četrtek, 26. maj 2022

Se zavedaš svoje čudovitosti?????????

 Zdaj pa brez sodb! Kaj je v resnici pomembno, kako živijo drugi?! Pa naj uživajo! Naj živijo po svoje, tudi če je to v neskladju z moralnimi pravili! Saj bodo oni nosili posledice! Nisem pa jaz tu, da jih sodim! Nisem pa jaz tu, da odločam, kaj je moralno in prav in kaj ne! Kajti bolj kot obsojam nekaj, bolj bom to privlačila zavestno in podzavestno v svoje življenje!

Pa si to želim?!

Ne!

Torej je vedno stvar od drugih, kako živijo. Naj delajo, kar si želijo. To je njihova karma in njihova teža, ki jo potem oni sami nosijo!

Zakaj bi bila tako neumna in obsojala in to vlačila nase!?! Daj no mir! Tega pa res ne rabim!!!

Torej brez obsojanja!

Zdaj pa drugi del! Obsojanje sebe. Dobro je, da sem v preteklosti izbirala kot sem. zdaj pa bi izbrala nekaj čisto drugega. Ampak vseeno je dobro, da sem v preteklosti izbrala kot sem, kajti zdaj sem sposobna izbirati drugače!

Sočutna sem do sebe. Prijazna sem do sebe! Prijateljska sem do sebe! Nežna sem s sabo. S sabo ravnam z milostjo. Dovolj je bilo morala ali ne bi smela ali kako bi lahko ali kaj bi morala drugače… Ne! Dovolj je obsojanja sebe! Danes sem prijazna. Dobro je, da sem se v preteklosti odločila, kot sem se. Zdaj pa izbiram nekaj drugega. Dovolj je bilo mučenja same sebe. Vse je v moje najvišje dobro. In še vedno je!

Blagoslavljam vse. Sprejemam vse. Pomirjena sem s tem trenutkom.

Kaj pa ti danes – opuščaš obsojanje? Si prijazna-prijazen do sebe?! Ali pa obsojaš in to kot noro privlačiš v svoje življenje?! Danes bodi mil-a.

Ljubek srčkan srčen izjemen fantastičen jasen luškan živahen nagajiv radosten vesel šarmanten dan poln poljubov sreče!



🌷 P.S.: Sprejmi ta trenutek. Ta je kot je. Objemi ga in ponudil ti bo nešteto novih priložnosti za srečo! Čudovit-a si že zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ ✨ AFIRMACIJE 💛 Z lahkoto sprejemam obilje! ... https://youtu.be/nLWouaP0PPw

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... CAN'T STOP THE FEELING! (from DreamWorks Animation's "TROLLS") ... https://youtu.be/ru0K8uYEZWw

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar