sreda, 23. avgust 2023

Odprto srce

Kraljica moja, kako se obnašaš do sebe?

Se ljubiš z vsem srcem?

Si prijazna s sabo?

To si v resnici. Kraljica.

Kako res ravnaš s sabo? Ravnaš s sabo kot kraljico? Ali ravnaš s sabo kot z nekom, ki ti ni zares pomemben. Ravnaš s sabo kot z nekom, ki bi se ga rada rešila iz svojega življenja. Ravnaš s sabo kot z najboljšo prijateljico. Moja draga, tu si za to, da si poravnaš svojo krono. 

Tu si za to, da si glavna zvezda svojega življenja. Ne pa samo, da si neki glavni karakter v drugih filmih. V filmih drugih, kjer nimaš glavne vloge. Nisi tam kraljica drame. Ali česarkoli se dogaja njim. Ampak si kraljica svojega sveta. Ti si zvezda svojega filma! Ti si zvezda svojega življenja. 

Kako si lahko danes podariš kraljevsko obnašanje do sebe? 

Kako si lahko danes ljubeča do sebe? 

Kako se lahko danes ljubiš z vsem srcem? 

Kako lahko danes ravnaš sama s sabo? Kot bi mogoče želela, da drugi ravnajo s tabo? Tako kot se obnašaš do sebe, tako se potem drugi obnašajo do tebe. Samo zrcalijo tvoja prepričanja. Tvoje vrednotenje same sebe. Zato res, danes stopi v glavno vlogo svojega življenja. 

Poravnaj si krono. Ti si kraljica svojega življenja. 

Kako si lahko danes prijazna do sebe in se razvajaš. Sledi svojemu srcu. Moja draga, stopi v glavno vlogo svojega življenja.

Ljubek, srčen, srečen, pristen, nagajiv, lahkoten, srčkan, radosten dan!



Življenje je tukaj zate. Vso vesolje, da podpira na tvoji poti. Zdaj pa končno uživaj na tej poti. Vse je zate. Ali je ljubezen. Ali pa je klic po ljubezni. (Tečaj čudežev) Zato odpri svoje srce.


Ni komentarjev:

Objavite komentar