ponedeljek, 5. december 2022

Pomirjena s sabo!

Pisati si želim o ljubezni. Vse je tkano iz nje, ali je samo klic po ljubezni. (Tako piše v Tečaju čudežev. Ali je nekaj ljubezen ali je samo klic po ljubezni.)

Tako dragocena je, ljubezen.

Vsak dih je dragocen, pristni izraz ljubezni. Vedno imamo dovolj zraka. Ljubljeni smo. Si hvaležna za zrak? To je osnova. Čisto brezplačen je. Dovolj ga imamo za vso življenje. Danes res vdihni zavestno. Občuti, kako ti napolni pljuča, kako se nežno sprosti iz tebe. Ozaveščanje diha te ponese nazaj v ta trenutek. Spet občutiš telo. Pomakneš se iz misli. Samo polno si prisotna.

Danes sem hvaležna za zrak. Danes sem hvaležna, da sem živa. Danes sem hvaležna, da polno občutim tok in mir vdiha in izdiha, ki delujeta čisto samodejno. Samo pozorna sem na pretakanje. To me tako pomirja. Danes mi je dihanje dragoceno.

Živim svoje najboljše življenje. Zdaj. samo diham. Sem. dragocen mi je vsak trenutek in želim ga zares zavestno občutiti. Biti polno prisotna.

Zdaj sem pomirjena s tem trenutkom. Pomirjena sem s sabo. Pomirjena sem. to se občuti tako blagodejno.

V katero področje svojega življenja želiš danes vdihniti mir in izdihniti nemir?

V kateri del telesa danes vdihneš mir in izdihneš kakršno koli napetost?

Zdaj pa dihaj! Občuti hvaležnost za vsak dih. Če pa te zanese kam drugam, spet zavestno vdihni in občuti, kako se mir naseljuje v tebi.

Ti si izjemna. Zares. Samo ostani v svojem srcu!

Ljubek pristen miren igriv radosten nagajiv lahkoten živahen edinstven prisrčen srčkan jasen zabaven užitka poln dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! Zaupaj mu! Prav te vodi! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️  Zabavaj se! https://youtu.be/dY0p5j7M9Lo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... MIŠO KOVAČ - MALO MI JE JEDAN ŽIVOT S TOBOM ... https://youtu.be/Gcaa5QFMh2w

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar