petek, 25. avgust 2023

Prepojena z ljubeznijo!

Kako si kaj, draga, danes?

Spoštuješ svojo pristno naravo?

Slediš svojemu srcu? svojemu notranjemu kompasu? Dovoljuješ, da te tvoje srce vodi?

Zaupaš, da te tvoje srce vodi prav?

Čudovita si točno taka kot si! Zdaj je tvoj čas, da res lahko zasiješ.

Mogoče pridejo kake ovire, ampak to je samo za popestritev situacije, da te še bolj usmerijo na tvojo pravo pot. zares zaživi od znotraj navzven!

Zdaj pa je bilo dovolj odlašanja. Zdaj pa je bilo dovolj krive in sramu. To ni tvoje. To je bilo samo preneseno iz preteklih rodov. Ti pa si rodila zato, da izražaš svojo notranjo svobodo. Da izražaš svojo notranjo lepoto. Da izražaš pristnost in polnost srca.

Zdaj osvobodi sebe. S tem osvobodiš vse prednice in prednike, ki so živeli drugače, kot so si želeli. S tem delaš uslugo prihodnjim rodovom. Najbolj pa seveda sebi. Kajti tvoje življenje je pomembno! Za tvoje življenje gre! Zato res izbiraj malo več sreče! Izbiraj malo več radosti! Poglej lepoto okoli sebe! Glej, kako je vse lepo! Glej, kako je vse v barvah! Danes pa izstopi iz črno-belega sveta in si ustvarjaj svet v barvah!

Kam te kliče tvoja pristna narava? Kam te kliče?

To je tvoj čas, da lahko zares ustvarjaš lepoto! Zdaj je tvoj čas, da zares izbiraš pristnost še malo bolj! čudovita si že zdaj! Zdaj pa si zaupaj! Zaupaj v svojo lastno vrednost, dragocenost!

Ljubek sočen pristen nagajiv zabaven dan!



Pleši skozi dan! Aktiviraj novo, kot bi rekla Kassandra Susan Ashley!

Ni komentarjev:

Objavite komentar