sobota, 28. september 2024

ŽIVIMO V RAJU

Zakaj se tako močno oklepam starega? Bi si želela poletje vso leto? Ali zimo vso leto? Ali jesen?! Ali pomad?! Vsak letni čas ima svoj čar, svojo lepoto. Seveda mi je poletje najljubše, ne bi pa ga razvlekla čez celo leto. Rada imam bogastvo, ki ga prinese jesen in druga letna časa. Rada imam raznolikost.

Spremenila sem se. Svet se je spremenil. (Vodstvo Rebecce Campbell za danes…)

Dogaja se sprememba na boljše. Na veliko veliko boljše.

Zakaj se še z obema rokama oklepam preteklosti in kar je bilo. Ni več! Zdajšnji trenutek prinaša s sabo lepoto neštetih možnosti Ljubezni. Zakaj si še želim starega?! Tudi, če ni več polno soka in sočno?! Tudi če je že vse posušeno in posrkano?! Ni se vredno oklepati okostnjaka preteklosti, ko pa ima prihodnost, bolj še pa zdajšnji trenutek toliko sočnosti in slastnosti za ponuditi! Toliko svežine ob kateri nam zaigra srce! To je življenje! to je polnost in sočnost življenja!

Saj vem, zakaj se oklepam preteklosti. Mogoče smrdi po starem dreku, ampak mi je vsaj znano. Ni nekako zadovoljujoče, niti malo ne, ampak je domače. Poznano. Predvidljivo. To je tako, kot bi nek film gledal stokrat. Prvič bi mi bil zelo zanimiv, ker ne bi poznala zgodbe. Drugič bi opazila vse podrobnosti in zanimive dialoge, ki sem jih prvič spregledala. Oboževala bi film in vse v njem. Potem bi pa postal, ehhh, noooo, navada. Dolgčas. Kaj se nimamo kaj bolj zanimivega pogovarjati?! Minilo me je! Minilo me je do tega stokrat gledanega filma! Pa kaj se sploh zavedam, koliko novih so posneli vmes?! Kaj pa, če bi prebrala dobro knjigo?! Ni potrebe, da sem vezana na ta film. Tako je v življenju! Oklepam se bede in sem zagrenjena. Lahko pa to opustim. Lahko sprejmem sočnost, ki mi jo nudi vsak trenutek! Samo predam se lepotam življenja! Zdaj! Predam se lepoti sebe! To je to! Potem se običajno spremeni v prazničnost!

Ljubeč ljubek pristen edinstven sočen miren blažen živahen žlahten žameten jasen srčen slasten strasten vesel čaroben harmoničen bogat šarmanten fantastičen razkošen dan poln božanskega obilja!



Živi svoje sanje na polno! Življenje je lepo! Danes je tvoj dan! Gremo v novo zgodbo! Gremo v nov film! Gremo v novo knjigo! Čaka nas prihodnost tako svetla, da nas bo oslepila od lepote in rajskosti! Čas je! Čas je, da zdaj živimo v Raju!

 

petek, 27. september 2024

DOŽIVTJA SO ZAKLADI SRCA

Kako si danes lahko podariš samo ljubezen? Ti si ljubezen. Vse v tebi je ljubezen. In vse, kar si želi biti ozdravljeno, je ljubezen – se ozdravi z ljubeznijo.

Ljubezen je močna sila.

Najprej smo ljudje, potem pa smo ljudje, ki ljubimo. To je naša super moč! Kot bi se spremenile v superdekle – no bolj superžensko – s posebnimi močmi. (Ne pomeni pa tega, da grezglavo letamo okoli in delamo vse namesto drugih!) Svojo super moč uporabljamo za deljenje ljubezni. Najprej sebi, da jo sploh lahko sprejmemo od sebe. Potem pa jo delimo naprej. To nam je kot ženskam naravno. Naše srce je veliko. Ne glede, koliko trpeljenja smo dale skozi, se naše srce obnovi in spet ljubimo z vsem srcem. Polne smo ljubezni, saj je nas neusahljiv vodnjak.

Danes sem dobila vodilo – vodnjak ljubezni je v meni! (Wayne Dyer)

Popolnoma se strinajam! Čisto me je navdihnilo!

Toliko stvari je, ki jih ljubim!

Svoje pisanje! Moje ljubo delo, ki niti ni delo!

Kuhanje!

Ples!

Vse moje ljube!

Vse moje sorodnike! (No ne vse. Ampak nihče ni popoln. Tudi jaz ne! Sem samo človek, saj veš!) No, skoraj vse!

Naravo!

Doživetja!

Zdajšni trenutek! (Kar je najbolj pomembno, ker se potem iz njega razvijajo popki cvetoče prihodnosti.)

Mojo mačko Bliss!

Moj čudovit dom! Ohhh!

Sebe! Pa to je čudovito!

Dobro glasbo!

Pa moje vrtnice!

Saj vem! Nadaljevala bi lahko v nedogled!

Knjige! Seveda, knjige! Moje drage knjige! Moje dragocene knjige!

Tako lahko je ljubiti! Kaj če se danes ne bi več zadrževale in bi res ljubile z vsem srcem?! Kaj imamo za izgubiti!? Nič ni vredno, če nekaj delamo na pol, sploh ne v ljubezni! Danes se čisto potopimo v čudovito zdravilno radostno energijo Ljubezni! Kako se pa to občuti dobro! Fantastično!

Seveda si podari ljubečo energijo najprej sebi! Naredi kaj lepega zase! Kako lahko danes uživaš v dajanju ljubezni sebi in narediš ta običajen dan – prazničen!? Tako da se zate občuti prazničen!

Uživaj mi danes!

Ljubek ljubeč čaroben mogočen veličasten miren hvaležen blažen fantastičen harmoničen razkošen iskren edinstven pristen sočen srčen slasten žameten žlahten bogat dan poln božanskega obilja!



Čudovita si! Vredna si svoje ljubezni! Vodnjak brez dna je v tebi in iz njega se izliva polna obilje Ljubezni! Napolni si svoje srce! To je pravi zaklad!

četrtek, 26. september 2024

VEDNO BOLJ PRISTNA

Čestitam ti! Postajaš vedno bolj pristna! Vse, kar spoznavaš, vpeljuješ z lahkoto v svoje življenje. s tempom, ki je primeren zate in ti prija – godi.

Brala sem – in še berem – knjigo o Toskani, Italiji. Kako tam res znajo uživati življenje. Kako imajo popoldne počitek, siesto od dvanajstih do treh (ki pa traja tudi do petih – če je res vroče in večino dni je – ali kar tako). Knjiga mi je veliko dala, sploh glede urejanje vrta z zelišči, sivko, vrtnicami in sajenjem dreves, da potem vedno uživaš sveže sadje. Na tone svežega sadja. Čisto sem se navdušila. Čutim še bolj povezanost z naravo.

Še bolj čutim povezanost s sabo in lepoto narave v meni in zunaj sebe.

To je življenje. Tudi po italijansko, da uživaš v sladkem brezdelju in sladoledu. To je čisto zares božansko. Življenje z naravo in slavljenje letnih časov, ki ima vsak svojo lepoto.

Toliko tega vem o užitku in življenju v tem trenutku. Pa tudi zares tako živim?

Včasih me preganjajo misli o preteklosti ali prihodnosti. Pretrese me kakšna novica ljudi, ki jih poznam in so mi ljubi. Potem me kar posrka v dramo. Ampak vedno manj.

Kaj če bi danes uživala v sladkosti življenja?

Kaj če bi danes zares »uživala sladkost tega trenutka«?

Kaj če bi danes zares »uživala sladkost življenja«, ki ga živim zdaj?!

Sploh ne dvomim, da mi ne bi bilo všeč. tega bi rada več vnesla, vlila, stopila, vmasirala, vtrla, vpredla v svoje vsakodnevno življenje. prepričana sem, da bi vse postalo praznično. Tako kot je danes, ko sedim v senci in mi vetrc nežno boža rame. Tako. Prijetno. Z občutkom. Samo malo me poboža in čutim sladkost in čarobnost življenja!

Življenje je res lepo! Fantastično!

Ljubek miren srčkan jasen iskren harmoničen bogat razkošen razvajalen sladek slasten ljubeč strasten blažen sočen radosten zapeljiv šarmanten optimističen žlahten nežen čuten dan poln božanskega obilja!



Sledi svojemu srcu! Veliko ti ima povedati! Veliko užitka lahko občutiš samo, če si ti – pristna in točno takšna, kot si zdaj! Čudovita si! Srce ve! Srce ve, kako te razvajati! Prepusti se! tvoje sanje se uresničujejo zdaj! Dopusti si uživati! Življenje je lepo!

sreda, 25. september 2024

ZABAVAJ SE!

Se kaj zabavaš!?

Danes je tvoj dan! Karkoli te potegne, da se osvobodiš svoje notranje napetosti, naredi to! Mislim, da bo danes dan za ples. Imam tudi boksarsko vrečo – samo nisem nič kaj jezna ali v zameri, da bi morala to sprostiti z udarci, ki ne škodujejo nikomur.

Veš kaj, občutenje in sproščanje jeze je zdravilno. Sploh jo ga sproščaš tako, da se ne znašaš nad drugimi. Lahko se nad blazino ali z drenjem v avtu, najbolj na glas, kar je možno ali z boksanjem v vrečo. Samo daj jo ven! Lahko tudi s tekom ali hitro hojo. Samo daj namen, da se ta jeza pretvori v razbremenjenost in gonilno energijo! Vse je čisto lahko! Ti to zmoreš!

Predolgo sem zadrževala svoja čustva napetosti v sebi, kar se vedno pokaže kot neka oblika neravnovesja v telesu. Zdaj pa si več ne želim tega! Želim sprostiti svoja čustva na zdrav način! Tega sem vredna in to me sprošča!

Pa še nekaj me sprošča! Izražanje resnice! Meditacija pa tako ali tako!

Kaj ko bi danes malo bolj uživala!? Se lahko sprostiš?! Lahko uživaš v sebi, da si res pristna to, kdo si!? Čudovita si! Izjemna si! Neverjetna si! Fantastična si!

Življenje je prelepo, zato ga le uživajmo! Vsak trenutek posebej!

Zdaj pa ples! Glasba že čaka! Juhu! (Potem pa branje knjige Španske počitnice – Sophie Kinsella! Zelo se veselim! Juhu! Juhu!)

Ljubek srčkan ljubeč pester fantastičen mogočen miren bogat razkošen pisan blažen harmoničen hvaležen vesel celovit optimističen edinstven mogočen dan poln božanskega obilja!



Sprejmi vse dobro, kar ga ima življenje zate! Vso vesolje je s tabo in te želi dvigniti v višjo vibracijo in se veseli tvojega veselja s tabo! Prepusti se užitku in sreči! Saj veš, ti izbiraš! Dragocena si! Življenje je res lepo! Bodi to, kdo si! Fantastična si! Čarobnost ustvarjaš ti!

torek, 24. september 2024

SPOROČILO SAMO ZAME

Glasba me res poživi! Je še pa nekaj bolj dragocenega! Tišina! Takrat slišim svoje misli! Res si želim, da bi imela čas čisto zase, ko bi se lahko posvetila samo sebi. Saj sem bila na morju s takim namenom, pa sem potem tako padla v branje knjig, da sem si še jih zraven kupila, ko mi je zmanjkalo cele obilne zaloge od doma! Pač, ljubim knjige. Obožujem branje ob morju, v senci na ležalniku ali v postelji zvečer. Kjerkoli.

Spomnila sem se, da ne samo, da rada poslušam glasbo, tudi zelo rada plešem. Mislim, da je danes ta dan! Čas je za ples!

Danes še me čakajo angelske karte, le kaj mi bodo povedale?! Res me zanima! Bom takoj pogledala!

Živi življenje v skladu s tem, kdo si v resnici. (Opusti nadzor. Predaj se!) Rebecca Campbell

Od angelov sem dobila sporočilo, ki je samo zame. Osebno. (Po drugi strani, katero sporočilo ni osebno?!)

Dobila sem še eno tako lepo karto, ki je povabilo, da poglobim odnos s sabo, da se objamem v polnosti in da ravnam s sabo kot najbolj dragoceno osebo na zemlji. (Rebecca Campbell)

Pa kako je to lepo! Pa iiiii!

To pa mi je polepšalo dan! Res je, bolj kot imam pristen prijateljski iskren poglobljen odnos s sabo, bolj ga lahko imam z drugimi! Zdaj pa si samo želim miru in tišine, da lahko zares poglobim odnos s sabo. To me zdaj pomirja in mi daje hrano za dušo. To je zdaj moja srčna pot!

Kako se ti povežeš s svojimi vodniki, ki te ljubijo in usmerjajo?!

Ljubek ljubeč kreativen sočen ustvarjalen pester bogat harmoničen lep lahkoten sončen vesel živahen nagajiv miren blažen razkošen sočen slasten strasten dan poln božanskega obilja!



Vredna si vsega dobrega! V resnici v življenju potrebujemo tako malo. Vse najlepše stvari so čisto brezplačne kot ljubezen v srcu, ki jo čutiš ali povezanost s sabo, ki jo še poglabljaš. Neverjetna si! Izjemna si! Zaupaj si! Lepa si! Zdaj pa mi uživaj na polne!

ponedeljek, 23. september 2024

MOČ DOBRE GLASBE

Kako me glasba sprošča! Sploh stara dobra glasba, ko še ni bilo toliko škodljivih frekvenc vključenih in imajo lepa besedila. Taka, sladka, da se ti srce stopi.

Hey! Baby! Bruce Channel

Ali pa ta…

It Takes Two – Tina Turner!

Fantastična!

Something in the Water – Brooke Fraser

Izjemna!

It's only Love – Tina Turner

Ali pa ta klasika… nepozabna!

(Sway) Quien Sera – Dean Martin

Kaj pa to?! Pestra in sočna!

You Shook Me All Night Long – AC/DC

Tudi ta je fenomenalna…

Zamisli Život – Massimo

Kar plesala bi od vsega tega veselja in mešanice pesmi!

Ali pa od Kiss, kako je že naslov?! I Was Made For Lovin' You! Točno! To je to!

Kar nekaj se premakne v meni! Zdravilna energija! Energija, ki me požene in v meni zbudi ljubezen in veselje! Tako kot je zdravilna energija, ko božam mačko. To pa je prav terapevtsko!

Kaj je tvoja zdravilna energija?

Meni je to narava in tišina! Danes poslušam glasbo, kar je čudež, ker mi dviguje energijo. Veselim se, da sem lahko to, kdo sem! To je čudovito! Kako različna glasba prebuja v meni različna razpoloženja! Neverjetno je! Izjemno! zdaj sem se čisto navdušila, da si naredim čisto svojo glasbeno listo mojih najljubših hitov, ki so brezčasni zame. V meni prebujajo veselje in čarobnost. V meni prebujajo ljubezen in topla čustva pristnosti in ljubljenosti. Koliko nam lahko podari glasba. Spomni nas lepih časov, ko smo skupaj praznovali. Bilo je fantastično.

Še bolj močno čutim in še bolj močno izražam svoja čustva. Lepo mi je, ne samo v tišini, tudi ob glasbi!

Katera glasba ti poživi utrip in ti razigra srce!

Danes si ustvari svojo unikatno listo glasbe, ki te vedno spravi v dobro voljo in ti dvigne vibracijo. Imamo veliko lepe glasbe, zakaj ne bi uživali v njej.

Zdaj sem se spomnila še ene…

Ne bodi kot drugi – Ditka!

Ta mi je tudi zelo pri srcu! Fantastična je! Čarobna! Pestra!

Ljubim glasbo! (Sploh, če si znam peti zraven! Vsaj refren! To pa je že blaženost!)

Življenje je lepo! Fantastično!

Ljubek harmoničen blažen razkošen jasen navihan miren vesel radosten globok lahkoten iskriv sončen sočen slasten sijoč bogat edinstven ljubeč dan poln božanskega obilja!



Sprejmi vse dobro, kar ima življenje zate! Ti si čudovita! Sprejmi že to resnico! Neverjetna si! V vseh pogledih! Čuti življenje in ga živi z vsem srcem!

nedelja, 22. september 2024

NAPAD USTVARJALNOSTI!!!

Napadlo me je neustavljivo pisanje! Kar me neizmerno osrečuje! Kaj pa osrečuje tebe?! Ti že veš! Zaupaj si glede tega! Dragocena si ti in tvoji darovi! Čas je, da jih nehaš skrivati! Polno jih izrazi!

Ljubko mi je sedeti zunaj in samo biti v tišini.

Cenim rumenega metulja, ki prileti mimo. Cenim tišino, ki me obdaja in se vpija vame. Cenim dan počitka, ki mi je bil podarjen, kar tako iznenada. Cenim rože, ki mi cvetijo. Cenim vodo, da se stuširam in odplaknem ves pot s sebe. Cenim, da je poletje. Cenim, da ustvarjam. Cenim, da sem tako povezana s svojim vodstvom. Cenim, da imam čudovite ljudi okoli sebe.

Za kaj si pa ti hvaležna in kaj ti ceniš? Danes je tvoj dan, da ceniš tudi sebe. Praznuj kdo si.

Zjutraj sem dobila tako lepo vodilo, da naj odpustimo mamam in vsem prednicam, ker niso znale biti materinske do nas, tako kot do njih nihče ni bil. (Karte Rebecce Campbell. Neverjetne so! Tudi jaz sem neverjetna! Jaz sem izjemna!) Zdaj pa je čas, da sebi podarimo to materinsko toplino, nežnost, občudovanje, spodbudo – karkoli smo si želele, da bi nam mama podarila, dala, pa nam ni zmogla ali znala. Danes smo me ljubeče matere same sebi, polne sočutja. To si lahko podarimo, ker smo tega vredne in ker smo me edine, ki si zares zdaj lahko to darilo damo. Odraščamo v svoj pristen jaz! Pa kaj ni to najbolj vznemirljiva dogodivščina sploh!

Srčna pot je dogodivščina! Uživaj mi!

Ljubeč jasen ljubek iskren blažen bogat harmoničen veder radosten vesel srčkan sočen strasten miren sijoč slasten spontan pristen fantastičen razkošen mogočen dan poln božanskega obilja!



Sledi svojemu srcu! Ti se poznaš najboljše! Bodi polna prazničnosti – saj je vsak trenutek priložnost za praznovanje življenja!