sobota, 29. julij 2023

Lahkotnost obstoja nas vseh!

 Kako prija sprememba! Prav pristaja mi! Čisto me poživi in je lahkotna!

Delam na nekem projektu, ki je lažji, kot sem mislila!

Vse poteka zlahka!

Zdaj to praznujem!

Razmišljala sem, če mi je bolečina v telesu dajala izgovor, da sem lahko rekla ne, ko mi ni bilo in nisem imela drugega pravega izgovora več!

Zdaj vso bolečino pošiljam domov od kod je prišla in jo osvobajam! Zdaj sem dovolj močna, da stojim za svojim ne! Tudi če je razlog, da sem mi ne da! Zdaj lahko to povem na glas!

Ne glede pred komerkoli!

Vsadili so mi ogromen strah pred starši, avtoritetami in vsemi vplivnimi ljudmi. Zame so bili nadomestek boga na zemlji! Joj, kako neumno! Saj niti sami niso v stiku s kančkom božanskega. Da pa bi imeli lastnosti vseobsegajoče ljubezni, pa je tako iluzorno pričakovati! Tu so, da svojo skrivljeno moč diktatorsko zlivajo na črede in jih držijo v ogradi starih nesmislov.

Očitno da zdaj odraščam in je moj pravi bog, bog Ljubezni – vseprisoten in imam z njim oseben odnos, saj je v mojem srcu! To pa je najbolj dragoceno sploh! Zdaj komaj spoznavam, da s tem, ko sem bila pridna, pohlevna in sledila pravilom, nisem zares bila v stiku z Ljubeznijo v svojem srcu! Bila sem orodje sistema in verjela v to, da delam dobro! Zdaj pa spoznavam šibkost manipulacij in moč prisotnosti boga. Zdaj pa zares komaj ustvarjam, ko se Ljubezen pretaka skozi mene.

Sistemu ni mar zame in ga ne zanima, kdo sem v resnici in kaj si želim. Zdaj pa naj se vse vezi s škodljivim sistemom prerežejo in sem svobodna! To je moja izbira!

Kaj pa ti izbiraš danes? Se zavedaš svoje moči ustvarjanja lepega srčnega mirnega ljubečega sveta?

Ljubek srečen srčkan svoboden dan!



Slavi svoje življenje s praznovanjem vsega kdo si! Lepa si! Od znotraj in od zunaj! Na vseh ravneh se razcveti!

Ni komentarjev:

Objavite komentar