četrtek, 8. december 2022

Najboljše, kar sem lahko!!!

»Sem na pravem mestu, ob pravem času, s pravimi ljudmi.

Moja pot je gladka.

Vse se vedno obrne v moje najvišje dobro.

Vsak dan stopam v rešitve mojih problemov.

Če pričakuješ željeno, izbiraš, kot jedi na jedilniku - in to tudi dobiš.

Bog postavi me na najboljše kraje, kar sem lahko!«

Kryon (povzete afirmacije po video posnetku KRYON - Are You a Victim of Chance? … https://youtu.be/7aqzCQh9aTY )

Zaupaš, da si na pravem mestu, ob pravem času, da srečaš prave ljudi?

Imam občutek, da sem vedno za nazaj dobila preobrat zgodbe, ki je na prvi pogled izgledala krivično ali prav bedno, potem pa se je otresla kot Pepelka vse umazanije in je postala Kraljica.

Včasih pa sem sredi zgodbe, ko še niti ne vem, kaj bi lahko bilo dobrega iz tega. Samo želim se je rešiti in jo odsloviti iz svojega življenja. Takrat še je bolj pomembno kot kdajkoli prej, da objamem vsa svoja občutja. Sem, kjer sem. če sem tu, potem točno tu moram biti. Kaj se lahko naučim iz tega? Kako sem lahko bolj sočutna do sebe? Preživljam turbulentne čase in prav je, da sem takrat še bolj nežna s sabo. Sprejmem, da sem, kjer sem. zaupam, da se bo iz tega izcimilo kaj dobrega, še vedno se je, tudi če na prvi pogled ni izgledalo tako.

Pričakujem dobro, zato dobro tudi dobim. Pričakujem razrešitev v moje dobro, zato razrešitev tudi dobim. Pričakujem poti zadovoljstva, zato so moje poti polne zadovoljstva.

Kaj pa ti pričakuješ v svojem življenju?

Danes zavestno izbiraj srečo!

Ljubek srečen igriv radosten živahen jasen kreativen celovit blažen čaroben edinstven pristen srčkan srečen dan!



🌷 P.S.: Sprejmi sporočila vesolja. Sprejmi namige vesolja. Sprejmi zanke v svojem življenju. Kam te vodijo? Sledi svoji srčni poti!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️  Zabavaj se! https://youtu.be/dY0p5j7M9Lo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Elvis Presley - (Let Me Be Your) Teddy Bear ... https://youtu.be/NkDbk-egHH4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar