sobota, 1. september 2018

Val čistosti...

Zdaj pa sem čisto pri morju. Poslušam valovanje morja. Poslušam, kako lepo šumi in je tako pomirjujoče. Čisto tiho se približujejo valovi. Potem pa se narahlo razlijejo. Če pa so večji pa hitreje in bolj glasno. Tako je mirno tukaj, ko se vse pretaka.

To pa mislim res čisto pri morju. Tako blizu že dolgo nisem pisala. Morja. To pa mi je tako veselje. Kaj naj rečem!? Navdušena sem!
Končno morje! Že če samo sedim tukaj in nič ne delam, je tako druga energija. Umirjenosti. Sproščenost ljubkosti. Valovanja. Očiščenja.

Valovi so meter od mene, mojih nog. Voda počasi narašča.

Tako lepi sončni zahodi so. Božanski. Včeraj sem tako uživala.

Vedno znova me prevzame lepota sončnega zahoda. To ni tako, da ga enkrat vidiš in je to to. Zdaj pa je oblkljukano. Ne! Vsak večer je drugačen. Bolj samosvoj. Lepši. Vedno znova me prevzame. Nekaj je v teh barvah, ki sijejo. V tej lepoti. Nekaj v meni se poveže s to lepoto. Nisva več ločeni, to sem jaz in narava je v meni.

Včeraj pa je na drugi strani zaliva že bila luna. Skoraj čisto okrogla.

Vsa lepota narave je v meni, vsa moč narave je v meni. Jaz sem del nje in ona je del mene. Vsak dan se čudim lepoti barv in razkošju pisanosti.

Ljubek pristen srečen dan!

Cmok! Objem!









P.S.: Življenje te ljubi. Robbie Williams | Love My Life (https://www.youtube.com/watch?v=j4ggyO-OFXU)

petek, 31. avgust 2018

K A T E JA : Relax... in white...


Hi my Beloved!

I appreciate that I can be and live what I am. Increasingly. I'm enjoying this place. Beauty. Gentleness in the shade. Breeze.



I heard today. Whenever we take steps or action in one direction, the moment is increased. Point of attraction. Today is the day that I do this. Action in the right direction. Mine. Wind in the sails.


Otherwise, it's so hot that it's just for relaxation. Well, this is also an action. Luckily. You know that!


Everything at the right time and place. It would be nice if this would come true.


And I realized, that I’m inspiration with my example, that it is important to listen to my heart.


Sea! Finally! Swimwear ... of course, tiger pattern... White jeans skirt and only the t-shirt from the lightest and slimmest material possible. All white! Because it's really hot! Shadow is the best!

A lovely day full of adventure!

Love yourself, be yourself! Have fun!

Be delicious... inside outward...

Ly













P.S.: Be yourself! Love! Enjoy delightful fun day!

**

SLO: K A T E J A : Sprostitev… v belem...


Hej moje drage, moji dragi!

Cenim, da mi je fajn, da sem lahko to, kar sem. Vedno bolj. Tako mi je fajn uživati na tem mestu. Lepoto. Blagost v senci. Vetrc.


Slišala sem danes. Vedno ko naredimo korake ali akcijo v neko smer, se poveča moment. Točka privlačnosti. Danes je ta dan, da si to uresničim. Akcija v pravo smer. Mojo. Veter v jadra.


Drugače pa je tako vroče, da je samo za sprostitev. Pa saj to je tudi akcija. K sreči. Veš da!

Vse ob pravem času in kraju. Lepo bi bilo, če bi se to uresničilo. 

Pa še nekaj sem spoznala, da sem navdih s svojim vzgledom, da je pomembno poslušati svoje srce.

Morje! Končno! Kopalke... seveda tigraste... Belo jeans krilo in samo majčka iz najbolj lahkega in tankega materiala, kar je možno. Vse belo! Ker je res vroče! Senca je zakon!

Ljubek dan poln pustolovščine!

Ljubite se, bodite kar ste! Zabavajte se!

Bodite sočni, od znotraj navzven!

Ly













P.S.: Bodite kar ste. Ljubite! Uživajte slasten zabaven dan!

Morje!?! !!! !!!!!!!!!


Moje življenje poteka tako lahkotno, da kar ne morem verjeti, moje življenje je izjemno in lahkotno, samo sprehaja se bom po mestu in samo uživala. To je moje življenje.

Ne morem verjeti! Na morje grem! Vem! In tako sem i je vleklo do njega! Zdaj pa res grem!!! Čisto zares! Božansko!

Zdaj pa res pakirati. Jutri je odhod! Kako me to osrečuje! Čisto novo mesto! Čisto novi ljudje! Razkošje! Luksuz! To pa mi ne nekaj najljubšega na vsem svetu! Potovanja in sprostitev! Ni lepšega!

Sploh pa kopanje! Kako obožujem vodo! Kaj vodo! Morsko vodo! Uh, kremo za sončenje še skočim kupiti! To pa rabiva! Kar ne morem čakati! Jutri pa jih presenetim. Danes si naredim malico! Potem pa vse znosim v avto! Potem pa samo odrinem jutri! Kako srečna sem.

Pa še nekaj me vedno osreči! Novi čevlji! To pa vedno! Tako so lepi. Zdaj vedno gledam, da so udobni za hoditi. Za to jih imam! Saj imam tako lepe, ko jih imam samo na polici in jih samo gledam! Ma so lepi!!! Božanski! Ampak to je bolj dekoracija kot čevlji. Dejansko!

Res se veselim! Raznolikost v vseh pogledih. Morje! Pridem! Zakaj si ne polepšam življenje večkrat na leto tako!? No, saj si! In si bom še več!

Morje!!!

Spoznanje za danes!? Uživam svoje življenje v polnosti! Božansko!

Ljubek kičasto pristen dan!!!

Cmok! Objem!









P.S.: Srečnost od znotraj navzven! Danes!

četrtek, 30. avgust 2018

Prizemljenost

Ne morem verjeti, da sem hodila bosa. Kako veselje mi je to! To pa me tako sprošča. Še zdaj, ko imam noge v mehki zemlji. Bolj na mehki zemlji. Kako lepo je bilo čutiti žgečkanje trave. Božansko. Lahkotno. Super. Lahkotno. Živost. Lepota.

Zdaj pa še tako lepo pihlja vetrc v mojih laseh.
Kaj je s to energijo prizemljitve. Božansko. Pozabila sem že. Ampak sigurno je za kaj dobro. za razstrupljanje mojega telesa in energije. Lahkotnost.

Prav prija stik z zemeljskostjo. Prej sem poleti skozi hodila bosa. Zdaj pa živim v mestu in je to privilegij. Večkrat bom prišla sem. Kako je lepo in senca in mir. Pa vse je tako zeleno.

Hlad je tukaj. Kako je fajn imeti prosto, ko si res lahko vzamem čas zase. To pa tako cenim.
Ne glede, kako so drugi, zdaj je čas za mojo srečo. Zdaj je čas. Čutim, da je to moje obdobje. Da je uresničevanje še bolj otipljivo. Lahko sem karkoli si želim. Lahko sem srečna v polnosti. Lahko se smejim tako kot se želim. Krohotam čisto na glas. Rada sem tukaj. Rada sem čisto tukaj v tem čudovitem trenutku.

Danes si bom skuhala nekaj čisto enostavnega. Popečen krompirček, žar zelenjava in veliko solate. Božansko! Rada imam svoje življenje.

Včeraj sem se sprehajala po mestu. Sonce je tako lepo zahajalo. Vse stavbe ulice so bile zlato obarvane. Prav priprla sem oči in uživala. Danes je samo dan za uživanje. Lahkotnost je v zraku. To je dovolj.

Ljubek srčkan srečen dan!

Objem! Cmok!









P.S.: Sreča zdaj! Nič čakati!

sreda, 29. avgust 2018

Pridem! Pridem!!! Pridem!!

Pisanost sem danes. Samo barve in sonce. In še več sonca! Kaj samo sonce! Še malo, pa bo morje zraven! Ljubkost. Sijaj.

Ne morem mimo besede pisanost. Raznolikost. Obilje.

Res je! Gremo na morje!

Vem, komaj čakam! Popolnost.

Kaj če bi si že začela pakirati? Samo bolj minimalizem. Razen kopalk. Tu pa vse, kar imam!

Česa se najbolj veselim? Kopanja. Sprehodov ob obali. Sprehodov po mestu. Lahkotnost. Igrivost. Spontanost. Sproščenost.

Kavice čisto ob morju. Zanima me, če je še Monika tam. Pod oljkami. To pa je tako zdaj najina kavarna. Pestrost. Komaj čakam. Morje. Ladje. Sončni zahodi. Vzhodi. Uh, to bom verjetno prespala. Ali pa ne! Fotografiranje! Samo razkšje.

Že slišim valvanje valov in šumenje. Ritmičnost.

Veselim se nabiranja školjkic.

Upam, da dela čoln. No, čoln dela. Motor je bolj tako tako!

Kaj pa hrana!? Uh, to bo tako dobro. Sami užitek. Prijaznost.

Kaj pa pinki nohti? Kaj še čakam. Uživam.

Spoznaje za danes? Uživaj. (To sem mislila sebe.) (No, saj lahko ti tudi.)

Sprostitev. Počasni ritem. Dopustniško. Oddih! To pomeni oddih od vsega. Nabiranje novih moči. Lahkotnost.

Poslušam o morju, kako lepo je to. Srečna. Srečna. Srečna.

Ljubek sijoč pristen pisan dan!

Cmok! Objem!









P.S.: Življenje te ljubi!!!

torek, 28. avgust 2018

Gremo dalje... samo naprej...

Danes sem spoznala nekaj. Velikega. Kot vedno…

Če mi ni kaj všeč, se pomaknem naprej.

Logično.

Naprej k temu, kaj pa mi je bolj všeč.

Zdaj imam ravno to priložnost. Na kavi sem. Seveda, da pišem. Ob reki. Tako lep kotiček. Tako lepo se slišijo valovi. Šumi. Glasba. Ko se prebujam…

Labodi in račke plavajo mimo. Mladi labodi. Kako so lepi.

To sem želela povedati. Napisati no. Računalnik se pa kar ni zagnal. Nič. Tema. Čisto nič. Zato pač pišem na telefon. Gre. Tudi. Zakaj pa ne. Tudi če bi zdaj analizirala še celo uro in ga mogoče razstavila. Nič bolj ne bi delal. Tako je.

Mislila sem, da je baterija prazna. Ne. Saj se je vklopil zdaj. Bo že.

Poudarek, ni mi treba analizirati. Samo pomaknem se bolj k temu, kaj pa si želim. Fokus je pomemben. Tako me vleče, da bi slikala. Zakaj pa ne bi?

Danes imam prvi dan razstrupljanja. Opazila sem, da gledam kar videje eden za drugim. Najprej moje priljubljene, malo navdiha, potem pa kar vse po vrsti na temo, ki mi je ljuba. En teden brez!? Bom zdržala? Seveda.

Želela sem si izbrisati youtube iz telefona. Seveda ne gre. V naslednji sekundi pa sem si že odpirala youtube za meditacijo. Pestrost. Saj bo. Meditacija je pomembna. In očitno youtube tudi, če ga uporabljam za radostno rast.

Tako, zdaj pa mi računalnik dela. By…

Ljubek pristen dan!

Cmok! Objem!









P.S.: Življenje je zate! Le zate!

ponedeljek, 27. avgust 2018

Namen!!!!

Zadnje dni se sprašujem, kakšen je moj namen? Kaj si želim doseči? Nastajajo tako zakomplicirane definicije. Vem pa, da je samo eno. Sreča.

Notranja sreča.
Z zgledom širim svojo srečo potem dalje. Želim navdihniti ljudi, da so lahko srečni. Zdaj. Nič ni treba čakati. Tudi če čakam na avtobus, lahko uživam na postaji. Lahko uživam v gibanju drevesa v vetru. Lahko si skočim po kakšno štručko, če sem lačna. Lahko uživam v razgledu. Lahko sem čisto tam.

No namen. Zdaj če rečem, da je moj namen, da pomagam širiti ljudem zavest, da so lahko bolj pristni in srečni, je to čisto res.

Samo malo varljivo je to, pri pomagam. Sami so odgovorni za svojo srečo. Lahko jih potiskam naprej z buldožerjem, če še niso pripravljeni, ne morem nič. Niti za milimeter jih ne morem premakniti. Potem je škoda moje energije. Bolj bi rekla, da sem smerokaz. Ali izostritev slike.

Kaj je pomembno, čisto na koncu, ko umremo?

Mislim, da bom samo obžalovala trenutke, ko nisem bila še bolj pristna, ko nisem naredila še več bedarij in ko sem izpustila povabila k sreči. Meni je pomembna povezanost. S sabo in drugimi.

Namen. Bolj na kratko.

Pristnost in sreča.

Danes sem lahko malo bolj srečna, kot sem bila včeraj. Zdaj se lahko malo boljše počutim, kot sem se počutila pred minuto. Kje je ta lestvica občutij? To bom danes poiskala v knjižnici. Mogoče jo imam celo doma?! Bom pogledala.

Moj namen je, da živim srečno in sem navdih, da tudi vi živite po svoje pristno srečno.
Tako je. to je to!

Ne morem verjeti, da sem si končno razčistila, kar me muči že tri dni. Eh, te definicije. Ampak za zdaj jo imam!!! Jasno!!!

Ljubek srčkan osrečujoč dan!!!

Cmok! Objem!










P.S.: Se imaš danes kaj rada? Rad?

nedelja, 26. avgust 2018

"Zanimiva" situacija

Nekaj sem listala skozi stare bloge. Pa jaz sem ja tako pametna. Zase. Vem. Ampak potem, ko se kaj zgodi, ko natopi kao »zanimiva« situacija… to je pa potem druga zgodba. Kot da se moja energija in vedenje skrči na atom vsega. To je res verjetno tisto beži ali karkoli. Ne spomnim se točno.

Kaj pa če bi se vedno znala sprostiti? Kaj če bi lahko vedno zaupala? Kaj če bi lahko vedno zaupala, da se življenje dogaja zame? V moje dobro. Vedno.

Kaj če si malo bolj uživala? Kaj če bi malo bolj objela vse situacije?

Tako je!?! To se je zgodilo!? Dobro. Tudi tako je dobro. Sprejemam to. brez upiranja in brez odvečne navlake. Zdaj je kar je. zdaj pa imam spet naprej moč. Lahko sem širša različica sebe.

To je tako, kot bi se od rojstva stokrat posodobila. Pa bi se pojavil virus v sistemu in bi me vrglo na leto kaj pa vem katero. Na drugo posodobitev. Zdaj pa ja vem toliko več. Zdaj pa sem že ja toliko doživela. Vem, vedno sem dajala preveč pomena zunanjim okoliščinam. Ljudem. Ne! Moja zgodba je pomembna zame. Jaz vem, kako živeti svoje življenje. In danes, zdaj je moja moč, da si ga ustvarim tako! tako je! Zdaj in za vedno!

Pa še to sem spoznala. Vedno imam želje. In tudi ko se uresničijo, imam spet nove želje. Tako to je. zakaj bi se vedno stresirala, da še niso uresničene, če pa vsaj delček ali druge še ne bodo. Moja naloga je, da zdaj živim čimbolj pristno in ljubko in kičasto in srečno življenje po moje. Moj stil. moj način. Moj slog. Moj prosti slog.

Srečo imam, da sem. Imam priložnost, da čutim življenje skozi ta trenutek, skozi čistost tega in samo tega trenutka. Danes dajem dnevu priložnost, da je najlepši do zdaj. Samo zame. Ker si upam. Ker lahko! Življenje me je čisto prevzelo!

Ljubek prijazen dan poln ljubezni!

Cmok! Objem!









P.S.: Ljubko življenje v polnosti!