ponedeljek, 21. avgust 2023

Pesem srca!

Kaj se znaš kaj zabavati?

Ali si vedno tako popolna in zadržana, kako bi se to reklo, polikana?

Se vedno držiš v oblasti?

Se znaš kaj zabavati?

Znaš peti naglas, tudi če zveni čisto izven not?

To si v resnici, moja draga. Ne skrivaj več svoje notranje narave. Naj tvoja igrivo spet zaživi. Dragocena si. In tvoja navihanost, zvitost, lahkotnost. Pestrost. Ta igrivost polna srčnosti je dragocena za svet. Kajti to dela svet lepši.

Moja draga, pa kdo si v resnici? Izražaj se skozi kuhanje, pospravljanje, dekorirane doma. Odnose z drugimi. Skozi oblačenje! Skozi pisanje! Skozi ples! Skozi slikanje! Skozi smeh. Skozi dan poln užitkov!

Kaj tebi pomeni dan poln užitkov?

Meni se zdaj uresničujejo sanje. Vse je že zmenjeno. Vse je že urejeno. Kaj, če bi vedela, da je že urejeno za vse, kaj si želiš? Kaj, če bi vedela, da je že za vse dogovorjeno? Da vse, kar si želiš, bo prišlo k tebi.

Kaj, če bi to zaupala? Kako bi potem živela? Bi se še res gnala za stvarmi, bi še res trdo delala in trpela in se mučila za uresničitev svojih sanj? Ali bi bolj uživala ta trenutek? In bi dopuščala življenju, vesolju, bogu, ljubezni, da dostavi popolni paket zate. Še boljše, kot si si sploh predstavljala, da je lahko. Kjer so zaobjete vse tvoje vrednote. Vsa tvoja lepota. Vse, kar si želiš, po vsem čemur hrepeniš.

Zdaj odpri srce svojim sanjam. Ne glede na to, ali se ti je v preteklosti karkoli uresničilo. Zdaj je lahko drugače.

»Zate je vse mogoče.« (Kassandra - Susan Ashley)

Si upaš biti tako predrzna in zaupati, da je zate vse mogoče?!! In da bo vse tudi prišlo ob božansko pravem času. Hkrati pa se še ob tem noro zabavati v tem dnevu.

Močna kreatorka si. Kako lahko danes prepustiš uresničitev željo vesolju? Hkrati stopaš proti svojim željam in še uživaš na poti?!

To je tvoj čas, to je tvoje življenje. Uživaj v njem. Pa pozabi življenje, uživaj v tem dnevu. 

Ljubek, srčen, srečen, pristen, igriv, radosten dan!



Sledi svojemu srcu in uživaj na poti.

Ni komentarjev:

Objavite komentar