sreda, 25. september 2024

ZABAVAJ SE!

Se kaj zabavaš!?

Danes je tvoj dan! Karkoli te potegne, da se osvobodiš svoje notranje napetosti, naredi to! Mislim, da bo danes dan za ples. Imam tudi boksarsko vrečo – samo nisem nič kaj jezna ali v zameri, da bi morala to sprostiti z udarci, ki ne škodujejo nikomur.

Veš kaj, občutenje in sproščanje jeze je zdravilno. Sploh jo ga sproščaš tako, da se ne znašaš nad drugimi. Lahko se nad blazino ali z drenjem v avtu, najbolj na glas, kar je možno ali z boksanjem v vrečo. Samo daj jo ven! Lahko tudi s tekom ali hitro hojo. Samo daj namen, da se ta jeza pretvori v razbremenjenost in gonilno energijo! Vse je čisto lahko! Ti to zmoreš!

Predolgo sem zadrževala svoja čustva napetosti v sebi, kar se vedno pokaže kot neka oblika neravnovesja v telesu. Zdaj pa si več ne želim tega! Želim sprostiti svoja čustva na zdrav način! Tega sem vredna in to me sprošča!

Pa še nekaj me sprošča! Izražanje resnice! Meditacija pa tako ali tako!

Kaj ko bi danes malo bolj uživala!? Se lahko sprostiš?! Lahko uživaš v sebi, da si res pristna to, kdo si!? Čudovita si! Izjemna si! Neverjetna si! Fantastična si!

Življenje je prelepo, zato ga le uživajmo! Vsak trenutek posebej!

Zdaj pa ples! Glasba že čaka! Juhu! (Potem pa branje knjige Španske počitnice – Sophie Kinsella! Zelo se veselim! Juhu! Juhu!)

Ljubek srčkan ljubeč pester fantastičen mogočen miren bogat razkošen pisan blažen harmoničen hvaležen vesel celovit optimističen edinstven mogočen dan poln božanskega obilja!



Sprejmi vse dobro, kar ga ima življenje zate! Vso vesolje je s tabo in te želi dvigniti v višjo vibracijo in se veseli tvojega veselja s tabo! Prepusti se užitku in sreči! Saj veš, ti izbiraš! Dragocena si! Življenje je res lepo! Bodi to, kdo si! Fantastična si! Čarobnost ustvarjaš ti!

Ni komentarjev:

Objavite komentar