sobota, 28. maj 2022

Počitek, brez drame!!!

 Lahko samo praznujem, kdo sem.

Lahko počivam.

Danes res rabim in si želim počitka. Dobra knjiga. Sprehod. Čaj. Ali kava. Ali oboje. Dobra kopel. Tišina.

Prav čutim, da rabim… No rabim… Rabim smo zrak. Ampak res si želim spočiti!

Toliko je hrupa. Informacij. Kaosa.

Samo želim si malo mira.

Samo želim se malo prizemljiti. To si želim. To si želi moje telo. Pa želim piti veliko vode. Naj se odplakne vse staro in začne novo! Saj sem hvaležna za staro, ampak dovolj je bilo! Zdaj je čas za novo!

Sprejemam. Sprejemam z odprtim srcem.

Želim si malo počitka, da lahko potem nadaljujem! Mislim, da bi si ga želela vzeti večkrat po malo. To bi bilo bolj pametno.

Zdaj bom bolj pozorna na utrujenost – sproti.

Pa prav prija počitek!

Sicer pa je prav, da dajem telesu čas, da se navadi na nove vibracije. Tako, da je lahko še večji prevodnik svetlobe in Ljubezni.

Nič ni treba na silo. Vse je lahko z milino. Največ lahko naredim danes, da si zares spočijem.

Kaj pa ti zdaj potrebuješ? Kaj si želiš? Danes si vzemi ta čas in si to uresniči. Vredna-vreden si tega!

Kako se lahko imaš danes malo bolj rad-a?

Zaupaj odgovoru in ga udejanji. (Zame je sprehod ob jezeru.)

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv zabaven lahkoten živahen pester samorogast mavričen optimističen lesketajoč dan!




🌷 P.S.: Mir v srcu je vedno tvoj. Sprejmi ga. Poveži se s svojim srcem. Naj te danes vodi Ljubezen!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ ✨ AFIRMACIJE 💛 Z lahkoto sprejemam obilje! ... https://youtu.be/nLWouaP0PPw

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Perfect ... https://youtu.be/txapREGWHp0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 27. maj 2022

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ti si lep-a!

Poslušam svoje srce: Lahko te je ljubiti!!!

Poslušam svoje srce: Lahko te je ljubiti!!!:  Kaj ne zahtevamo malo preveč od sebe?! Kaj jaz ne zahtevam preveč od sebe?! Kaj če bi bila bolj prijazna do sebe?! Sem marjetica. Pri...

✨ Affirmations 💛 My heart is open to Love!

Lahko te je ljubiti!!!

 Kaj ne zahtevamo malo preveč od sebe?!

Kaj jaz ne zahtevam preveč od sebe?!

Kaj če bi bila bolj prijazna do sebe?!

Sem marjetica. Pričakujem pa, da bom bila rdeče barve kot vrtnica, da bom imela tulipanasto obliko in seveda brez trnjev in da bom dišala kot frezija in bila elegantna kot gardenija.

Uh!

Dovolj je bilo!

Če me drugi ne silijo, da sem nekaj, kar nisem – pa se sama! Naveličana sem teh nedosegljivih standardov! Marjetica je čudovita kot marjetica! Vrtnica je čudovita kot vrtnica! Tulipan je čaroben kot tulipan! Gardenija je fantastična gardenija! Nobeden od njih se ne pretvarja, da je nekaj, kar ni! Samo cveti in se ne zmeni za druge! Zato pa so najlepši!

Kaj če bi si mi danes dovolili, da smo to, kdo smo! Nehajmo si več težiti k popolnosti! To je samo izžemanje naše energije! Lahko bi pa jo porabili za cvetene! Vsak od nas ima edinstven doprinos. Vsak od nas je čudovita neponovljiva unikatna roža. Zato zdaj cveti! Tu si samo zato, da bi bil-a ti – ti! To je dovolj!

Ne nasedajmo več primerjavam! Ne nasedajmo več dokazovanjem. Ne nasedajmo tekmovanju! Kako sploh lahko dve roži tekmujeta! Obe sta edinstveni na čisto svoj način. To je njuna največja lepota!

Tako pa tudi mi med sabo ne moremo tekmovati! Vsak je čisto edinstvena duša! Vsak ima čisto edinstvene darove, ki so neprecenljivi! Zato zaupaj danes v svojo vrednost! Zares si čudovit-a!

Zdaj pa še nekaj.

Odpri svoje srce. Tako lahko in enostavno te je ljubiti. Zdaj pa se odpri pravi ljubezni. Vredna-vreden si je! Tako čarobno te je ljubiti. Zdaj pa dopusti, da se to uresniči. Odpri srce še malo bolj!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten čaroben ljubeč mavričen jasen kreativen sijoč srčkan dan!



🌷 P.S.: Sprejmi vsa vabila za srečo! Še malo bolj ti odpirajo srce! Res te je lahko ljubiti. Zaupaj v Ljubezen.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ ✨ AFIRMACIJE 💛 Z lahkoto sprejemam obilje! ... https://youtu.be/nLWouaP0PPw

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Pharrell Williams - Happy ... https://youtu.be/ZbZSe6N_BXs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 26. maj 2022

✨ AFIRMACIJE 💛 Moje srce je odprto Ljubezni!

Poslušam svoje srce: Se zavedaš svoje čudovitosti?????????

Poslušam svoje srce: Se zavedaš svoje čudovitosti?????????:  Zdaj pa brez sodb! Kaj je v resnici pomembno, kako živijo drugi?! Pa naj uživajo! Naj živijo po svoje, tudi če je to v neskladju z moralnim...

❤️ Follow your heart! ❤️ Happy time is now!

Se zavedaš svoje čudovitosti?????????

 Zdaj pa brez sodb! Kaj je v resnici pomembno, kako živijo drugi?! Pa naj uživajo! Naj živijo po svoje, tudi če je to v neskladju z moralnimi pravili! Saj bodo oni nosili posledice! Nisem pa jaz tu, da jih sodim! Nisem pa jaz tu, da odločam, kaj je moralno in prav in kaj ne! Kajti bolj kot obsojam nekaj, bolj bom to privlačila zavestno in podzavestno v svoje življenje!

Pa si to želim?!

Ne!

Torej je vedno stvar od drugih, kako živijo. Naj delajo, kar si želijo. To je njihova karma in njihova teža, ki jo potem oni sami nosijo!

Zakaj bi bila tako neumna in obsojala in to vlačila nase!?! Daj no mir! Tega pa res ne rabim!!!

Torej brez obsojanja!

Zdaj pa drugi del! Obsojanje sebe. Dobro je, da sem v preteklosti izbirala kot sem. zdaj pa bi izbrala nekaj čisto drugega. Ampak vseeno je dobro, da sem v preteklosti izbrala kot sem, kajti zdaj sem sposobna izbirati drugače!

Sočutna sem do sebe. Prijazna sem do sebe! Prijateljska sem do sebe! Nežna sem s sabo. S sabo ravnam z milostjo. Dovolj je bilo morala ali ne bi smela ali kako bi lahko ali kaj bi morala drugače… Ne! Dovolj je obsojanja sebe! Danes sem prijazna. Dobro je, da sem se v preteklosti odločila, kot sem se. Zdaj pa izbiram nekaj drugega. Dovolj je bilo mučenja same sebe. Vse je v moje najvišje dobro. In še vedno je!

Blagoslavljam vse. Sprejemam vse. Pomirjena sem s tem trenutkom.

Kaj pa ti danes – opuščaš obsojanje? Si prijazna-prijazen do sebe?! Ali pa obsojaš in to kot noro privlačiš v svoje življenje?! Danes bodi mil-a.

Ljubek srčkan srčen izjemen fantastičen jasen luškan živahen nagajiv radosten vesel šarmanten dan poln poljubov sreče!



🌷 P.S.: Sprejmi ta trenutek. Ta je kot je. Objemi ga in ponudil ti bo nešteto novih priložnosti za srečo! Čudovit-a si že zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ ✨ AFIRMACIJE 💛 Z lahkoto sprejemam obilje! ... https://youtu.be/nLWouaP0PPw

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... CAN'T STOP THE FEELING! (from DreamWorks Animation's "TROLLS") ... https://youtu.be/ru0K8uYEZWw

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 25. maj 2022

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Čas za srečo je zdaj!

Poslušam svoje srce: Sprejmi ljubezen!

Poslušam svoje srce: Sprejmi ljubezen!:  Pa ne grem se več trpljena! Ne grem se več mučenja! Ne grem se več izsiljevanja! Če ne gre z lahkoto in s tokom, nočem, da je prisotno! ...

❤️ Follow your heart! ❤️ I love it!

❤️ Follow your heart! ❤️ Clarity in heart!

Sprejmi ljubezen!

 Pa ne grem se več trpljena! Ne grem se več mučenja! Ne grem se več izsiljevanja!

Če ne gre z lahkoto in s tokom, nočem, da je prisotno!

Dovolj sem bila zagrenjena!

Pa je vsaj kaj pomagalo?!

Ni.

Dovolj sem trpela!

Pa je vsaj kaj pomagalo?!

Ni!

Kotala (valila) in premetavala sem se v bolečini brez upanja na sonce! Namesto, da bi počasi postalo bolj znosno, ni!

Zato več ne verjamem v drame, trpljenje, mučenje, skrivanje, zanikanje, upor, siljenje, bojevanje, odpovedovanje, potiskanje in vse ostale neumnosti! Ne! To ni zame! Nič mi to ne daje, samo še več tega si navlečem!

Izpišem svoja čustva. In se poslovim od njih. Hvala, da ste. Ljubim vas. Osvobajam vas. Spuščam vas. Lahko odidete.

Brez analiziranja. Brez brckanja in brožanja. Brez podaljševanja pogodb. »Odidi! Tako ali tako nikoli niste prav spadala v moje življenje! Zdaj vsemu temu »sranju« dovolim oditi. Spuščam te. Dovolim ti oditi. Zdaj!«

Rada pa imam srečo! Vem, da se je za njo treba potruditi. Srečo je treba izbirati vsak trenutek! Ampak se je vredno! Verjamem v veselje! Verjamem v upanje! Verjamem v nove začetke! Verjamem v dobre konce! Verjamem v ljubezen! Verjamem v radost! Verjamem v iskrenost. Verjamem v dobroto! Verjamem v lahkotnost! verjamem v čarobnost vsakega trenutka! Verjamem v harmonijo. Verjamem v srčnost! Verjamem, da se resnica vedno izkaže.

Zdaj pa to tudi izbirajmo! Vsak trenutek bolj in bolj!

Tvoja duša uživa, ko se izraža kot ti! Izraža se kot čista Ljubezen!

Zdaj pa si dovoli odpreti srce in sprejmi to ljubezen! Popolnoma si že vredna-vreden ljubezni, točno tak-a, kot si zdaj!

Ljubek srčkan srečen igriv radosten nagajiv lahkoten živahen pester zabaven jasen kreativen okusen slasten mogočen razigran dan!



🌷 P.S.: Poljubi vse trenutke, ki so ti vabilo za srečo! sprejmi jih v svoje srce! Vsa ta radost in lepota je zate! Življenje te ljubi! Zdaj pa odpri svoje srce in sprejmi to ljubezen!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ ✨ AFIRMACIJE 💛 Z lahkoto sprejemam obilje! ... https://youtu.be/nLWouaP0PPw

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Sara Bareilles - Brave ... https://youtu.be/QUQsqBqxoR4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 24. maj 2022

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ljubim!

Poslušam svoje srce: Milina srčnosti topline

Poslušam svoje srce: Milina srčnosti topline:  Kdo bi si mislil, da sem lahko srečna, kar tako. Kdo bi si mislil, da lahko padem v luknjo, ampak niti ni tako globoka, kot sem pričakovala...

❤️ Weekly energy forecast 🌈 True feelings! ❤️ Follow your heart! ❤️ 23...

Milina srčnosti topline

 Kdo bi si mislil, da sem lahko srečna, kar tako. Kdo bi si mislil, da lahko padem v luknjo, ampak niti ni tako globoka, kot sem pričakovala, da bo! Očitno sreča prevlada, vseeno!

Kljub temu, da si želim uporabiti prvo pomoč reševanja iz luknje, na sebi.

Torej, kaj mi pomaga, ko padem?

1.       Pisanje dnevnika!

2.       Sprehod ali kopel ali kar oboje, glede na situacijo.

3.       Branje dobre knjige.

Pisala sem že. Zdaj še ostane narava in knjiga.

Povedala sem iskreno svoja čustva. Zanimivo, da se je pojavil vzorec, spet, ki sem ga opuščala. Očitno, da še ga je treba malo več odpustiti in osvoboditi.

Kaj sem se naučila iz tega?

Zaupam svojim pretanjenim občutkom. In ne racionaliziram z umom. V srcu sem vedela.

Moje telo me ljubi in mi prav govori, ko sem zakrčena, da nekaj ni vredu. In res ni bilo.

Napišem si seznam, kaj pa si želim.

Ne prilagajam in ne kameleonniziram in ne zvijam se v vse strani, samo, da bi nekako spadala v zgodbo. To sem jaz. Ponosna sem nase. In zaupam, da bo prišel nekdo, ki bo to cenil.

Dovolj se imam rada, da se poslovim od vsega, kar ni ljubezen ali več!

Počiščujem stare vzorce in doživetja, ko ljubezen ni bila mogoča z moje ali njegove strani. Zdaj sprejemam občutek ljubljenosti, točno zato, ker sem to, kdo sem. Zdaj pa odpiram srce ljubezni, ki pa lahko zacveti z obeh strani.

Nič ne gre na silo. Ali hitro. Vse je ob božanskem pravem času. Zaupam v to!

Kaj si želim pri moškem?

Da me iskreno ljubi tako kot sem, da je rad z mano, da si zaupava, da je iskren, da skupaj radostno rasteva, da spoštuje živali, rastline, ljudi in seveda mene, da je navdih, da se zna sprostiti in zabavati, da rad potuje, da ima dobro srce, da ljubi mene – z vsem srcem, da sva si zvesta, da je pošten, da zaupa v Ljubezen vesolja. Skupaj sva srečna. Vsak zase sva srečna. Skupaj pa sva še bolj srečna. Želim si biti z ljubim, ki si želi biti z mano z vsem srcem, jaz pa z njim.

Kaj pa si ti želiš v partnerju?

Zdaj pa poglej, si ti ogledalo tega v vsakdanjem življenju? Privlačimo to, kdo smo, ne to, kar si želimo. Danes zrastimo v to, koga si želimo ob sebi. Danes razprimo svoje veje na široko. Razširi se v svoj pravi jaz Ljubezni. Čudovit-a si!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv ljubek sočuten srčkan hvaležnosti poln dan!



🌷 P.S.: Vredna-vreden si, da si ljubljen-a kot to, kdo si. Zdaj pa odpri srce pravi Ljubezni. Tu je zate vse naokoli.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ ✨ AFIRMACIJE 💛 Z lahkoto sprejemam obilje! ... https://youtu.be/nLWouaP0PPw

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Liam Payne, Rita Ora - For You (Fifty Shades Freed) ... https://youtu.be/RQUuqbzQVsY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 23. maj 2022

Poslušam svoje srce: Vsak-a dragocen-a - kot je!

Poslušam svoje srce: Vsak-a dragocen-a - kot je!: Adijo! Eden drugega prepričujemo v svoje svetove, ko pa ima vsak svoj pogled. Tako je dobro! To je naša pestrost! To je naša raznolikost! ...

Poslušam svoje srce: Asi v rokavu!!!! Potegni jih ven!!!

Poslušam svoje srce: Asi v rokavu!!!! Potegni jih ven!!!:  Kaj so tvoji trije jokerji – karte, ki jih potegneš iz rokava – kot te povozi?!  Karkoli lahko pelje preko tebe… kaj izrečenega, stara čust...

☕ Espresso za dušo 💜 Harmonija! ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️

Tedenska energijska napoved 🌈 Resnična čustva! ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️...

❤️ Follow your heart! ❤️ Hope!

☕ Espresso for soul 💜 Harmony! ❤️ Follow your heart! ❤️

Vsak-a dragocen-a - kot je!

Adijo! Eden drugega prepričujemo v svoje svetove, ko pa ima vsak svoj pogled. Tako je dobro! To je naša pestrost! To je naša raznolikost!

Osho je napisal, kakšna škoda bi bila, če bi Buda bil učenec Krišne ali obratno! Ta bi skozi plesal in žvižgal na piščalko, Buda pa bi sedel pod drevesom. Oba sta na svoji poti. In prav je, da sta si različna! Buda bi zelo trpel, če bi moral žvižgati na piščalko, Krišna pa bi trpel, če bi moral sedeti pri miru.

Zato smo vsi neke svojo Bude in Krišne in mešanica vsega, ampak vsak ima svojo pot. zakaj bi jaz prepričevala nekoga, da je moja pot edina prava. Če je lahko zanj čisto drugačna in je to prava za njega. Nima smisla. Zato smo ravno tako dragoceni! Zato, ker smo to, kdo smo! Vsak je čudovit! Vsak je čudovit prispevek k enosti. Vsak je drugačen. Vsak ima svoje darove in zanimanja.

Zato ceni danes, kdo si. Ceni svoje darove! Uskladi se s svojo notranjo naravo! Izražaj poti svoje duše! Naj zasije! To je najbolj dragoceno, da si pristna-pristen!

Kdo si v resnici?

Samo ti veš svojo pot. Samo ti se dovolj poznaš. Samo ti prepoznaš, kaj je resnica zate. Zdaj pa zaupaj svojemu srcu, da te vodi prav! Kajti – zares te vodi prav!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv zabaven mil jasen živahen čaroben usklajen blažen bleščeč pristen dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! Zaupaj svojemu srcu! Ti veš zase odgovore! Zaupaj si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ ✨ AFIRMACIJE 💛 Z lahkoto sprejemam obilje! ... https://youtu.be/nLWouaP0PPw

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Rita Ora - Your Song ... https://youtu.be/RsELrcVNzG0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 22. maj 2022

Asi v rokavu!!!! Potegni jih ven!!!

 Kaj so tvoji trije jokerji – karte, ki jih potegneš iz rokava – kot te povozi?! 

Karkoli lahko pelje preko tebe… kaj izrečenega, stara čustva pridejo na plan, kriza koga okoli tebe, kaj nepričakovanega, kaj ne lepega, vseeno kaj je. Kaj so tvoje močne karte, ki te postavijo nazaj v srce?!

Kaj lahko narediš, da se počutiš bolje?

Zame je:

dnevnik, da vse izpišem.

Sprehod ali kopel.

Branje dobre knjige, ki me spomni, da je vse dobro.

Če pa bi imela klic v sili in eno telefonsko, pa bi to bila sestra. Ona bi me poslušala. Potem pa bi jaz občutila mir. Potem pa bi zaupala, da je vse dobro.

Danes si ti ustvari tvoje tri čaroben jokerje! Kaj so tvoji aduti?! Kako lahko prideš iz luknje?! Nič ni, če pademo – samo, da se poberemo! Niti nam ni več treba biti dolgo v luknji. Samo lahko naredimo kaj, da se takoj počutimo malo boljše!

Glede preteklih čustev, ki pridejo na plan. Ne jih potiskati nazaj! Prišla so z namenom, da se pozdraviš. Odkrita so, ker so pripravljena, da ti dajo darilo osvoboditve! Občuti jih. Spusti jih. Osvobodi jih. Poslovi se od njih.

Torej! Kaj so tvoji trije aduti pri vstajenju iz črne luknje ali luknjice?! Imej jih pri roki, nikoli ne veš, kdaj ti bodo prišli prav!

Ljubek srečen srčkan samorogasto sijoč svetlikajoč super sončen sočen srčen dan!



🌷 P.S.: Močni kreatorji smo, zdaj pa si ustvarjajmo več sreče! S tem odpiramo poti obilju, radosti, veselju, ljubezni, prijateljstva, sreče za vse! Kaj izbiraš danes?! Bodi sočutna-sočuten do sebe in vseh drugih!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ ✨ AFIRMACIJE 💛 Z lahkoto sprejemam obilje! ... https://youtu.be/nLWouaP0PPw

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Caro Emerald - A Night Like This ... https://youtu.be/74LXx0wSqMI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !