nedelja, 13. februar 2022

Povezovanje s srčnostjo!!!!

 Vedno imam dobre namene! Samo toliko stvari me zmoti vmes! Noro! Pa telefon! Pa kdaj lenoba! Ali pa samo notranji glas, ki me spodbuja v kaj drugega! Najbolj pa definitivno telefon. Kot da bi mi klical, da naj pogledam v trenutku sto stvari! Pa še to! Pa še to! Kot da sem privezana na njega. Kot da želi neprestano mojo pozornost! Joj! Kot da ga polnim in hranim s svojo pozornostjo! Tega bi se rada odvadila! Rada bi živela bolj pristno in svobodno iz srca!

Dovolj imam te priklenjenosti! Imela sem srečo in sem še rastla – no odraščala – v obdobju, ko še ni bilo veliko televizijskih programov in nič kaj pametnega na televiziji. Razen seveda v nedeljo zjutraj živžav – risanke! Niti ni bilo telefonov, dokler nismo dobili stacionarnih. Ni bilo teh izžemalcev energije! Zares smo se igrali zunaj! Ne glede na vreme! Bili smo pustolovci v gozdu, ali raziskovalci mogočne doline potočka ali smo se sankali! Vedno smo nekaj raziskovali! Ali se igrali kaj z žogo! Zares smo se družili in bili eden z drugim.

Zdaj pa ni bilo interneta en dan, pa sem bila čisto zgubljena. Kateri film pa bom zdaj gledala? Kaj naj počnem? Kdaj pride internet nazaj!? Saj ni bilo tako tragično! Ampak, rada bi več brala. Rada bi spekla kakšne dobre piškote. Rada bi samo bila ob kavi in uživala. Saj sem si naredila božansko kopel! To pa je razkošje!

Mislim, da je čas, da se spet povežemo. Tako kot je telefon čudovito sredstvo povezovanja, se dobimo kaj z ljudmi tudi v živo. Čudoviti so! Tako kot mi! Zdaj je naš čas čudovitosti v vseh pogledih! Življenje je fantastično in pestro. Tudi brez telefona. Tudi brez programiranja televizije. Zdaj je naš čas osvoboditve od vseh izžemalcev energije. Lahko smo srečni tudi brez tega. (Če bi že vsaj malo omejila čas namenjanja vsej tej elektroniki, bi zmagala!)

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv svoboden razigran srčkan dan!




🌷 P.S.: Kaj sploh opaziš, kako lepo življenje imaš? Kaj se sploh zavedaš, kako lepo je vse okoli tebe?! Kaj se sploh zavedaš, kako čudovita-čudovit si?! Močni kreatorji smo. Danes ustvarjajmo ljubezen v vseh pogledih. Samo bodi pristna-pristen!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Oliver Dragojević - Kad mi dođeš ti ... https://youtu.be/6wXybwOYVMc

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar