petek, 28. januar 2022

Majhen korak naprej!!!

Tu smo zato, da bi bili Ljubezen. Ampak ne jutri. Zdaj. Tu smo zato, da bi sijali z vsem svojim sijem. Ampak ne jutri. Zdaj! Tu smo zato, da bi zares živeli! Ampak ne jutri! Ne, ko se uresniči ne vem kaj vse in se zvezde poravnajo! Zdaj!

Kaj pa jaz delam?

Odlašam!

Gladko preslišim vsako misel za spremembo ali povabilo za srečo. Pa saj mi je dobro v coni udobja. Pa mi je res?! Pa mi je še vedno udobno?! Ali me že malo utesnjuje?! Ali zelo?!

Kaj če bi vsak dan naredila majhen korak navzven?! Kaj če bi vsak dan naredila vsaj malo odmika od vsakdanjosti?!

Lahko danes malo bolj sledim svojemu srcu?! Lahko danes prisluhnem klicu srca?! Lahko vsaj prisluhnem?!

Kako dragocena mi je bila vsakodnevna večerna meditacija, ki smo jih imeli s Susan Ashley (internetna stran LoveLightTruth ali je mogoče vse z malimi začetnicami…)! To je bila moja vsakodnevna umiritev in stabilizacija!

Kaj pa je tvoja vsakodnevna rutina, da se umiriš in da se odklopiš iz zunanjega kaotičnega sveta v svoj pristna srca?! Je to sprehod, slikanje, pisanje, kuhanje, pitje kave, klepet s prijateljico, meditacija, molitev, smeh, čantanje, ples… karkoli, kar te vrne v srce in v center. Uh, danes bi bil pravi dan za kopel.

Uravnovesi se. Odklopi se od zunanjega pranja možganov in vsiljevanje nenehne nove krizne situacije. Kaj pa, če je vse dobro?!

(»V mojem svetu je vse dobro. V mojem svetu je vse dobro. V mojem svetu je vse dobro.« Wayne Dyer)

Kaj pa, če vse, kar mediji govorijo, ni res? (Naj se resnica izkaže!) Kaj če samo stran mečemo energijo, ki bi jo lahko uporabili bolj koristno?! Kaj če bi svojo energijo usmerili v to, kar pa si želimo?!

Močni kreatorji smo!

Ustvarjaj si danes svet, ki ti je pri srcu. izbiraj s srcem! Vse je izbira! Recimo že ne enkrat vsem neumnostim in osredotočimo svojo energijo!

Ljubek srčen srečen igriv bogat izjemen radosten nagajiv srčkan dan!




🌷 P.S.: Uporabi svojo moč s srcem! Tvoja srčnost je tvoja moč! Danes ustvarjaj dan, ki ti je res pri srcu! Ljubi z vsem srcem! Ljubi na polno! (Tudi sebe!)

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ceni se! ... https://youtu.be/Y32B3GR9cYg

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - I Want to Break Free ... https://youtu.be/WUOtCLOXgm8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar