sobota, 17. december 2022

BOGastvo

Življenje je čista čarobnost. Zdaj! lahko zaupam v vseh pogledih. Bolj in bolj se predajam. Želela sem nekaj izsiliti na hitro, pa se ni izšlo. Lekcija osvojena.

Bolj kot se zanašam na hitre rešitve mojih možganov, ki delujejo na preteklih izkušnjah, bolj se nič kaj ne izide tako, kot sem si želela.

Bolj pa zaupam in se prepustim bogu, bolj se vse z lahkoto in na neke nepredvidljive načine zlaga skupaj. Ko bi rekla, grem v trgovino po kumarice, pridem pa nazaj z jabolki, ki pa sem jih res potrebovala. Vmes pa še srečam znanko in se obe razveseliva obiska. Ali pa najdem popolnoma to, kar sem iskala, kot prej čudovito obleko! Božansko!

Če sem v bogu, pomeni to bogastvo. To je čisto obilje. Imam vedno vse, kar potrebujem. Pa saj to mi je dovolj. Zdaj pa si želim samo vzpostaviti direktno povezavo z bogom. To pa tudi vem kako poteka. Samo priklopim se na radost, kaj me veseli in srečo. izbiram malo boljše počutje.

Samo en odstotek se počutim boljše kot včeraj in sem že navibrirana na polne na izjemno srečo. Tako se gradi. Vsak dan posebej. Vsak dan sproti. Malo po malo. To je rast! To je moja radostna rast, zdaj in za vedno! Juhu!

Torej ne rabim zaupati v svoje sposobnosti, samo pretočna sem za intuicijo boga skozi mene, mojega najbolj pristnega vodnika in vse je vedno urejeno več kot najboljše zame!

Kako pa se ti povežeš s svojim srcem? Intuicijo? Vodstvom?

Ljubek srčkan igrvi radosten dan!



🌷 P.S.: Zaupaj si! Samo tebi šepeta – čisto zate – da se harmoniziraš s potjo srca!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... To,Miki - Ceca  ... https://youtu.be/nLTr_3QhjRI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 16. december 2022

Prepletenost!

Danes se počutim tako povezano z bogom! Radost v meni kar prekipeva. Uživam, da sem lahko to, kdo sem. Pristna sem. Lepa sem. Izjemna sem.

Veš kako deluje bog?

Skozi druge ljudi. Imela sem opravke v mestu. Potem pa sem se spomnila na čaroben samoroge – karte. Ni se mi več dalo hoditi po trgovinah, ampak po karte bi pa si še šla. Ko pa sem prišla tja, jih več ni bilo! No, pa sem se spomnila, da mi je zmanjkalo jabolk in bila so ravno znižana. Vmes pa sem še slučajno šla mimo trgovine, ki je imela čudovito obleko, ki mi je bila všeč že vso poletje! Zdaj pa je bila znižana. Imeli so samo še mojo številko in še eno zelo preveliko! V garderobi sem plesala in jo probala! Kot ulita zame! Sestra praznuje rojstni dan in sem si jo želela za njen praznik obleči! Zdaj pa jo imam! Takoj sem pohitela k blagajni, ker je bila še znižana! Čarobnost!

Zanimivo pa je, da sem jo videla poleti na morju, ko smo šli nekaj kupovati, čisto mimogrede! Tako bi jaz imela! Potem pa sem čisto pozabila na njo! Adijo pamet! Zdaj pa jo imam!

No, pa so me čarobni samorogi zvabili, da sem si kupila obleko!

Res mi je lepa! Na ovratniku ima perle in je gosto tkanega valovitega materiala. Božansko lepo kičasta – ravno taka – kot mi je najljubša!

Prisluhneš kaj glasu intuicije? Se pustiš voditi?

Danes zaupaj svoji intuiciji, prav te vodi! Zares!

Ljubek roza živahen jasen edinstveno lep vesel srečen povezan prijateljski dan!



🌷 P.S.: Praznuj svoje življenje. Tu si zato, da bi bila srečna! Danes!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Severina - Mili moj ... https://youtu.be/7dMwK8Xb8V4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 15. december 2022

Poslušam svoje srce: Mir v duši!!

Poslušam svoje srce: Mir v duši!!: Kako so prijateljstva blagodejna. Prav pomirijo mi dušo. To pa je radostna rast! Kdaj si že mislim, kdaj se bo končalo to nadgrajevanje, d...

Mir v duši!!

Kako so prijateljstva blagodejna. Prav pomirijo mi dušo. To pa je radostna rast!

Kdaj si že mislim, kdaj se bo končalo to nadgrajevanje, da lahko zares zaživim iz sebe navzven? Pristno. V miru s svojim srcem, v radosti in sproščenosti, brezskrbnosti.

Vse se ustvarja od znotraj navzven. Vse je čisto veselje in božanskost. Vse je prazničnost. Največje darilo pa so pristni odnosi.

Kaj če bi se danes bolj posvetila razigranemu veselju in smehu? Kaj če bi danes še bolj uživala in občutila živost v vsaki celici svojega telesa?

Kaj če bi danes dopustila sreči, da me preplavi? Kaj če bi samo živela? Dihala? Uživala ta trenutek?

Kaj če bi si dovolila biti edinstvena in pristna?

Moje življenje bi se iz dolgočasnega vsakdanjika spremenilo v praznik. Vsak trenutek je dragoceno darilo tega dne.

Objemam vsak trenutek preteklosti, objemam vsak trenutek prihodnosti in se končno lahko prepustim temu čarobnemu zdaj! Vsak dih je dragocen. Življenje se pretaka skozi mene. Moje srce, moja pljuča, moje telo je prežeto z radostjo in smehom. Moje celice so srečne celice.

Danes si dovoli biti v svojih pristnih občutkih. Dovoli, da se ljubezen pretaka skozi tebe, bolj in bolj. Zaupaj si!

Ljubek radosten igriv vesel nasmejan sproščen spontan nagajiv lahkoten živahen zabaven dan!



🌷 P.S.: Rada se imej in uživaj v radosti vsakega pristnega trenutka. Pustolovščina se je začela!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Severina - Tarapana ... https://youtu.be/IAt-LuTVTVM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 14. december 2022

Poslušam svoje srce: Sočutje srca

Poslušam svoje srce: Sočutje srca: Lepota je vedno skrita v srcu. Notranjosti. Lahko sem si zvesta. Lahko se imam rada preko vseh mej, tudi, če kdaj naredim kako napako. Saj ...

Poslušam svoje srce: Bližin in resnica osvobaja

Poslušam svoje srce: Bližin in resnica osvobaja: Kako dober čaj je! Odvadila sem se piti kavo. Preko dva meseca je ne pijem. Zdaj pa uživam v čajih z medom. Kava mi je vedno predstavljala b...

Bližina in resnica osvobaja

Kako dober čaj je! Odvadila sem se piti kavo. Preko dva meseca je ne pijem. Zdaj pa uživam v čajih z medom. Kava mi je vedno predstavljala budnico. Pa tudi druženje ob kavi mi je bilo super.

Zdaj pa ostajajo druženja ob čaju. Pa uživanje zdravega napitka zjutraj. To me osrečuje.

Kaj pa lastnostim, ki bi se jim rada odpovedala?

Saj ne, da bi jih izbrisala, samo da sem bolj sočutna do sebe glede vsega tega.

Nesramnost. Se skriva zadaj bolečina, da si z osebo nisem bolj blizu, kot bi si želela? Ali da moje mnenje ne šteje? Ali da nisem videna?

Brutalna iskrenost vedno pomaga, da se lahko pomaknem naprej. S sočutjem in nežnostjo. Prijateljstvom.

Kaj bi rekla najboljši prijateljici?

Povedala si po resnici. Povedal si iskreno. Zdaj pa se lahko še opravičiš, da si res mogoče projicirala stvari iz svojega življenja na njeno situacijo. Naj ne jemlje tega osebno.

Saj sem ji že takoj to rekla.

Želim biti srečna, ne pa imeti tudi vedno prav za vsako ceno. Pozabi. Ni več pomembno. Ne analiziraj. Urejeno je. Bog je uredil. Ljubezen je uredila.

Resnica se vedno bolj razkriva in ponosna sem nase, da se vsi deli mene, ki si želijo stopiti v harmonijo – zdaj – jasno odkrivajo, da jih objamem z ljubeznijo in sočutjem.

Dajem jim točno to, kaj potrebujejo! Zdaj!

Vsepovsod vidim 111 ali 11:11! Meni to predstavlja Ljubezen. Kaj pa je v resnici? (Prvo je bilo, da pomeni razsvetljenje (če ne drugega, se je resnica izkazala), srečo, obilje in v prvi vrsti ljubezen do sebe.)

Zdaj pa si ti ustvarjaj svoj srčni srečni dan tako, da izbiraš malo boljše počutje in malo več radosti. Ljubezen je lepa. Pristnost je lepa. Bližina nas hrani!

Ljubek kreativen bližnji nežen sočuten prijateljski prijazen vesel radosten nasmejan hvaležen blag srčkan dan!



🌷 P.S.: Ti si čista radost. Zdaj pa tako tudi živi. Sprejmi se v vseh pogledih! Življenje je prazni, če živiš pristno!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Ed Sheeran - Thinking Out Loud ... https://youtu.be/lp-EO5I60KA

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 13. december 2022

Sočutje srca

Lepota je vedno skrita v srcu. Notranjosti. Lahko sem si zvesta. Lahko se imam rada preko vseh mej, tudi, če kdaj naredim kako napako. Saj sem samo človek. Ženska. Učim se. Sprejemam lekcije. Učim se lekcije.

Čutim. Ali vsaj skušam bolj in bolj čutiti.

Nič ni tako resno, kot izgleda. Vsak se bolj ukvarja s svojim svetom, kot z nami. Tudi starši. Lahko se bolj sprostim in se bolj zabavam. Ne rabim več delati poročil in ne diha mi za vrat revizija! Pomembno je, da se počutim dobro v svoji koži.

Priznala sem resnico! Resnica osvobaja. Zdaj pa je čas, da se pomaknem naprej.

Lekcije:

Sočutna sem s sabo.

Še vedno lahko povem, kaj si mislim.

Bolj s srcem, kot z glavo. Bolj iz srca, kot iz ega.

Sodelovanje, povezanost, pristna bližina so vredni več, kot da imam prav.

Življenje ni tako resno, kot izgleda na prvi pogled.

Bog me še vseeno ljubi in sem njegova ljubljena hči.

Živim svoje najboljše življenje. Zdaj.

Projiciranje na druge je osvobajajoče, saj mi razkriva vse o meni.

Kaj govori drugi o meni, nima nič z mano.

V svojem srcu vedno poznam resnico.

Žal mi je. Odpusti mi. Hvala ti. Ljubim te.

Moj mir v srcu je bolj pomemben od vsega drugega.

Lahko se prepustim temu čudovitemu čarobnemu trenutku. Zdaj.

Življenje je lepo.

Kaj pa so lekcije tvojega dneva danes? Si ponosna nase, da si lahko tako odkrita s sabo?

Vse je radostna rast. Uživaj v tem čarobnem dnevu.

Ljubek srečen nagajiv lahkoten srčkan pristen globok iskren jasen mavričen sončen pester miren harmoničen dan!



🌷 P.S.: Sprejmi čarobnost, ki jo imaš v srcu. Ti si pristen izraz ljubezni, tudi, če kdaj ni videti tako.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Rita Ora - Your Song ... https://youtu.be/RsELrcVNzG0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 12. december 2022

Poslušam svoje srce: Ranjivost je moč!!!

Poslušam svoje srce: Ranjivost je moč!!!: Življenje je pestro! Včasih očitam drugim, kaj je resnično v meni. Vse je skrčeno na odnos s sabo. Kakšna sem do sebe? Sočutna ali nemilostn...

Poslušam svoje srce: Ljubezen je vseprisotna!

Poslušam svoje srce: Ljubezen je vseprisotna!: Ljubezen je vseprisotna! Ljubezen je šumenje dreves. Ljubezen je pogovor s prijateljico, tudi če nista enakega mnenja. Ljubezen je šep...

Poslušam svoje srce: Občutiš in spustiš...

Poslušam svoje srce: Občutiš in spustiš...: Sprejmi se. Danes bodi sočutna do sebe. Sprejemam se. Danes sem sočutna do sebe. Glede preteklosti. glede prihodnosti. Glede zdaj. glede z...

Poslušam svoje srce: Ponotranjenje v radost ali nič!!!

Poslušam svoje srce: Ponotranjenje v radost ali nič!!!: Priznam, da sem se odprla življenju. Tudi ljudem malo bolj. Tudi bogu. Zanimivo pa je, da se kdaj zgodijo trčenja. Majhnih ali večjih neso...

Poslušam svoje srce: Najboljše, kar sem lahko!!!

Poslušam svoje srce: Najboljše, kar sem lahko!!!: »Sem na pravem mestu, ob pravem času, s pravimi ljudmi. Moja pot je gladka. Vse se vedno obrne v moje najvišje dobro. Vsak dan stopam ...

Ranljivost je moč!!!

Življenje je pestro! Včasih očitam drugim, kaj je resnično v meni. Vse je skrčeno na odnos s sabo. Kakšna sem do sebe? Sočutna ali nemilostna?

Danes potrebujem ogromno milosti, da se lahko pomaknem nazaj v ljubezen.

Pretresi se vedno dogajajo z ljudmi, ki so nam blizu. Gradimo odnose, obojestransko. Potem pa jih kaj zamaje, kot prestopitev mej ali dotik bolečih točk. Preveč povedanega. Sprašujem se, ali sem bila v egu ali sem povedala iz srca?! Mislila sem, da govorim iz srca. Ampak očitno je bilo preveč.

Bila sem iskrena in resnica osvobaja. Kaj pa je zdaj moje, kaj pa od prijateljice?

Pravo prijateljstvo prenese preizkušnje. Ali pa se pomakne naprej. Zdaj se sprašujem, če sem bila pregroba z besedami in nič kaj sočutna, in razkrilo se mi je ozadje odnosa, ki ga imam s sabo.

Tudi tu se resnica razkriva, bolj in bolj. Ni mi žal ranljivosti, ni mi žal, da sem vzpostavila iskren odnos, niti mi ni žal besed, saj se je tako veliko razkrilo o meni sami. Vedno imam kaj delati na sebi, zdaj pa je čas, da sem že končno bolj sočutna do sebe.

Reka je poplavila in zdaj je čas, da se vrne v struge. Brez obžalovanja, brez krivde, brez obsojanja, brez trpinčenja, brez trdosti in brez strogosti, brez očitkov… (Tako kot je moja navada.) Zdaj bolj kot kdajkoli potrebujem sočutje in ljubezen. Zdaj kot kdajkoli prej potrebujem nežnost in milino. Zdaj se objemam s toplo odjejo Ljubezni.

To ni opravičevanje. To je sprejemanje odgovornosti. Priznam svoj del. Zdaj pa je čas za prijateljstvo do sebe, končno. Pravo iskreno prijateljstvo polno topline.

Danes bodi iskrena do sebe in prijateljska. Ti si močna. Ti to zmoreš! Vzpostavi ljubeč odnos najprej do sebe.

Ljubek sečen pristen iskren radosten navihan globok živahen jasen edinstven vesel pristen mavričen dan!



🌷 P.S.: Le bodi, kdo si. Normalno je, da kaj kdaj ven udari. Samo, da si vedno sočutna do sebe – prej ali slej.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... CAN'T STOP THE FEELING! (from DreamWorks Animation's "TROLLS") ... https://youtu.be/ru0K8uYEZWw

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 11. december 2022

Ljubezen je vseprisotna!

Ljubezen je vseprisotna!

Ljubezen je šumenje dreves.

Ljubezen je pogovor s prijateljico, tudi če nista enakega mnenja.

Ljubezen je šepetanje šumenja bambusa.

Ljubezen so moje rože.

Ljubezen so brezskrbni veseli otroci.

Ljubezen so pristni stiki.

Ljubezen je zelena trava.

Ljubezen so listi na tleh.

Ljubezen je dež.

Ljubezen je sočni vzhod.

Ljubezen so oblaki.

Ljubezen je pisanje.

Ljubezen je čutenje.

Ljubezen je odprto srce.

Ljubezen so ptice.

Ljubezen je pogovor z bogom.

Ljubezen je smeh.

Ljubezen je cvetenje.

Ljbezen je objem.

Ljubezen je iskren pogovor.

Ljubezen je zalivanje rož.

Ljubezen je slikanje.

Ljubezen je dobro počutje.

Ljubezen je kuhanje s srcem.

Ljubezen je igrivost.

Ljubezen je nagajivost.

Ljubezen je v tebi.

Ljubezen je vdih. Izdih. In ponovni vdih.

Ljubezen je dobra hrana.

Ljubezen je občutek živosti.

Ljubezen je mir v srcu.

Ljubezen je objem drevesa.

Ljubezen je poslušanje.

Ljubezen je kopel.

Ljubezen je pitje čaja.

Ljubezen je odpuščanje. Sebi in drugim.

Ljubezen je sprejemanje.

Ljubezen je uživanje.

Ljubezen je cartanje.

Ljubezen je meditacija.

Ljubezen je lepo oblačenje.

Ljubezen je pristnost.

Kaj pa je zate ljubezen?

Danes bodi ti ljubezen.

Ljubek dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... En Vogue - Free Your Mind ... https://youtu.be/i7iQbBbMAFE

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !