sobota, 10. december 2022

Občutiš in spustiš...

Sprejmi se. Danes bodi sočutna do sebe.

Sprejemam se. Danes sem sočutna do sebe. Glede preteklosti. glede prihodnosti. Glede zdaj. glede zdravja. Glede odnosov. Glede prijateljstva. Glede mnenj drugih. saj ne želijo nič slabega, samo ne zmorejo boljše. glede otrok. Glede situacije. Glede stanja. Glede manipulacij.

Resnica se bo prej kot slej razkrila. Še vedno se je.

Zanimiva dilema je, ali prečutiti zadevo ali jo spustiti. Lahko da je oboje. Najprej jo občutiš, potem jo spustiš. To mislim predvsem na pretekle travme in boleče izkušnje. Vse je povezano. Tako dolgo bo bolečina trkala na vrata, da ji ne odpremo in jo vidimo. Takrat jo svojo pozornostjo objamemo in zavijemo v kokon ljubezni. včasih pa se še kar kaj pojavi na površje, kar smo že odeli v toplino, kak spomin, kar pa pomeni, da se je prišel posloviti. Izpustili smo ga iz svojega telesa, zavedanja, podzavesti. Pokne kot milni mehurček in nam daje še večjo svobodo zares živeti. Pretiravamo pa takrat, ali bolje rečeno, pretiravam pa takrat, ko želim analizirati stvari. Ali opravičujem svoje mnenje in želim dokazati svoj prav. Ali bi raje bila srečna?

Prav ali srečna? Želim imeti prav ali želim biti srečna?

Srečna. Odločam se za srečo. zdaj. Pomirjam vse boje v sebi in vdihujem mir.

Kaj pa imaš ti raje? Svoj prav ali da si srečna?! (Lahko rečeš tudi kdaj: prav imaš, narediš pa po svoje. Ker trmastim in trdim ljudem tako težko kaj poveš (ali jih spremeniš). Tako je tudi dobro in prav.)

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv srčkan pristen srčkan sijoč unikatno radosten vesel živahen jasen harmoničen samosvoj dan!



🌷 P.S.: Zaupaj svojemu srcu in dobrim občutkom. Ti veš zase! Ljubezen je vseprisotna!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - A Kind of Magic ... https://youtu.be/0p_1QSUsbsM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar