nedelja, 23. januar 2022

Še bolj povezani in žilavi!!!!

 Včasih ti življenje da limone in s tega narediš najboljšo limonado, kar jo lahko! Včasih pa ti to poveča imunski sistem! Koliko strupov (beri »zanimivih situacij«) je v obtoku! Vse, kar nam dvigne imunost, je v našo korist! Ne nasedajte več manipulacijam, kako je vse kaotično in slabo! Mi smo pa tudi žilavi!!!

Držimo skupaj! Kot ljudje dobrega srca! Kot skupnost, ki se ima rada in soustvarja mir in si pomaga! Kot družine, ki so močne zdrave povezane celice! Lahko uživamo v bližini drug drugega!

Zdaj je naš čas! Skupaj smo še bolj močni in zdaj je čas, da to moč še povečamo! Mi poznamo drug drugega! Točno vemo, kako si lahko pomagamo! Točno vemo, kako lahko gradimo bližino! Zdaj negujmo to razkošje povezanosti in skupnosti! Bolje je, če smo zares skupaj! Bolje je, če zares ustvarjamo svoje življenje po svoje! In ne nasedamo manipulacijam od zunaj!

Slabše je, še bolj držimo skupaj in smo zavezniki! Skupaj bomo to zmogli prebresti! Večja je kriza, bolj se še povežemo!

Zdaj je čas za ustvarjanje otokov miru! Vsak ima svoj dom in vsak lahko doma ustvarja čarobnost, ki jo želi v svetu! Vse se začne doma! Mi smo mir. Mi smo srce doma!

Smo v radosti?!

Smo v veselju!?

Smo v srčnosti!!??

Vse, kar se ustvarja doma in od znotraj, se širi kot sonce na vse okoli! Zato negujmo naša zavetja in dom! To je naš zaklad! Ne spuščajmo v naše domove lačnega volka, da nas potem ustrahuje na naši sedežni! To je naš dom! Spustimo v njega samo energije, ki so v skladu z ljubeznijo, radostjo, srečo in srčnostjo – obiljem na vseh ravneh, ter zdravjem! Spustimo v dom energije, ki nas podpirajo!

Danes negujmo sijaj doma in seveda sijaj svoje srčnosti! Močni kreatorji smo! Vzdržujmo naše ognjišče svetlo, da bo vedno luč v naših srcih!

Sledi svojemu srcu!

Ljubek srečen igriv radosten sijoč nagajiv brezskrben ustvarjalen zabaven razigran dan!




🌷 P.S.: Sprejmi danes vsa vabila za srečo! To je tvoj dan čudežev! Sprejmi svojo edinstvenost in lahkotnost! Čudi se svoji lepoti in jo spusti na plano! Zdaj je tvoj čas, da siješ!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ceni se! ... https://youtu.be/Y32B3GR9cYg

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Mišo Kovač - Od svega te volim više ... https://youtu.be/JeEIWatM1_0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar