ponedeljek, 23. maj 2022

Vsak-a dragocen-a - kot je!

Adijo! Eden drugega prepričujemo v svoje svetove, ko pa ima vsak svoj pogled. Tako je dobro! To je naša pestrost! To je naša raznolikost!

Osho je napisal, kakšna škoda bi bila, če bi Buda bil učenec Krišne ali obratno! Ta bi skozi plesal in žvižgal na piščalko, Buda pa bi sedel pod drevesom. Oba sta na svoji poti. In prav je, da sta si različna! Buda bi zelo trpel, če bi moral žvižgati na piščalko, Krišna pa bi trpel, če bi moral sedeti pri miru.

Zato smo vsi neke svojo Bude in Krišne in mešanica vsega, ampak vsak ima svojo pot. zakaj bi jaz prepričevala nekoga, da je moja pot edina prava. Če je lahko zanj čisto drugačna in je to prava za njega. Nima smisla. Zato smo ravno tako dragoceni! Zato, ker smo to, kdo smo! Vsak je čudovit! Vsak je čudovit prispevek k enosti. Vsak je drugačen. Vsak ima svoje darove in zanimanja.

Zato ceni danes, kdo si. Ceni svoje darove! Uskladi se s svojo notranjo naravo! Izražaj poti svoje duše! Naj zasije! To je najbolj dragoceno, da si pristna-pristen!

Kdo si v resnici?

Samo ti veš svojo pot. Samo ti se dovolj poznaš. Samo ti prepoznaš, kaj je resnica zate. Zdaj pa zaupaj svojemu srcu, da te vodi prav! Kajti – zares te vodi prav!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv zabaven mil jasen živahen čaroben usklajen blažen bleščeč pristen dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! Zaupaj svojemu srcu! Ti veš zase odgovore! Zaupaj si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ ✨ AFIRMACIJE 💛 Z lahkoto sprejemam obilje! ... https://youtu.be/nLWouaP0PPw

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Rita Ora - Your Song ... https://youtu.be/RsELrcVNzG0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar