sobota, 26. avgust 2023

Otipljivost ljubezni!

Zapleši v dan

z mano kraljica.

Všeč so mi tvoji

bleščeči čevlji,

ljubim tvoje

iskrice v očeh.

Končno si se otresla

starih zamer sivine,

ki se tako močno stiskale –

da niti dihala prav nisi!

Pridi ljuba,

glasba naju vabi!

Zdaj končno lahko

Zaživiva skupaj

kot to, kdo sva –

svobodna v ustvarjanju,

a hkrati neznansko rada

skupaj!

Ljubim te

moja draga,

tvoje srce

je čisto

in obožujem te!

Mateja Koser


Danes zapiši svojo pesem srca! naj bo najlepša! Tebi! Zaupaj svojim notam srca!

Kako si lahko ustvariš čaroben dan!?

Ljubek lahkoten vesel poetičen dan!



Tvoje srce te vodi prav! Čudovita si!

petek, 25. avgust 2023

Prepojena z ljubeznijo!

Kako si kaj, draga, danes?

Spoštuješ svojo pristno naravo?

Slediš svojemu srcu? svojemu notranjemu kompasu? Dovoljuješ, da te tvoje srce vodi?

Zaupaš, da te tvoje srce vodi prav?

Čudovita si točno taka kot si! Zdaj je tvoj čas, da res lahko zasiješ.

Mogoče pridejo kake ovire, ampak to je samo za popestritev situacije, da te še bolj usmerijo na tvojo pravo pot. zares zaživi od znotraj navzven!

Zdaj pa je bilo dovolj odlašanja. Zdaj pa je bilo dovolj krive in sramu. To ni tvoje. To je bilo samo preneseno iz preteklih rodov. Ti pa si rodila zato, da izražaš svojo notranjo svobodo. Da izražaš svojo notranjo lepoto. Da izražaš pristnost in polnost srca.

Zdaj osvobodi sebe. S tem osvobodiš vse prednice in prednike, ki so živeli drugače, kot so si želeli. S tem delaš uslugo prihodnjim rodovom. Najbolj pa seveda sebi. Kajti tvoje življenje je pomembno! Za tvoje življenje gre! Zato res izbiraj malo več sreče! Izbiraj malo več radosti! Poglej lepoto okoli sebe! Glej, kako je vse lepo! Glej, kako je vse v barvah! Danes pa izstopi iz črno-belega sveta in si ustvarjaj svet v barvah!

Kam te kliče tvoja pristna narava? Kam te kliče?

To je tvoj čas, da lahko zares ustvarjaš lepoto! Zdaj je tvoj čas, da zares izbiraš pristnost še malo bolj! čudovita si že zdaj! Zdaj pa si zaupaj! Zaupaj v svojo lastno vrednost, dragocenost!

Ljubek sočen pristen nagajiv zabaven dan!



Pleši skozi dan! Aktiviraj novo, kot bi rekla Kassandra Susan Ashley!

četrtek, 24. avgust 2023

Praznovanje pristnosti

Si kaj samosvoja?

Kako ti teče kaj življenje? Po kapljicah ali obilno kot ploha? Ali celo kot mogočna reka ali tok morja?

Vse si ustvarjamo sami. Kaj si želiš ustvarjati?

Osredotoči se na želeno! Praznuj svoje življenje! Praznuj, kdo si! Saj veš, da si čudovita in čarobna! Zdaj pa samo vzpostavi stik s sabo.

Kako lahko spet nazaj povežeš v sebi delčke sreče, veselja, radosti in smeha?

Kaj ti je zares pomembno?

Kaj boš izbirala?

Lahko danes izbiraš malo več ljubezni?

Pomembno je, da slediš svojemu srcu, ker samo ti se zares poznaš do vsake pikice. Hkrati pa smo vsi v nastajanju, tako da se šele sproti spoznavamo. Veliko je bilo naučenega ali prenesenega od drugih, zato je potrebno tudi veliko odstraniti, kar pa ni naše. Pa smo mogoče mislili, da je!

Poznaj se! To je tvoja moč!

Kako si lahko danes bliže sebi in svoji resnici?

Ljubek srečen igriv lahkoten radosten vesel pristen živahne jasen kreativen optimističen dan!



Življenje je fantastično! Samo sprejmi vso lepoto in ljubezen zate! Odpri srce!

sreda, 23. avgust 2023

Odprto srce

Kraljica moja, kako se obnašaš do sebe?

Se ljubiš z vsem srcem?

Si prijazna s sabo?

To si v resnici. Kraljica.

Kako res ravnaš s sabo? Ravnaš s sabo kot kraljico? Ali ravnaš s sabo kot z nekom, ki ti ni zares pomemben. Ravnaš s sabo kot z nekom, ki bi se ga rada rešila iz svojega življenja. Ravnaš s sabo kot z najboljšo prijateljico. Moja draga, tu si za to, da si poravnaš svojo krono. 

Tu si za to, da si glavna zvezda svojega življenja. Ne pa samo, da si neki glavni karakter v drugih filmih. V filmih drugih, kjer nimaš glavne vloge. Nisi tam kraljica drame. Ali česarkoli se dogaja njim. Ampak si kraljica svojega sveta. Ti si zvezda svojega filma! Ti si zvezda svojega življenja. 

Kako si lahko danes podariš kraljevsko obnašanje do sebe? 

Kako si lahko danes ljubeča do sebe? 

Kako se lahko danes ljubiš z vsem srcem? 

Kako lahko danes ravnaš sama s sabo? Kot bi mogoče želela, da drugi ravnajo s tabo? Tako kot se obnašaš do sebe, tako se potem drugi obnašajo do tebe. Samo zrcalijo tvoja prepričanja. Tvoje vrednotenje same sebe. Zato res, danes stopi v glavno vlogo svojega življenja. 

Poravnaj si krono. Ti si kraljica svojega življenja. 

Kako si lahko danes prijazna do sebe in se razvajaš. Sledi svojemu srcu. Moja draga, stopi v glavno vlogo svojega življenja.

Ljubek, srčen, srečen, pristen, nagajiv, lahkoten, srčkan, radosten dan!



Življenje je tukaj zate. Vso vesolje, da podpira na tvoji poti. Zdaj pa končno uživaj na tej poti. Vse je zate. Ali je ljubezen. Ali pa je klic po ljubezni. (Tečaj čudežev) Zato odpri svoje srce.


torek, 22. avgust 2023

Čaščenje in ovekovečenje prednic!

Zavračam življenje v laži! Toliko zlorab se je zgodilo v življenju žensk, v življenju mojih prednic, da jim prav vsem dolgujem, da živim srečno in pristno. Drugače je bilo vso njihovo trpljenje in bivanje zaman! Prav dolžna sem jim, da sem srečna! Ne bom še samo ena ženska v verigi preživetja in borbe! Zdaj opuščam vse napore, trpljenje, zlorabe, zaničevanja, podcenjevanje, izrabljanje, trdega napornega dela vseh žensk. Zdaj jim vračam mir, tolažbo, ljubezen in sprejemanje! Zdaj živim svoje hrepenenje po pristnemu izražanju svoje duše in s tem pomirjam duše vseh žensk, ki so bile kakorkoli ujete v razdiralne odnose in poniževanja okolice. Zdaj prav srčno izražam in udejanjam hrepenenje moje duše po pristnosti, ki je bilo tako dolgo zatirano v vseh pogledih! Zdaj s svojim življenjem, praznično živetim vsakdanjikom in udejanjanjem ustvarjalne pristnosti priznavam lepoto in prispevek srčnosti vseh ženskih duš! Zdaj so svobodne iz kletke - česarkoli manj - kot so si v resnici želele živeti!

Danes je moje poslanstvo in odgovornost živeti najbolj pristno kar zmorem! To je moja resnična dolžnost in življenje mojih vseh prednic in vseh žensk je dobilo pomen in pomembno vlogo, tako veličastno, kot bi si že zaslužile živeti v času svojega fizičnega življenja. Moška in ženska narava zdaj živita pomirjena s preteklostjo, soustvarjata v ljubezni, harmoniji in sočutju! Nova Zemlja se začenja zdaj!

Kako ti ustvarjaš novo Zemljo v svojem življenju?

Ljubek harmoničen ustvarjalni pristen pomirjen vesel bogat veličasten sijoč dan!



Ti si kraljica svojega življenja! Poravnaj si krono, že zdavnaj je bila poplačana! Nosi jo ponosno, srčna kraljica! Danes hodi svojo pot!

ponedeljek, 21. avgust 2023

Pesem srca!

Kaj se znaš kaj zabavati?

Ali si vedno tako popolna in zadržana, kako bi se to reklo, polikana?

Se vedno držiš v oblasti?

Se znaš kaj zabavati?

Znaš peti naglas, tudi če zveni čisto izven not?

To si v resnici, moja draga. Ne skrivaj več svoje notranje narave. Naj tvoja igrivo spet zaživi. Dragocena si. In tvoja navihanost, zvitost, lahkotnost. Pestrost. Ta igrivost polna srčnosti je dragocena za svet. Kajti to dela svet lepši.

Moja draga, pa kdo si v resnici? Izražaj se skozi kuhanje, pospravljanje, dekorirane doma. Odnose z drugimi. Skozi oblačenje! Skozi pisanje! Skozi ples! Skozi slikanje! Skozi smeh. Skozi dan poln užitkov!

Kaj tebi pomeni dan poln užitkov?

Meni se zdaj uresničujejo sanje. Vse je že zmenjeno. Vse je že urejeno. Kaj, če bi vedela, da je že urejeno za vse, kaj si želiš? Kaj, če bi vedela, da je že za vse dogovorjeno? Da vse, kar si želiš, bo prišlo k tebi.

Kaj, če bi to zaupala? Kako bi potem živela? Bi se še res gnala za stvarmi, bi še res trdo delala in trpela in se mučila za uresničitev svojih sanj? Ali bi bolj uživala ta trenutek? In bi dopuščala življenju, vesolju, bogu, ljubezni, da dostavi popolni paket zate. Še boljše, kot si si sploh predstavljala, da je lahko. Kjer so zaobjete vse tvoje vrednote. Vsa tvoja lepota. Vse, kar si želiš, po vsem čemur hrepeniš.

Zdaj odpri srce svojim sanjam. Ne glede na to, ali se ti je v preteklosti karkoli uresničilo. Zdaj je lahko drugače.

»Zate je vse mogoče.« (Kassandra - Susan Ashley)

Si upaš biti tako predrzna in zaupati, da je zate vse mogoče?!! In da bo vse tudi prišlo ob božansko pravem času. Hkrati pa se še ob tem noro zabavati v tem dnevu.

Močna kreatorka si. Kako lahko danes prepustiš uresničitev željo vesolju? Hkrati stopaš proti svojim željam in še uživaš na poti?!

To je tvoj čas, to je tvoje življenje. Uživaj v njem. Pa pozabi življenje, uživaj v tem dnevu. 

Ljubek, srčen, srečen, pristen, igriv, radosten dan!



Sledi svojemu srcu in uživaj na poti.

nedelja, 20. avgust 2023

Prioritete!

Moja draga, danes bodi nežna s sabo. Danes ravnaj s sabo kot svojo najljubšo osebo. Danes si bodi resnično prijateljica.

Kaj zares potrebuješ?

Kaj si zares želiš?

Včasih pridejo situacije, življenje, ki jih niti slučajno nisi pričakovala. Dogodki. Ljudje, ki te vsak dan želijo potegniti v nižjo vibracijo. Ampak moja draga, danes bodi vratarka. In ne spuščaj vsakega negativnega dogodka k sebi. Ne spuščaj vsakega negativnega občutka k sebi.

In če si že noter v tej negativni juhi kaosa – začinjenega s strahom in nemirom!?

Ustavi se. Izklopi štedilnik. Nehaj kuhati to juho. To ni zate. Zastrupila se boš. Lahko, da si naredila kaj, na kar nisi najbolj ponosna. Ampak vseeno. Odpusti si. To je preteklost. Tu smo zato, da delamo napake in se iz njih učimo. Tu nismo zato, da bi bili popolni.

Tu nisi zato, da ne bi delala napak! Tu nisi zato, da bi morala biti popolna. Tu smo mi vsi za to, da se učimo lekcij.

Kaj je tvoja največja lekcija v dani situaciji? Kaj si se iz tega naučila? Kaj ti je pokazala ta situacija? Kako si ti prispevala k temu?

Lepa si že zdaj. Naj tvoja duša še malo bolje sije.

Kako si lahko že danes srečna?

Ljubek, srčen, pristen, igriv, radosten, nagajiv, lahkoten, sočen, resnično lep, prazničen dan!



Sledi svojemu srcu. Zaupaj si. Ustvarjaj si dober svet. Ustvarjaj si sebe in tako življenje, kot si ga želiš.