četrtek, 30. avgust 2018

Prizemljenost

Ne morem verjeti, da sem hodila bosa. Kako veselje mi je to! To pa me tako sprošča. Še zdaj, ko imam noge v mehki zemlji. Bolj na mehki zemlji. Kako lepo je bilo čutiti žgečkanje trave. Božansko. Lahkotno. Super. Lahkotno. Živost. Lepota.

Zdaj pa še tako lepo pihlja vetrc v mojih laseh.
Kaj je s to energijo prizemljitve. Božansko. Pozabila sem že. Ampak sigurno je za kaj dobro. za razstrupljanje mojega telesa in energije. Lahkotnost.

Prav prija stik z zemeljskostjo. Prej sem poleti skozi hodila bosa. Zdaj pa živim v mestu in je to privilegij. Večkrat bom prišla sem. Kako je lepo in senca in mir. Pa vse je tako zeleno.

Hlad je tukaj. Kako je fajn imeti prosto, ko si res lahko vzamem čas zase. To pa tako cenim.
Ne glede, kako so drugi, zdaj je čas za mojo srečo. Zdaj je čas. Čutim, da je to moje obdobje. Da je uresničevanje še bolj otipljivo. Lahko sem karkoli si želim. Lahko sem srečna v polnosti. Lahko se smejim tako kot se želim. Krohotam čisto na glas. Rada sem tukaj. Rada sem čisto tukaj v tem čudovitem trenutku.

Danes si bom skuhala nekaj čisto enostavnega. Popečen krompirček, žar zelenjava in veliko solate. Božansko! Rada imam svoje življenje.

Včeraj sem se sprehajala po mestu. Sonce je tako lepo zahajalo. Vse stavbe ulice so bile zlato obarvane. Prav priprla sem oči in uživala. Danes je samo dan za uživanje. Lahkotnost je v zraku. To je dovolj.

Ljubek srčkan srečen dan!

Objem! Cmok!









P.S.: Sreča zdaj! Nič čakati!

Ni komentarjev:

Objavite komentar