torek, 24. september 2024

SPOROČILO SAMO ZAME

Glasba me res poživi! Je še pa nekaj bolj dragocenega! Tišina! Takrat slišim svoje misli! Res si želim, da bi imela čas čisto zase, ko bi se lahko posvetila samo sebi. Saj sem bila na morju s takim namenom, pa sem potem tako padla v branje knjig, da sem si še jih zraven kupila, ko mi je zmanjkalo cele obilne zaloge od doma! Pač, ljubim knjige. Obožujem branje ob morju, v senci na ležalniku ali v postelji zvečer. Kjerkoli.

Spomnila sem se, da ne samo, da rada poslušam glasbo, tudi zelo rada plešem. Mislim, da je danes ta dan! Čas je za ples!

Danes še me čakajo angelske karte, le kaj mi bodo povedale?! Res me zanima! Bom takoj pogledala!

Živi življenje v skladu s tem, kdo si v resnici. (Opusti nadzor. Predaj se!) Rebecca Campbell

Od angelov sem dobila sporočilo, ki je samo zame. Osebno. (Po drugi strani, katero sporočilo ni osebno?!)

Dobila sem še eno tako lepo karto, ki je povabilo, da poglobim odnos s sabo, da se objamem v polnosti in da ravnam s sabo kot najbolj dragoceno osebo na zemlji. (Rebecca Campbell)

Pa kako je to lepo! Pa iiiii!

To pa mi je polepšalo dan! Res je, bolj kot imam pristen prijateljski iskren poglobljen odnos s sabo, bolj ga lahko imam z drugimi! Zdaj pa si samo želim miru in tišine, da lahko zares poglobim odnos s sabo. To me zdaj pomirja in mi daje hrano za dušo. To je zdaj moja srčna pot!

Kako se ti povežeš s svojimi vodniki, ki te ljubijo in usmerjajo?!

Ljubek ljubeč kreativen sočen ustvarjalen pester bogat harmoničen lep lahkoten sončen vesel živahen nagajiv miren blažen razkošen sočen slasten strasten dan poln božanskega obilja!



Vredna si vsega dobrega! V resnici v življenju potrebujemo tako malo. Vse najlepše stvari so čisto brezplačne kot ljubezen v srcu, ki jo čutiš ali povezanost s sabo, ki jo še poglabljaš. Neverjetna si! Izjemna si! Zaupaj si! Lepa si! Zdaj pa mi uživaj na polne!

Ni komentarjev:

Objavite komentar