petek, 31. avgust 2018

Morje!?! !!! !!!!!!!!!


Moje življenje poteka tako lahkotno, da kar ne morem verjeti, moje življenje je izjemno in lahkotno, samo sprehaja se bom po mestu in samo uživala. To je moje življenje.

Ne morem verjeti! Na morje grem! Vem! In tako sem i je vleklo do njega! Zdaj pa res grem!!! Čisto zares! Božansko!

Zdaj pa res pakirati. Jutri je odhod! Kako me to osrečuje! Čisto novo mesto! Čisto novi ljudje! Razkošje! Luksuz! To pa mi ne nekaj najljubšega na vsem svetu! Potovanja in sprostitev! Ni lepšega!

Sploh pa kopanje! Kako obožujem vodo! Kaj vodo! Morsko vodo! Uh, kremo za sončenje še skočim kupiti! To pa rabiva! Kar ne morem čakati! Jutri pa jih presenetim. Danes si naredim malico! Potem pa vse znosim v avto! Potem pa samo odrinem jutri! Kako srečna sem.

Pa še nekaj me vedno osreči! Novi čevlji! To pa vedno! Tako so lepi. Zdaj vedno gledam, da so udobni za hoditi. Za to jih imam! Saj imam tako lepe, ko jih imam samo na polici in jih samo gledam! Ma so lepi!!! Božanski! Ampak to je bolj dekoracija kot čevlji. Dejansko!

Res se veselim! Raznolikost v vseh pogledih. Morje! Pridem! Zakaj si ne polepšam življenje večkrat na leto tako!? No, saj si! In si bom še več!

Morje!!!

Spoznanje za danes!? Uživam svoje življenje v polnosti! Božansko!

Ljubek kičasto pristen dan!!!

Cmok! Objem!









P.S.: Srečnost od znotraj navzven! Danes!

Ni komentarjev:

Objavite komentar