sobota, 6. maj 2023

Zaupam!!!

Kaj zate pomeni užitek? Se lahko danes sprostiš?!

Vedno bolj zaupam v veličasten načrt boga. Zaupam v prečudovit načrt vesolja. Vse manj zaupam v svoje moči, ker vem, da je moja moč samo pretočnost za ljubezen! Vedno bolj pa zaupam v ljubeče skrben mile niti v ozadju, ki vse prepletajo v čarobne trenutke sedanjosti. Zaupam, da sem vodena prav. Zaupam, da se skozi mene uresničuje božanski načrt. Hkrati zaupam, da je dober tudi zame. Počutim se ljubljeno in radostno. Počutim se sprejeto.

Počutim se sproščeno v tem dnevu in nasploh. Kaj je lahko še lepše!?

Zaupam, da je že vse urejeno v moje najvišje dobro. Jaz samo sledim pozitivno navdihnjeni akciji. Potem sem priklopljena. Potem sem tukaj. Tako zares živim.

Se lahko prepustiš božanskemu načrtu zate in hkrati zaupaš, da je to najboljše, kar se ti lahko zgodi?

Prej sem verjela, da moram jaz poiskati neke vire na silo in delovati na vso moč. Zdaj pa bolj zaupam, da se mi nikamor ne mudi in da sem vsak trenutek sproti vodena.

Božansko življenje imam. Sploh, ker sledim svojemu srcu in intuiciji!

Res mi je lepo, da živim na tako dragocenem in unikatnem planetu!

Ljubek iskren navihan jasen lahkoten vesel dan!



🌷 P.S.: Bodi, kdo si v resnici. Čarobnost tvojega srca je neprecenljiva! Izražaj svojo ustvarjenost – to je tvoja prava narava. Uživaj!

petek, 5. maj 2023

Ti tudi?!

Kdo ti je najljubši?

Kaj pa ti sama sebi, si si všeč?

Vedno bolj ljubim svoje življenje. Sprevidela sem, da sem želela od drugih to, kar si niti sama nisem želela ali zmogla dati.

Spoštovanje.

Ljubezen.

Sprejemanje.

Kako me lahko drugi spoštujejo in cenijo mene ter moje delo, če ga jaz najprej ne?

Tu sem, da bi živela svoje poslanstvo. In če komu ni všeč, se res ne rabi ukvarjati z mojim načinom življenja, ampak lahko živi seveda po svoje mirno naprej in se osredotoča na svoje poslanstvo. To je njegova pravica in čisto po resnici – odgovornost.

Nihče ni tu, da bi me sodil. Zato sem svobodna v izražanju sebe.

Še bolj pa me prizadenejo pripombe (namerne ali nenamerne) prijateljic. Ampak sem se že naučila, da niso gurujke mojega življenja. Nihče ni. Samo jaz sem gurujka svojega življenja. To je to. Prijateljice so mi želele samo pomagati. Če pa pogledam njih same, pa tako same sebi dajejo nasvete oziroma predloge, ki bi jih same želele ali morale slišati. Saj vem, da to zveni obsojajoče. Ali strogo. V resnici pa je samo resnica. In resnica osvobaja.

Tako je vse, kar pišem, samo zame, da se jaz prečistim. Ni nasvet, niti ni predlog. Je samo moje ponotranjanje idej in izlivanje iz srca, ki koristi najbolj meni. Če pa komu drugemu, pa je tudi dobro.

Kako si lahko danes gurujka bolj sebi in izliješ svoje srce v ta dan, da bo res čaroben?

Ljubek prijazen čaroben iskriv radosten lahkoten vesel dan!



🌷 P.S.: Bodi prijazna do sebe. Vse je proces radostne rasti odstranjevanje vsega naučenega in vtepenega v glavo. To so stari časi in stari sistemi, ki nam več ne služijo. Zdaj ustvarjamo nove z novim srečnim načinom življenja.

četrtek, 4. maj 2023

Začini po svoje!!!

Vsi so ji govorili, kaj pa to ali to, pa tako ne bo šlo. Ona pa je vse naredila po svoje in zdaj je hiška odraz nje. Tako rada gledam navdihujoče videje, kako si ženske zgradijo domove, ki so njim pisani na kožo. Upokojenka je, ki si je zdaj ustvarila življenje, ki ji je res všeč. Tako je rekla, ko j*b* vse druge in je naredila vse po svoje!

Kako je to dragoceno! Res se lahko veliko naučim iz tega! Živi življenje – ta dan – kot ti je ljubo in drago.

Tako se jaz počutim! Zdaj si ustvarjam življenje, ki mi je res všeč! Ne moji mami, ne moji sestri, očetu, sinu ali komurkoli drugemu. Meni! Lahko se mi pridružiš, lahko pa samo bežno navežemo stik in se brez slabih občutkov – poslovimo!

Kaj pa mi je zares všeč?!

Iskrenost. Mir. Sočutje. Milina. Nežnost. Lahkotnost. Smeh. Veselje. Radost. Igrivost. Spontanost. Sproščenost. Domačnost. Celovitost. Ljubezen. Prijaznost. Toplina. Izražanje ustvarjalnosti. Pristnost. Resnica. Raziskovanje. Potovanja v globine. Prijateljstvo. Materinstvo. Partnerstvo. Ženstvenost. Modrost. Učenje. Radostna rast. Užitek. Povezanost. Narava in naravnost. Srčnost. Sreča. Lepota. Navihanost. Iznajdljivost.

Kaj pa je tebi zares všeč? Kaj bi danes rada vnesla v svoj dan in ga začinila po svoje?

Ljubek sijoč začinjen dan!



🌷 P.S.: Čarobnost je že v tvojem srcu! Daj ji prostor v vsakem delčku tvojega bitja. Poveži se s svojo srčno potjo. Modra ženska si. Živi zdaj to!

sreda, 3. maj 2023

Samo sij! NAJBOLJMOČNO!!!

Kako sem vesela, bog me je uporabil! Bilo je fenomenalno in res sem uživala v tem! No, v razlaganju, kaj se je zares zgodilo. Posredovala sem naprej informacije! Bilo je božansko. Jaz pa sem tu za laike in vesela sem, da lahko to uredim in temu ugodim! NAJBOLJMOČNO!!!

Zdaj pa se počutim kot boginja! Počutim se, da živim svoje najboljše življenje! Tako, zdaj pa zares cvetim! Tako fenomenalno se občuti biti pristna. Prej sem poslušala video pevca, ne vem katerega, kako je bilo dovolj čakanja, da nas drugi potrdijo in sprejmemo to, kdo smo. Samo bodi kot si in sij najbolj močno kar lahko! Svet potrebuje tvojo luč! Ne čakaj niti trenutka več! Zdaj je tvoj čas preobrazbe v vseh pogledih! Kaj preobrazbe! Samo otresi, kar so ti naložili od zunaj in bodi, kdo si. Dovolj je bilo zapravljanja časa z iskanjem potrditev in dokazovanjem! Samo sij! Naj te sprejmejo ali ne – ti si – kdo si! Zdaj pa bodi še bolj to, kdo si – naprej.

Toliko sranja nam prodajajo skozi sisteme, šole, programiranje vseh vrst, medije, politiko, zdravstvo – to je vse mrtvo. To je vse služenje bolj zasužnjevanje našega ustvarjalnega izražanja. Smo pristni, vsak zase – čudoviti in zdaj je čas, da to zares živimo.

Danes živi svojo resnico. Kako jo lahko živiš še malo bolj? Sij! Razcveti se! Zdaj je tvoja pomlad, ne glede na druge okoliščine in ljudi – cveti še bolj!

Ljubek cvetoč sijoč dan!



🌷 P.S.: Življenje je lepo. Zdaj pa odpri srce tej lepoti svoje narave in narave, ki te obdaja!

torek, 2. maj 2023

Kaj ti srce poželi!!!

Se kaj ljubiš?

Kako pa si jaz izražam ljubezen?

Danes si jo izražam tako, da veliko pijem. Rada bi tudi šla na sprehod. Mogoče res pisala pesmi. V njih so vtkani tako skriti in globlji pomeni, da me vedno razveselijo. Želim se bolj zabavati pri barvanju stanovanja! Želim uživati v družbi družine. Želim sijati in se predajati soncu! Prav božansko je!

Življenje je res lepo!

Danes se naj razkrijejo vsi odtenki zelenja in cvetenja v meni. Danes naj bom izraz pristne narave – čiste ljubezni.

Danes je dan razkritja mojih pravih barv.

Zadnjič sem si mislila, da jaz nisem tako pridna in mirna, kot se delam. V resnici imam rada, ko sem malo izven normalnega – okvirjev – ko sem malo predrzna in žleth. Ne tako, da bi škodila drugim, ampak tako, se zares bolj zabavam! Rada se smejem in veselim, tudi ko mogoče ni najbolj primerno in splošno sprejeto po družbenih normativih!

Danes se zares želim povezati s svojo žlehtno naravo, ker tudi to sem jaz. Že nekaj časa nazaj sem imela rojstni dan in mami mi je napisala res zelo lepo iskreno čestitko. Vmes pa tudi, da še naj naprej ostanem tako zvita kot sem bila do zdaj! Pa kako me je to nasmejalo! Spomnilo me je moje pristne narave! Ni mi treba biti vsem všečna! Prav smejala sem se zraven. Njo pa sem vprašala, če sem res zvita, ker me je presenetila! Pa seveda sem! Takoj mi je brez odlašanja potrdila! Torej danes slavim svojo zvito naravo!

Počutim se vedno bolj osvobojeno, da živim po svoje. Zares. Ljubim svoje življenje – danes pa še malo bolj, ker sem lahko to, kdo sem – tudi zvita!

Kako pa ti izražaš svojo pristno naravo?

Ljubek radosten nagajiv srčkan lahkoten popoln dan!



🌷 P.S.: Življenje je tvoje! Radostno in pristno ga lahko živiš – koliko ti srce poželi in še malo več! Ne bo ti škodilo!

ponedeljek, 1. maj 2023

Videla je v meni Ljubezen!

Tolikokrat si želim pohvale, pa se tega sploh nisem zavedala. Želela sem si pohvalo in sprejemanje mame. Pa sem jo dobila. Sprijaznila se je s tem, da sem drugačna. Potem sem hrepenela po tem, da bi mi oče dal pričanje, da je moje delo vredno. Pa mu res moje mnenje veliko pomeni.

Ampak praznine v meni sami ne more nihče zapolniti. V sebi imam globine, ki presegajo vse. Niti sama ne poznam dna. To je čar obstoja, da raziskujem svoje pristne barve, hkrati pa dopuščam drugim, da me ne rabijo razumeti. Jaz vem, kdo sem. In moja naloga tukaj in zdaj je samo to, da sem to – kdo sem. To je dovolj!

Spomnim se učiteljice slovenščine gospe Kumprej v srednji šoli. Verjela je vame. Zaupala je mojemu slogu pisanja. Bila sem ji neskončno simpatična in ona meni. Nekako sva si v štirih letih prirastli k srcu. kljub povprečnim ocenam, je videla v meni ljubezen, ki jo negujem do pisanja. Moj slog pisanja mi je bil všeč. Povedala je zame tudi naprej. To mi je toliko pomenilo. Bila je moja navijačica. Takrat me je razganjalo do pubertete. Pisala sem pesmi upora. V sebi pa sem iskala pikico iskre ognja. Pisala sem pesmi o razočaranju, o ljubezni. mogoče pa bi lahko pisala pesmi nazaj. Ali naprej! Ali še naprej! Točno to bom danes naredila. Prav zanimivo mi je, da sem že imela tri pesniške večere.

Kdo sem zdaj? Raziskovalka svoje pristne narave – ne glede, kako se izraža. Lepo se mi je spominjati starih dobrih časov – samo, da so mi zdaj ti časi še bolj všeč, saj sem še bolj pristna!

Kako si pa ti lahko raziskovalka svoje pristne narave? Kaj je tvoja iskrica v tebi, ki zaneti ogenj?!

Ljubek vroč ognjen pristen strasten jasen dan!



🌷 P.S.: Ljubljena si – točno zdaj – kot si! Slavi življenje s svojo pristnostjo!

nedelja, 30. april 2023

Pogovarjane z rožicami!!!

Moje rože so se tako razrastle, da je tukaj pravi gozd! Čas je, da jih zalijem. Všeč mi je ta zelena džungla. Prav pomirjajo me. Zdaj imam občutek, da me gledajo. Res so lepe! Imam občutek, kot da se je čas ustavil in smo samo me tukaj. No, saj smo. Prav čutim njihovo prisotnost. Živost. Lepe so, zares!

Seveda sem zdaj poslušala toliko o preureditvi doma, da si to želim vpeljati!

Če tako pomislim, saj ne rabim nič kaj manifestirati. Rada bi samo udobno življenje, ki pa je seveda srčno pristno. To mi je dovolj. Rada pa bi delila svojo modrost naprej. To mi je najvišji cilj. Po srcu sem raziskovalka in učiteljica. Zdaj to vem. Ne po šolsko, ker tam nas programirajo za ubogljive črede. Moj namen poučevanja je, da pridobim modrost, znanje – to uporabim pri sebi – in potem delim naprej. Drugi pa ga uporabijo ali ne! To pa je njihovo življenje in njihova odgovornost.

Kaj je tvoje poslanstvo?

Kaj tebe poživlja?

Kaj tebi požene kri po obtoku in ti prebuja veselje?

Nič ni več ali manj vredno! Tudi, če je kuhanje – je fantastično! Sama rada dobro jem! Prav super je, če ti nekdo skuha iz srca. Karkoli je, samo da ti razsvetli zavest in vso tvoje bitje in ves tvoj dan!

Ljubek srečen pristen lahkoten nagajiv spontan ljubeč dan!



🌷 P.S.: Prečudovita si že zdaj! Ceni se!