nedelja, 22. september 2024

NAPAD USTVARJALNOSTI!!!

Napadlo me je neustavljivo pisanje! Kar me neizmerno osrečuje! Kaj pa osrečuje tebe?! Ti že veš! Zaupaj si glede tega! Dragocena si ti in tvoji darovi! Čas je, da jih nehaš skrivati! Polno jih izrazi!

Ljubko mi je sedeti zunaj in samo biti v tišini.

Cenim rumenega metulja, ki prileti mimo. Cenim tišino, ki me obdaja in se vpija vame. Cenim dan počitka, ki mi je bil podarjen, kar tako iznenada. Cenim rože, ki mi cvetijo. Cenim vodo, da se stuširam in odplaknem ves pot s sebe. Cenim, da je poletje. Cenim, da ustvarjam. Cenim, da sem tako povezana s svojim vodstvom. Cenim, da imam čudovite ljudi okoli sebe.

Za kaj si pa ti hvaležna in kaj ti ceniš? Danes je tvoj dan, da ceniš tudi sebe. Praznuj kdo si.

Zjutraj sem dobila tako lepo vodilo, da naj odpustimo mamam in vsem prednicam, ker niso znale biti materinske do nas, tako kot do njih nihče ni bil. (Karte Rebecce Campbell. Neverjetne so! Tudi jaz sem neverjetna! Jaz sem izjemna!) Zdaj pa je čas, da sebi podarimo to materinsko toplino, nežnost, občudovanje, spodbudo – karkoli smo si želele, da bi nam mama podarila, dala, pa nam ni zmogla ali znala. Danes smo me ljubeče matere same sebi, polne sočutja. To si lahko podarimo, ker smo tega vredne in ker smo me edine, ki si zares zdaj lahko to darilo damo. Odraščamo v svoj pristen jaz! Pa kaj ni to najbolj vznemirljiva dogodivščina sploh!

Srčna pot je dogodivščina! Uživaj mi!

Ljubeč jasen ljubek iskren blažen bogat harmoničen veder radosten vesel srčkan sočen strasten miren sijoč slasten spontan pristen fantastičen razkošen mogočen dan poln božanskega obilja!



Sledi svojemu srcu! Ti se poznaš najboljše! Bodi polna prazničnosti – saj je vsak trenutek priložnost za praznovanje življenja!

Ni komentarjev:

Objavite komentar