sobota, 29. julij 2023

Lahkotnost obstoja nas vseh!

 Kako prija sprememba! Prav pristaja mi! Čisto me poživi in je lahkotna!

Delam na nekem projektu, ki je lažji, kot sem mislila!

Vse poteka zlahka!

Zdaj to praznujem!

Razmišljala sem, če mi je bolečina v telesu dajala izgovor, da sem lahko rekla ne, ko mi ni bilo in nisem imela drugega pravega izgovora več!

Zdaj vso bolečino pošiljam domov od kod je prišla in jo osvobajam! Zdaj sem dovolj močna, da stojim za svojim ne! Tudi če je razlog, da sem mi ne da! Zdaj lahko to povem na glas!

Ne glede pred komerkoli!

Vsadili so mi ogromen strah pred starši, avtoritetami in vsemi vplivnimi ljudmi. Zame so bili nadomestek boga na zemlji! Joj, kako neumno! Saj niti sami niso v stiku s kančkom božanskega. Da pa bi imeli lastnosti vseobsegajoče ljubezni, pa je tako iluzorno pričakovati! Tu so, da svojo skrivljeno moč diktatorsko zlivajo na črede in jih držijo v ogradi starih nesmislov.

Očitno da zdaj odraščam in je moj pravi bog, bog Ljubezni – vseprisoten in imam z njim oseben odnos, saj je v mojem srcu! To pa je najbolj dragoceno sploh! Zdaj komaj spoznavam, da s tem, ko sem bila pridna, pohlevna in sledila pravilom, nisem zares bila v stiku z Ljubeznijo v svojem srcu! Bila sem orodje sistema in verjela v to, da delam dobro! Zdaj pa spoznavam šibkost manipulacij in moč prisotnosti boga. Zdaj pa zares komaj ustvarjam, ko se Ljubezen pretaka skozi mene.

Sistemu ni mar zame in ga ne zanima, kdo sem v resnici in kaj si želim. Zdaj pa naj se vse vezi s škodljivim sistemom prerežejo in sem svobodna! To je moja izbira!

Kaj pa ti izbiraš danes? Se zavedaš svoje moči ustvarjanja lepega srčnega mirnega ljubečega sveta?

Ljubek srečen srčkan svoboden dan!



Slavi svoje življenje s praznovanjem vsega kdo si! Lepa si! Od znotraj in od zunaj! Na vseh ravneh se razcveti!

petek, 28. julij 2023

Ustvarjalka sveta!

 Velikokrat sem se spraševala, kaj imam v sebi, saj s tem ustvarjam svoj svet! Bila sem zmedena, saj je bilo toliko sporočil okolice, ki so bila tako raznolika in neusklajena, da sploh nisem vedela čemu slediti! Bil je en sam kaos!

Sporočila staršev, sorodnikov, učiteljev, sosedov, družbe, sošolcev, babic, prednikov, sorojencev, gurujev, zdravnikov, pridigarjev, šefov, sodelavcev… no vsega sistema! In vsak ima svojo predstavo, kako bi naj živela! Čista norišnica!

Vsi ti glasovi sistema, ki so me samo vlekli ven iz sebe. To pa je edino mesto, kjer so odgovori skriti! Samo zame!

Dovolj imam vsega sranja od zunaj! Niti ni zedinjeno, niti ni v mojo korist, saj vsak vleče na svojo stran maksimiranja profitov v kakršni koli obliki!

Občutek v srcu, ko sprejmem odločitev, pa je veličasten! To je moj kompas! Srce!

Ne glede, kako sem se trudila vsem ugajati, na polne - tudi, ker sem prijazna ali pa sem samo želela kanček odobravanja – nikoli ni bilo dovolj!

Zato imam zdaj mir v srcu kljub temu, da bom mogoče koga ali celo vse razočarala. Saj imajo svoje življenje, naj si to naredijo srečno, jaz jim nisem potrebna za njihovo izpolnitev poslanstva srca! Sami to zmorejo!

Ljubek radosten vesel nagajih izjemen blažen zamaknjen dan!



Veseli se tega, kdo si! Čudovita si! Praznuj ta dan s čim lepim! Privošči si kaj!

četrtek, 27. julij 2023

Živim najboljše življenje! Zdaj!

 Kako zares želim živeti?

Kako zares ti želiš živeti?

Naj se tvoja domišljija razplamenti v ognju ljubezni!

Koliko neumnostim sem verjela! Zdaj pa jih je bilo dovolj! Niti smešno mi več ni! Želim živeti svobodno! To je moja pravica!

Drugačna sem! In to je fantastično! Zdaj komaj prav postajam ponosna nase! Zares!

Zavedam se bolj in bolj pomembnosti povezanosti z bogom, saj potem zares močno svetim! To je potem razsvetljenje vsega planeta Zemlje in vesolja z ljubeznijo! Luč Ljubezni se pretaka skozi mene! To je dovolj!

Kaj se zavedaš kako močna kreatorka si? Lahko se osredotočaš na dobro in to narašča.

Abrahan Esther Hicks bi rekel: »Boljše ko postaja, še boljše postaja!«

Če pa iščemo slabe stvari, pa jih tudi najdemo. Kar iščemo, to vedno najdemo!

Kaj iščeš danes, moja draga? Kaj bi rada našla?

Ljubek ustvarjalen pristen nagajiv lahkoten srečen srčkan dan!



Kar veselim se tega dne! Uživaj na polno!

sreda, 26. julij 2023

Blaženost obstoja

 Pa kaj nimamo že dovolj neumnosti s katerimi nas zasipavajo? Pa kaj še mislijo, da kdo verjame temu sranju?

Zdaj pa je dovolj!

Zdaj rečem z vsem srcem ne!

»Ne vojnam!

Ne revščini!

Ne strahu! « Susan Ashley

Zdaj pa je bilo dovolj!

Svobodna bitja smo! Zdaj izbirajmo s srcem in končno recimo ne vsem vsiljenemu stanju manipulacij!

Močna bitja svetlobe smo! Zdaj pa ustvarjajmo z ljubeznijo prežeto prihodnost!

Za vse je vsega dovolj!

Za vse nas je vse mogoče!

Živimo v miru!

Živimo v ljubezni!

Živimo v obilju!

Zdaj si ustvarjamo lepšo prihodnost z boljšimi izbirami! Ti kreiraš mir na Zemlji in vsem univerzumu s tem, ko imaš mir v srcu!

Čemu danes rečeš ne? Bodi odločna!

Ljubek pristen nagajiv lahkoten radosten vesel dan!



Sledi svojemu srcu! Močna kreatorka si!

torek, 25. julij 2023

Srečna! Zdaj! In zdaj! In za vedno!

 Če mi kdo pokaže, kdo je v resnici, takoj zaupam, da je to bila iskrena resnična reakcija. Ne olepšujem in ne trudim se iskati izgovore za osebo! Sprejmem resnico!

Nekako zaupam, da bom zmogla brez, tudi če sem si že ustvarila popolno pravljico s srečnim koncem in življenjem srečno do konca svojih dni!

Dovolj imam čakanja srečnih koncev! Dovolj imam čakanja sreče do konca svojih dni! Ali čakanja princa!

Zdaj želim živeti srečno in do konca svojih dni!

Tako je!

Zato zdaj izbiram srečo in veselje!

Imam neke obveznosti! Ampak bom uživala ob njih! Potem pa sem svobodna!

Zdaj živim srečno do konca svojih dni! Še vrana je potrdila s krakanjem! Odobreno! Zdaj pa srečo izbiram!

Še ti kaj čakaš, da boš lahko bila potem komaj srečna? Opusti čakanje (na popolnost)! Bodi srečna zdaj! To je tvoja izbira!

Ljubek radosten igriv lahkoten vesel dan!



Praznuj svoje življenje! Izbiraj srečo!!! Zdaj!

ponedeljek, 24. julij 2023

Toplina srca

 Prijetno vzdušje je, če imam prižgane svečke. Nekako bolj domače se počutim. Kot bi moje srce napolnila toplina ognja.

Zdaj kličem v svoje korenine vseh prednikov, mojih lastnih življenj ogenj, da vse prečisti! Zdaj mu dovoljujem, da zažge vse slabo in razbohoti vse dobro! Vse staro je prečiščeno in zdaj vse v meni podžiga ogenj Ljubezni! Moja drva, kurišče je vse slabo prednikov in mojih preteklih življenj! Moj sin pa je vse dobro iz preteklosti in zdaj še bolj sije!

Cenim vsako svoje preteklo življenje in vsako življenje vseh prednikov! Tlakovali so mi mojo srčno pot, da zdaj lahko živim bolj polno! Neskončno sem jim hvaležna za še tako majhen prispevek! Zdaj pa praznujem naš skup velik uspeh, da lahko končno zaživim srečno in veselo!

Zdaj je moj čas! Jaz sem tu! Jaz sem živa! Vredno je živeti!

Kako ti praznuješ svoj dan, svoje življenje, sebe in svojo dušo?

Ljubek srečen pisan vesel radosten blažen dan!



Praznuj kdo si! Še si tu! Še imaš čas!

nedelja, 23. julij 2023

Vidim! Končno vidim!

 Se ti je kdaj zgodilo, da si bolj ali manj zavestno stopila v neko igro drugih ali drugega ali druge, potem pa se je zgodil preobrat! Kar naenkrat si sita vsega!

Igrala sem vlogo, kar dobro, no ampak vseeno po svojih najboljših močeh. Dogajale so se konstantno sovražne akcije in spotikanja, sabotaže in zasmehovanje. Vse to sem prenašala kot tisočletni kip z rahlim nasmeškom na ustih – dobro in z ljubeznijo vklesanim! Ne glede na vse okrušitve, udarce, sem dobro igrala svojo vlogo!

Že skozi sem slutila, da nekaj ni vredu. Vedno je kljub sladkostim in vloženemu trudu ostajal grenak priokus nečesa neotipljivega. Lepo sem to tlačila v sebi. Mogoče, no kar sigurno sem prevzemala krivdo za vse to. Sigurno je z mano kaj narobe! Napaka! Moji občutki so bili pravi! Že vseskozi!

Zdaj pa mi je očitno sovraštvo tako odprlo oči, da si tega ne želim več zanikati! Niti si ne morem! Niti rožnata očala to več ne prikrivajo!

Zdaj pa imam dovolj! Dovolj imam neumnosti! Zaključeno je! Dovolj!

Kljub temu, da ne verjamem, da je sovraštvo namerno – oseba pač ne more odpreti srca ljubezni (pa saj ga ne rabi, če ne želi), vseeno ne bom več tkala bližine z njo. Zakaj bi se izpostavljala radioaktivnem sevanju, če mi škodi?! Vsaj toliko se imam rada!

Lahko sem sočutna, lahko odpustim, lahko sprejmem, da pač je kot je… ne rabim pa več prenašati neumnosti! Zdaj pa mi je dovolj!

Kje v svojem življenju čutiš niti prepletene s temninami, pa si še mogoče zanikaš? S kom pa bi rada tkala pristne odnose? Bodi iskrena do sebe. Srce govori resnico!

Ljubek srčkan vesel dragocen neprecenljiv celovit zabaven mogočen kreativen hvaležen dan!



Blagost pomikanja naprej postaja otipljiva. Ustvarimo si čaroben dan!