petek, 27. september 2024

DOŽIVTJA SO ZAKLADI SRCA

Kako si danes lahko podariš samo ljubezen? Ti si ljubezen. Vse v tebi je ljubezen. In vse, kar si želi biti ozdravljeno, je ljubezen – se ozdravi z ljubeznijo.

Ljubezen je močna sila.

Najprej smo ljudje, potem pa smo ljudje, ki ljubimo. To je naša super moč! Kot bi se spremenile v superdekle – no bolj superžensko – s posebnimi močmi. (Ne pomeni pa tega, da grezglavo letamo okoli in delamo vse namesto drugih!) Svojo super moč uporabljamo za deljenje ljubezni. Najprej sebi, da jo sploh lahko sprejmemo od sebe. Potem pa jo delimo naprej. To nam je kot ženskam naravno. Naše srce je veliko. Ne glede, koliko trpeljenja smo dale skozi, se naše srce obnovi in spet ljubimo z vsem srcem. Polne smo ljubezni, saj je nas neusahljiv vodnjak.

Danes sem dobila vodilo – vodnjak ljubezni je v meni! (Wayne Dyer)

Popolnoma se strinajam! Čisto me je navdihnilo!

Toliko stvari je, ki jih ljubim!

Svoje pisanje! Moje ljubo delo, ki niti ni delo!

Kuhanje!

Ples!

Vse moje ljube!

Vse moje sorodnike! (No ne vse. Ampak nihče ni popoln. Tudi jaz ne! Sem samo človek, saj veš!) No, skoraj vse!

Naravo!

Doživetja!

Zdajšni trenutek! (Kar je najbolj pomembno, ker se potem iz njega razvijajo popki cvetoče prihodnosti.)

Mojo mačko Bliss!

Moj čudovit dom! Ohhh!

Sebe! Pa to je čudovito!

Dobro glasbo!

Pa moje vrtnice!

Saj vem! Nadaljevala bi lahko v nedogled!

Knjige! Seveda, knjige! Moje drage knjige! Moje dragocene knjige!

Tako lahko je ljubiti! Kaj če se danes ne bi več zadrževale in bi res ljubile z vsem srcem?! Kaj imamo za izgubiti!? Nič ni vredno, če nekaj delamo na pol, sploh ne v ljubezni! Danes se čisto potopimo v čudovito zdravilno radostno energijo Ljubezni! Kako se pa to občuti dobro! Fantastično!

Seveda si podari ljubečo energijo najprej sebi! Naredi kaj lepega zase! Kako lahko danes uživaš v dajanju ljubezni sebi in narediš ta običajen dan – prazničen!? Tako da se zate občuti prazničen!

Uživaj mi danes!

Ljubek ljubeč čaroben mogočen veličasten miren hvaležen blažen fantastičen harmoničen razkošen iskren edinstven pristen sočen srčen slasten žameten žlahten bogat dan poln božanskega obilja!



Čudovita si! Vredna si svoje ljubezni! Vodnjak brez dna je v tebi in iz njega se izliva polna obilje Ljubezni! Napolni si svoje srce! To je pravi zaklad!

Ni komentarjev:

Objavite komentar