sreda, 16. februar 2022

Zaupaj svojim čustvom!!!

 Si upam biti tako predrzna in zaupati še bolj, da so moje sanje uresničljive?! Si upam biti tako predrzna in jim pustiti prosto pot, da pridejo?! Seveda prisluhnem navdihu in sledim navdihnjeni pozitivni akciji! Ampak to pa je že to! Vmes pa samo skrbim za svojo visoko vibracijo!

Danes se bom zares predala svojim čustvom. So stvari, ki jih vlačim za sabo, ki so že davno neaktualne. Samo nikoli nisem prav počistila z njimi. Zdaj je čas pisanja dnevnika. Izpovedi. Katarze. Vse bom napisala. Izlila dušo in vsa čustva. Samo, da se pozdravijo. Že nekaj časa se izogibam temu, ampak vem, da je to pravi način zame, da se prečistim!

Danes pa ni več izogibanja. Saj vem. Boleče bo.  Ampak se splača, ker če ne pa ta čustva prevladujejo v vsakdanjih situacijah. (Ampak vseeno je manj boleče razčiščevanje, kot če nosim to v vsak trenutek in izhajam, delujem iz teh bolečin! Potem sem ujetnica preteklosti!) Želim jih pustiti za sabo. Želim jih prinesti na plano in na svetlobo, da se lahko pozdravijo, zacelijo. Nočem veno znova in znova drezati v iste rane, da se ne morejo zaceliti. Zdaj jim bom dala vso pozornost, da se lahko zacelijo. Potem pa jim pustim oditi.

Danes je moj terapevtski dan!

Zdaj pa uživam ob sončne vzhodu. Pijem kavo! Kako bolj polno se bom počutila šele potem, ko bom vse napisala! Bila bom lahkotna kot vila!

Danes si priznaj najgloblja čustva. Čas je, da jih pozdravimo! Zares! Potem bodo vse koprene dvignjene in sonce našega srca bo zasijalo v vsej svoji moči!

Ljubek srečen nagajiv izjemen radosten živahen dan!




🌷 P.S.: Ljubi svoja čustva! So vodnik zate! To je tvoj občutek, če je kaj zate in prav ali ne! Le zaupaj si! Zaupaj svojim čustvom! Odpri svoje srce! Tega si vredna-vreden!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ Notranja moč! ... https://youtu.be/PLSM_3wwKB8

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Rita Ora - Your Song ... https://youtu.be/RsELrcVNzG0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar