nedelja, 22. maj 2022

Asi v rokavu!!!! Potegni jih ven!!!

 Kaj so tvoji trije jokerji – karte, ki jih potegneš iz rokava – kot te povozi?! 

Karkoli lahko pelje preko tebe… kaj izrečenega, stara čustva pridejo na plan, kriza koga okoli tebe, kaj nepričakovanega, kaj ne lepega, vseeno kaj je. Kaj so tvoje močne karte, ki te postavijo nazaj v srce?!

Kaj lahko narediš, da se počutiš bolje?

Zame je:

dnevnik, da vse izpišem.

Sprehod ali kopel.

Branje dobre knjige, ki me spomni, da je vse dobro.

Če pa bi imela klic v sili in eno telefonsko, pa bi to bila sestra. Ona bi me poslušala. Potem pa bi jaz občutila mir. Potem pa bi zaupala, da je vse dobro.

Danes si ti ustvari tvoje tri čaroben jokerje! Kaj so tvoji aduti?! Kako lahko prideš iz luknje?! Nič ni, če pademo – samo, da se poberemo! Niti nam ni več treba biti dolgo v luknji. Samo lahko naredimo kaj, da se takoj počutimo malo boljše!

Glede preteklih čustev, ki pridejo na plan. Ne jih potiskati nazaj! Prišla so z namenom, da se pozdraviš. Odkrita so, ker so pripravljena, da ti dajo darilo osvoboditve! Občuti jih. Spusti jih. Osvobodi jih. Poslovi se od njih.

Torej! Kaj so tvoji trije aduti pri vstajenju iz črne luknje ali luknjice?! Imej jih pri roki, nikoli ne veš, kdaj ti bodo prišli prav!

Ljubek srečen srčkan samorogasto sijoč svetlikajoč super sončen sočen srčen dan!



🌷 P.S.: Močni kreatorji smo, zdaj pa si ustvarjajmo več sreče! S tem odpiramo poti obilju, radosti, veselju, ljubezni, prijateljstva, sreče za vse! Kaj izbiraš danes?! Bodi sočutna-sočuten do sebe in vseh drugih!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ ✨ AFIRMACIJE 💛 Z lahkoto sprejemam obilje! ... https://youtu.be/nLWouaP0PPw

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Caro Emerald - A Night Like This ... https://youtu.be/74LXx0wSqMI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar