torek, 22. avgust 2023

Čaščenje in ovekovečenje prednic!

Zavračam življenje v laži! Toliko zlorab se je zgodilo v življenju žensk, v življenju mojih prednic, da jim prav vsem dolgujem, da živim srečno in pristno. Drugače je bilo vso njihovo trpljenje in bivanje zaman! Prav dolžna sem jim, da sem srečna! Ne bom še samo ena ženska v verigi preživetja in borbe! Zdaj opuščam vse napore, trpljenje, zlorabe, zaničevanja, podcenjevanje, izrabljanje, trdega napornega dela vseh žensk. Zdaj jim vračam mir, tolažbo, ljubezen in sprejemanje! Zdaj živim svoje hrepenenje po pristnemu izražanju svoje duše in s tem pomirjam duše vseh žensk, ki so bile kakorkoli ujete v razdiralne odnose in poniževanja okolice. Zdaj prav srčno izražam in udejanjam hrepenenje moje duše po pristnosti, ki je bilo tako dolgo zatirano v vseh pogledih! Zdaj s svojim življenjem, praznično živetim vsakdanjikom in udejanjanjem ustvarjalne pristnosti priznavam lepoto in prispevek srčnosti vseh ženskih duš! Zdaj so svobodne iz kletke - česarkoli manj - kot so si v resnici želele živeti!

Danes je moje poslanstvo in odgovornost živeti najbolj pristno kar zmorem! To je moja resnična dolžnost in življenje mojih vseh prednic in vseh žensk je dobilo pomen in pomembno vlogo, tako veličastno, kot bi si že zaslužile živeti v času svojega fizičnega življenja. Moška in ženska narava zdaj živita pomirjena s preteklostjo, soustvarjata v ljubezni, harmoniji in sočutju! Nova Zemlja se začenja zdaj!

Kako ti ustvarjaš novo Zemljo v svojem življenju?

Ljubek harmoničen ustvarjalni pristen pomirjen vesel bogat veličasten sijoč dan!



Ti si kraljica svojega življenja! Poravnaj si krono, že zdavnaj je bila poplačana! Nosi jo ponosno, srčna kraljica! Danes hodi svojo pot!

Ni komentarjev:

Objavite komentar