ustvarjaš skozi kaotične manipulacije okolja, ko jim daješ svojo energijo in pozornost?! Ali se vedno znova vračaš v svoje srce!? Smo tam je resnica zate. Nihče drugi ti je ne more povedati. Samo ti si zares povezan-a s svojim bistvom, vodnikom notranjosti in slišiš šepete svoje duše.

Le zaupaj si! Tvoji odgovori so pravi zate! Ti veš odgovore zate! Se res moraš spreminjati in izboljševati ali je resnica druge?! Se samo odkrivaš, kdo si v resnici in si zaupaš, da tvoje srce ve odgovore zate.

Le zaupaj svojemu srcu. Zaupaj svoji duši. Zaupaj sebi! Zdaj je tvoj čas uresničevanja. Zdaj je tvoj čas sijanja!

Tu si samo zato, da bi izražal-a svojo pravo naravo in bi udomačil-a mir in ljubezen v svojem srcu. Seveda tudi malo radosti in zabavnosti in razigranosti in navihanosti! Uživaj ta dan! Bodi čisto pristna-pristen!

Življenje je lepo!

Ljubek srečen nagajiv razigran pester živahen unikaten vesel sijoč dan!




🌷 P.S.: Sprejmi vsa vabila za srečo. Zate so in v polnosti so igrivost! Sprejmi svojo čudovitost. Zaupaj svojemu srcu! zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ceni se! ... https://youtu.be/Y32B3GR9cYg

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Rita Ora - Your Song ... https://youtu.be/RsELrcVNzG0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 25. januar 2022

Poslušam svoje srce: Ustvarjaj čudovite dneve!!!

Poslušam svoje srce: Ustvarjaj čudovite dneve!!!: Zakaj si lahko danes srečna-srečen!? Bolj iščeš, bolj najdeš! Kar iščeš – to najdeš!! Pa ja ne bomo kopali po dreku, da najdemo kaj do...

Ustvarjaj čudovite dneve!!!

Zakaj si lahko danes srečna-srečen!?

Bolj iščeš, bolj najdeš!

Kar iščeš – to najdeš!!

Pa ja ne bomo kopali po dreku, da najdemo kaj dobrega v njem!? Pa še smrdi! Kako že pravijo?! Bolj ga mešaš, bolj smrdi! Vem, da si je potrebno priznati stvari, da si jih oprostimo, da jih vsrkamo, da jih vidimo in jim damo priznanje. Potem pa se lahko pomaknemo naprej! Lahko razčistimo s svojo družino! Lahko razčistimo s sovjim bivšim! Lahko razčistimo s svojo mamo! Lahko razčistimo s svojo sestro! Ampak vedno se začne pri meni! Jaz lahko začnem pri sebi!

Najprej pometi pred svojim pragom!

Najprej seveda pustimo na površje vsem čustvom in jih občutimo! Preko jeze, bolečine, strahu se bomo pomaknili v ljubezen. Ni bližnjic. Samo čutiti je potrebno! Zdaj je naš čas! Zdaj je sijoče obdobje v našem življenju!

Naj bodo vsa polena pod noge naše kurišče še več srčnosti!

Izbiraj več sreče! Izbiraj več radosti! Izbiraj sebe!

Ljubek srčkan srečen sijoč sijajen srčen dan!




🌷 P.S.: Življenje je čisto praznovanje! Uporabi svojo svobodno voljo in ustvarjaj čudovite dneve!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ceni se! ... https://youtu.be/Y32B3GR9cYg

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Liam Payne, Rita Ora - For You (Fifty Shades Freed) ... https://youtu.be/RQUuqbzQVsY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Strast!

ponedeljek, 24. januar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Your energy is important

Poslušam svoje srce: Malenkosti so bistvene!!!

Poslušam svoje srce: Malenkosti so bistvene!!!:  Včasih malenkosti spremenijo dan! Tudi to, kako se oblečem! Ali predvsem to, kako se oblečem! Pomembno je, kako začnem dan! Seveda ne gre b...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Tvoja energija je pomembna!

❤️ Follow your heart! ❤️ You are gift!

Malenkosti so bistvene!!!

 Včasih malenkosti spremenijo dan! Tudi to, kako se oblečem! Ali predvsem to, kako se oblečem! Pomembno je, kako začnem dan! Seveda ne gre brez vsaj nekaj zavestnih vdihov in izdihov! Če že za celo meditacijo ni časa. Definitivno mi koristijo tibetanske vaje mladosti in izmeničen tuš! Takrat pa sem že budna! Čisto! Nato pa je seveda obvezen obred kave in pisanja. Ali bolj pisanja in kave! Ob tem pa uživam maksimalno! Bolj in bolj!

Ves dan je drugačen, če se potrudim zjutraj! Pa saj ni niti trud! Zdaj mi je že normalno! Pa ne samo, da je dan drugačen! Vso življenje je drugačno! Počutim se bolj povezano in razigrano! Lahko sem to, kdo sem! Bolj sem povezana s svojim srcem in svojim resničnim bistvom! Vse poteka bolj lahkotno! Kot bi se gore znižale in doline še bolj zravnale! Vse poteka z lahkotnostjo najmanjšega upora! Vseeno pa mi je v veliko zadovoljstvo!

Kaj so tvoji jutranji obredi!? Seveda so lahko kdaj koli čez dan! Lahko so tudi večerni obredi! Karkoli te spravi nazaj v povezanost in srčnost in ljubezen! Seveda je bistvena ljubezen do sebe! Vse se začne pri sebi! Najprej pometi pred svojim pragom! To je bistvo življenja! Seveda so drugi igralci! Samo! Samo! Ti si skupni faktor v vseh teh situacija! Bodi pozorna-pozoren, če se ti kaj ponavlja!!! Kaj se moraš iz tega naučiti!? Kaj ti želi pokazati situacija!? Kaj ti želi pokazati?! Ozavestimo vzorce, da se lahko pomaknemo naprej!

Kaj še moraš spustiti? Lahko je navezanost na preteklost, da ne rabimo zasijati. (Sem sodijo razni izgovori… bila sem prizadet-a, zato ne bom več ljubil-a z vsem srcem! To mi je naredil-a, zato zdaj ne morem zaupati. To se mi je zgodilo, zato zdaj ne morem živeti polno!) Lahko je navezanost na prihodnost! (Sem spadajo izgovori, ko se bo to (karkoli to je zate) __________ zgodilo, bom lahko srečna-srečen!)

Same laži! Srečni smo lahko že zdaj!

Ne nasedajmo lažem! Srečni smo lahko, koliko izberemo! To je to! Torej danes izbiraj s srcem! Zdaj! Tega si vredna-vreden!! Ustvarjajmo si lepo življenje! Močni kreatorji smo!

Ljubek močan srčkan srečen sijoč dan!




🌷 P.S.: Sprejmi vsa vabila za srečo! Zate so, da še bolj zasiješ!!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ceni se! ... https://youtu.be/Y32B3GR9cYg

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Ceca - To Miki ... https://youtu.be/OFe5QlYkNK8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 23. januar 2022

Poslušam svoje srce: Še bolj povezani in žilavi!!!!

Poslušam svoje srce: Še bolj povezani in žilavi!!!!:  Včasih ti življenje da limone in s tega narediš najboljšo limonado, kar jo lahko! Včasih pa ti to poveča imunski sistem! Koliko strupov (be...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ti si darilo!

Še bolj povezani in žilavi!!!!

 Včasih ti življenje da limone in s tega narediš najboljšo limonado, kar jo lahko! Včasih pa ti to poveča imunski sistem! Koliko strupov (beri »zanimivih situacij«) je v obtoku! Vse, kar nam dvigne imunost, je v našo korist! Ne nasedajte več manipulacijam, kako je vse kaotično in slabo! Mi smo pa tudi žilavi!!!

Držimo skupaj! Kot ljudje dobrega srca! Kot skupnost, ki se ima rada in soustvarja mir in si pomaga! Kot družine, ki so močne zdrave povezane celice! Lahko uživamo v bližini drug drugega!

Zdaj je naš čas! Skupaj smo še bolj močni in zdaj je čas, da to moč še povečamo! Mi poznamo drug drugega! Točno vemo, kako si lahko pomagamo! Točno vemo, kako lahko gradimo bližino! Zdaj negujmo to razkošje povezanosti in skupnosti! Bolje je, če smo zares skupaj! Bolje je, če zares ustvarjamo svoje življenje po svoje! In ne nasedamo manipulacijam od zunaj!

Slabše je, še bolj držimo skupaj in smo zavezniki! Skupaj bomo to zmogli prebresti! Večja je kriza, bolj se še povežemo!

Zdaj je čas za ustvarjanje otokov miru! Vsak ima svoj dom in vsak lahko doma ustvarja čarobnost, ki jo želi v svetu! Vse se začne doma! Mi smo mir. Mi smo srce doma!

Smo v radosti?!

Smo v veselju!?

Smo v srčnosti!!??

Vse, kar se ustvarja doma in od znotraj, se širi kot sonce na vse okoli! Zato negujmo naša zavetja in dom! To je naš zaklad! Ne spuščajmo v naše domove lačnega volka, da nas potem ustrahuje na naši sedežni! To je naš dom! Spustimo v njega samo energije, ki so v skladu z ljubeznijo, radostjo, srečo in srčnostjo – obiljem na vseh ravneh, ter zdravjem! Spustimo v dom energije, ki nas podpirajo!

Danes negujmo sijaj doma in seveda sijaj svoje srčnosti! Močni kreatorji smo! Vzdržujmo naše ognjišče svetlo, da bo vedno luč v naših srcih!

Sledi svojemu srcu!

Ljubek srečen igriv radosten sijoč nagajiv brezskrben ustvarjalen zabaven razigran dan!




🌷 P.S.: Sprejmi danes vsa vabila za srečo! To je tvoj dan čudežev! Sprejmi svojo edinstvenost in lahkotnost! Čudi se svoji lepoti in jo spusti na plano! Zdaj je tvoj čas, da siješ!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ceni se! ... https://youtu.be/Y32B3GR9cYg

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač - Od svega te volim više ... https://youtu.be/JeEIWatM1_0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !