sobota, 19. februar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Abundance in heart!

Poslušam svoje srce: Raje imam mir!!!

Poslušam svoje srce: Raje imam mir!!!:  Danes si priznavam svojo super moč! To pa je… vedno se znam nasmejati in se zabavati! Razen, ko sem tečkana. Zaupam, da se znam vedno nasme...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Obilje v srcu!

Raje imam mir!!!

 Danes si priznavam svojo super moč! To pa je… vedno se znam nasmejati in se zabavati! Razen, ko sem tečkana. Zaupam, da se znam vedno nasmejati. Ali se pohecati. Ali reči kaj smešnega. Vedno sem v kaki situaciji, ki mi daje priložnosti in okoliščine, da se skupaj še bolj zabavamo!

Imela sem toliko »zanimivih situacij« v življenju, da še bolj cenim sproščenost, mir, lepoto vsakdanjih trenutkov, iskrenost, ljubezen.

Seveda sem tudi kraljica drame. Kdaj. Pa veš kaj se je zgodilo!? Potem pa to tako povem, da je res zabavno! Ampak vedno bolj se brigam zase. Že od nekdaj govorijo, da najprej pometi pred svojim pragom. Kaj vse sem naredila, da se ne bi rabila ukvarjati s sabo. Ali si priznati, da v resnici je slabo in da je čas, da se pomaknem naprej. Neskončno sem hvaležna, da živim v svobodni deželi. Če pa še v katerih pogledih ni, pa se naj podviza, da bo! Naj se resnica izkaže!

Neskončno so mi všeč žive barve. Gledala sem film iz Mehike, kjer je vse bilo tako kičasto in pisano! Vse sem kar srkala vase! Kako pa je to lepo! Najbolj so mi bili všeč živo pisani »pojšterčki«! Bilo je izjemno! Očitno, da me privlačijo vse živahne barve! Nekako čutim, da nevtralne barve niso zame. Čeprav sem danes oblečena v rjav pulover in plisirano krilo z živalskim potiskom – kar je skoraj nevtralno!

Kaj pa je tebi naravnost fantastično? Kaj imaš rad-a? danes vnašaj tega več v svoje življenje! Naj bo čudovito! Naj bo izjemno! Naj bo polno lepega in zabavnega. Se lahko malo bolj zabavaš?!

Ljubek sijoč pristen nagajiv razigran jasen lep živahen pisan srčkan dan!




🌷 P.S.: Sprejmi barvitost življenja. Delaj še več tega, kar ljubiš! To je tvoja zmaga danes in za vedno!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Oliver Dragojević - Kad mi dođeš ti ... https://youtu.be/6wXybwOYVMc

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 18. februar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Freedom in heart!

❤️❤️❤️ Fabulous Fashion Friday! Steal her style - Blair Eadie - Atl...

❤️ Follow your heart! ❤️ Bliss inside!

Poslušam svoje srce: Osvoboditev srčnosti!!!

Poslušam svoje srce: Osvoboditev srčnosti!!!:  Cenim, da si ustvarjam tako lepo življenje. Zdaj. Kaj pa vem, kaj vse bo prišlo?! Ampak če je ta trenutek lep, privlači kot mogočen magnet ...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Svoboda v srcu!

Osvoboditev srčnosti!!!

 Cenim, da si ustvarjam tako lepo življenje. Zdaj. Kaj pa vem, kaj vse bo prišlo?! Ampak če je ta trenutek lep, privlači kot mogočen magnet vse dobro naprej! V to čisto zaupam!

Vem pa, da mi tudi pomaga »sšpohtlati« stara čustva z mene in mogoče čustva, ki niti niso tako zelo moja ali sploh ne – pisanje. Izražanje teh zanimivih situacij in predvidevanj, ki si jih preveč jemljem k srcu. 

Saj pa ne rabim biti razumljena. Saj pa ne rabim biti všečna. Saj pa ne rabim biti logična – za druge. Moje življenje je moje! Presenetljivo ne! 

Bolj sem stara, bolj zaupam svoji presoji, kaj je dobro zame. Mislim, da me je toliko ljudi in situacij utrdilo, ko sem želela ugajati, pa se ni obneslo. Zdaj pa res vem! Želim se poslušati in slediti svojemu srcu! Zares! Tako sem bila strenirana v pridnost in poslušnost, da sem mislila, da to moram biti. Pa ni res! Čudovita sem tudi nepridna in neposlušna! To je samo osvoboditev od manipulacij in lahkemu nadziranju in držanju v strahu. (Saj v resnici nisem poredna! Pa tudi če bi malo bila, pa kaj!!!) Zdaj pa tega ne potrebujem več! 

Lahko zaupam svojemu srcu in zaupam, da je vse dobro z mano. V mojem svetu je vse dobro! Vem, da ne bi komu namerno škodovala. To je moja moč!

Naša moč je naša srčnost! Če komu zares prisluhnemo, naj bo to naše srce! Kdo si danes?! Si upaš biti tako srečna-srečne in še predrzna, da slediš svojemu srcu?! to je tvoje poslanstvo. Kam te vodi srce?! Samo ti veš!!!

Ljubek srčen srčkan sijoč dan!




🌷 P.S.: Življenje je praznik. Praznuj kdo si. Sledi svojemu srcu! To je tvoja moč!!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ako te pitaju ... https://youtu.be/j4ppyoZNt_Y

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 17. februar 2022

✨ Affirmations 💛 I allow more and more money to flow! Now!

Poslušam svoje srce: Sij! Čudovit-a si!!!

Poslušam svoje srce: Sij! Čudovit-a si!!!:  Sprejmi svojo čudovitost! Kaj bi se bali svoje luči!? Ne bom se več bala svoje notranje svetlobe. Dovolj je bilo! Skrivanja! Ne bojim s...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Sijaj od znotraj!

Sij! Čudovit-a si!!!

 Sprejmi svojo čudovitost! Kaj bi se bali svoje luči!?

Ne bom se več bala svoje notranje svetlobe. Dovolj je bilo! Skrivanja!

Ne bojim se več svoje srčnosti! Ne bojim se več svoje topline in nežnosti! Ne bojim se več svoje mehkosti! Ne bojim se več svoje čustvenosti! To sem jaz! Ponosna sem na to!

Vedno znova se želim vračati v svoje srce!

Želim stopati po svoji srčni poti!

Želim zares prisluhniti svojemu srcu!

Zdaj je čas novega odkrivanja srčnosti! Kam me vodi?! Zdaj je čas, da zares prisluhnem!

Če mi to uspe v tem letu, sem zmagala!

To je moj glavni cilj!

Zdaj pa je čas udejanjanja! Zdaj pa je čas vnašanja in tkanja srčnosti v vsak trenutek!

Ljubek srčkan izjemen jasen igriv živahen srečen nagajiv dan!




🌷 P.S.: Življenje je lepo! Zdaj pa to sprejmi in se še bolj poveži s čarobnostjo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Caro Emerald - A Night Like This ... https://youtu.be/74LXx0wSqMI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 16. februar 2022

Poslušam svoje srce: Zaupaj svojim čustvom!!!

Poslušam svoje srce: Zaupaj svojim čustvom!!!:  Si upam biti tako predrzna in zaupati še bolj, da so moje sanje uresničljive?! Si upam biti tako predrzna in jim pustiti prosto pot, da pri...

✨ AFIRMACIJE 💛 Zdaj dovoljujem še večji tok denarja!

Zaupaj svojim čustvom!!!

 Si upam biti tako predrzna in zaupati še bolj, da so moje sanje uresničljive?! Si upam biti tako predrzna in jim pustiti prosto pot, da pridejo?! Seveda prisluhnem navdihu in sledim navdihnjeni pozitivni akciji! Ampak to pa je že to! Vmes pa samo skrbim za svojo visoko vibracijo!

Danes se bom zares predala svojim čustvom. So stvari, ki jih vlačim za sabo, ki so že davno neaktualne. Samo nikoli nisem prav počistila z njimi. Zdaj je čas pisanja dnevnika. Izpovedi. Katarze. Vse bom napisala. Izlila dušo in vsa čustva. Samo, da se pozdravijo. Že nekaj časa se izogibam temu, ampak vem, da je to pravi način zame, da se prečistim!

Danes pa ni več izogibanja. Saj vem. Boleče bo.  Ampak se splača, ker če ne pa ta čustva prevladujejo v vsakdanjih situacijah. (Ampak vseeno je manj boleče razčiščevanje, kot če nosim to v vsak trenutek in izhajam, delujem iz teh bolečin! Potem sem ujetnica preteklosti!) Želim jih pustiti za sabo. Želim jih prinesti na plano in na svetlobo, da se lahko pozdravijo, zacelijo. Nočem veno znova in znova drezati v iste rane, da se ne morejo zaceliti. Zdaj jim bom dala vso pozornost, da se lahko zacelijo. Potem pa jim pustim oditi.

Danes je moj terapevtski dan!

Zdaj pa uživam ob sončne vzhodu. Pijem kavo! Kako bolj polno se bom počutila šele potem, ko bom vse napisala! Bila bom lahkotna kot vila!

Danes si priznaj najgloblja čustva. Čas je, da jih pozdravimo! Zares! Potem bodo vse koprene dvignjene in sonce našega srca bo zasijalo v vsej svoji moči!

Ljubek srečen nagajiv izjemen radosten živahen dan!




🌷 P.S.: Ljubi svoja čustva! So vodnik zate! To je tvoj občutek, če je kaj zate in prav ali ne! Le zaupaj si! Zaupaj svojim čustvom! Odpri svoje srce! Tega si vredna-vreden!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Rita Ora - Your Song ... https://youtu.be/RsELrcVNzG0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 15. februar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ New story!

Poslušam svoje srce: Izbiranje, prebiranje, izbira!!!

Poslušam svoje srce: Izbiranje, prebiranje, izbira!!!:  Danes je ta dan! Danes živim svoje najboljše življenje! Pa saj vseeno kaj bo jutri! Danes je čudovit! Samo zato, ker sem to izbrala! Danes ...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Nova zgodba!

Izbiranje, prebiranje, izbira!!!

 Danes je ta dan! Danes živim svoje najboljše življenje! Pa saj vseeno kaj bo jutri! Danes je čudovit! Samo zato, ker sem to izbrala! Danes je sonce v mojem življenju! Kakšen je ta dan, takšno je življenje! Ustvarjam si čudovite trenutke, za čudovito življenje!

Kaj je najboljše, kar lahko danes izberem? Kaj lahko zares danes izberem?

Kaj izbiram znova in znova!? Kaj če bi danes izbrala boljše?!

Kaj če bi izbrala radost?

Kaj če bi izbrala srečo?

Kaj če bi izbrala smeh in veselje in živahnost vsega, kar je okoli mene!?

Kaj če bi izbrala spoštovanje!?

Kaj če bi sijala?!

Kaj če bi res izbirala najboljše, kar lahko?!

Lahko.

Ali pa tudi ne.

Vse je moja odločitev! Jaz izbiram!! To je moje življenje!! Imam svobodno voljo! (Saj veš, da ti tudi!) Moje življenje je čista radost! Samo zato, ker to izbiram! In kar iščem, to tudi najdem! Zdaj je moj čas igrivosti! Zdaj je moj čas plesa skozi življenje!

Imela sem polno in bogato izkušnjo vsakodnevnega učenja ena na ena! Zdaj pa je to za mano! Zdaj pa si res lahko ustvarjam, kar si želim!

Želim si obilja, miru, prijateljstva, ljubezni, sreče, radosti, zabavnosti, veselja, igrivosti! Želim slediti svoji srčni poti! Danes je ta dan! Zdaj! Uživam življenje na polno!

Življenje je polnost in igrivost! Zdaj je naš čas! močni kreatorji smo!

Veseli se življenja! Veseli se tega dne!

Ljubek sijoč pristen nagajiv vesel radosten žlehten igriv srčen dan!




🌷 P.S.: Poslušaj svoje srce! To je tvoj notranji kompas! Zdaj! Življenje je lepo! Življenje je polnost! Življenje je smeh in igrivost! Juhu! Juuuuhuuuu! Juhu! Juuu! Huuuuu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Liam Payne, Rita Ora - For You ... https://youtu.be/RQUuqbzQVsY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 14. februar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Beauty inside!

Poslušam svoje srce: Bogastvo srčnosti!!!

Poslušam svoje srce: Bogastvo srčnosti!!!: Življenje je čudovito, če si ga takega ustvarjam . Ampak ne z ogromnimi željami. Samo nežno. V polnosti. Vsak dan. Kaj vsak dan! Vsak trenut...

❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Notranja lepota!

Bogastvo srčnosti!!!

Življenje je čudovito, če si ga takega ustvarjam. Ampak ne z ogromnimi željami. Samo nežno. V polnosti. Vsak dan. Kaj vsak dan! Vsak trenutek! Zdaj je čas, da se uresničujem še bolj. Zdaj je čas, da sem še bolj pristna!

Kako zanimivo mi je bilo, da želi prijateljica biti bogata, vseeno pa skozi govori negativno o čem, kaj bi rada: »Poglej te kradljivce, kako so si lepo hišo naredili! Poglej kako lepo imajo, te barabe.«

Uporablja veliko bolj sočne in negativne izraze! Ampak komaj pri njej sem spoznala, da delam enako. Kako naj privlačim bogastvo vseh vrst, če ga vsepovsod kritiziram?! Potem, če bi slučajno postala bogata, pomeni, da sem baraba in kradljivka!??!! To pa že nočem! Potem je praktično nezdružljivo bogastvo in jaz. Že v osnovi. Zato bom od zdaj naprej hvalila bogastvo in oblije vsepovsod, kjer ga vidim!

Hvaležnost res spreminja moj svet! Kar naenkrat se mi oči odprejo, koliko imam! Živim udobno življenje! Imam čudovit dom! In seveda moj ljubi avtek, ki me vozi okoli, kamor si želim! Popolnost!

To je zdaj komaj bilo materialno! Kako dragocene ljudi imam okoli sebe! Sami zanimivi primerki samosvojosti in zabavnosti! Prav uživam v naših skupnih druženjih.

Naložila sem si toliko dela, da prav priznam, da sem si vzela manj časa za ljube, kot bi želela. Zdaj je čas, da to obnovim! Danes je dan mostov do ljubih!

Kreativen srečen igriv radosten nagajiv poln užitka dan!




🌷 P.S.: Danes izbiraj vsak trenutek, kaj pa si zares želiš! To si ustvarjaj! Zdaj je čas izbire srčnih poti! Le zaupaj si! Ti veš, kaj je najboljše zate! Rada te imam! Zdaj pa izražaj svojo čudovitost! Tvoj dan je – zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Bruno Mars - Just The Way You Are ... https://youtu.be/LjhCEhWiKXk

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 13. februar 2022

❤️ Follow your heart! ❤️ Joy being alive!

Poslušam svoje srce: Povezovanje s srčnostjo!!!!

Poslušam svoje srce: Povezovanje s srčnostjo!!!!:  Vedno imam dobre namene! Samo toliko stvari me zmoti vmes! Noro! Pa telefon! Pa kdaj lenoba! Ali pa samo notranji glas, ki me spodbuja v ka...

🌍 Soul journey ❤️ Magical Mother Earth: Nature inside - Enjoying ... ...

Povezovanje s srčnostjo!!!!

 Vedno imam dobre namene! Samo toliko stvari me zmoti vmes! Noro! Pa telefon! Pa kdaj lenoba! Ali pa samo notranji glas, ki me spodbuja v kaj drugega! Najbolj pa definitivno telefon. Kot da bi mi klical, da naj pogledam v trenutku sto stvari! Pa še to! Pa še to! Kot da sem privezana na njega. Kot da želi neprestano mojo pozornost! Joj! Kot da ga polnim in hranim s svojo pozornostjo! Tega bi se rada odvadila! Rada bi živela bolj pristno in svobodno iz srca!

Dovolj imam te priklenjenosti! Imela sem srečo in sem še rastla – no odraščala – v obdobju, ko še ni bilo veliko televizijskih programov in nič kaj pametnega na televiziji. Razen seveda v nedeljo zjutraj živžav – risanke! Niti ni bilo telefonov, dokler nismo dobili stacionarnih. Ni bilo teh izžemalcev energije! Zares smo se igrali zunaj! Ne glede na vreme! Bili smo pustolovci v gozdu, ali raziskovalci mogočne doline potočka ali smo se sankali! Vedno smo nekaj raziskovali! Ali se igrali kaj z žogo! Zares smo se družili in bili eden z drugim.

Zdaj pa ni bilo interneta en dan, pa sem bila čisto zgubljena. Kateri film pa bom zdaj gledala? Kaj naj počnem? Kdaj pride internet nazaj!? Saj ni bilo tako tragično! Ampak, rada bi več brala. Rada bi spekla kakšne dobre piškote. Rada bi samo bila ob kavi in uživala. Saj sem si naredila božansko kopel! To pa je razkošje!

Mislim, da je čas, da se spet povežemo. Tako kot je telefon čudovito sredstvo povezovanja, se dobimo kaj z ljudmi tudi v živo. Čudoviti so! Tako kot mi! Zdaj je naš čas čudovitosti v vseh pogledih! Življenje je fantastično in pestro. Tudi brez telefona. Tudi brez programiranja televizije. Zdaj je naš čas osvoboditve od vseh izžemalcev energije. Lahko smo srečni tudi brez tega. (Če bi že vsaj malo omejila čas namenjanja vsej tej elektroniki, bi zmagala!)

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv svoboden razigran srčkan dan!




🌷 P.S.: Kaj sploh opaziš, kako lepo življenje imaš? Kaj se sploh zavedaš, kako lepo je vse okoli tebe?! Kaj se sploh zavedaš, kako čudovita-čudovit si?! Močni kreatorji smo. Danes ustvarjajmo ljubezen v vseh pogledih. Samo bodi pristna-pristen!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Oliver Dragojević - Kad mi dođeš ti ... https://youtu.be/6wXybwOYVMc

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !