četrtek, 4. maj 2023

Začini po svoje!!!

Vsi so ji govorili, kaj pa to ali to, pa tako ne bo šlo. Ona pa je vse naredila po svoje in zdaj je hiška odraz nje. Tako rada gledam navdihujoče videje, kako si ženske zgradijo domove, ki so njim pisani na kožo. Upokojenka je, ki si je zdaj ustvarila življenje, ki ji je res všeč. Tako je rekla, ko j*b* vse druge in je naredila vse po svoje!

Kako je to dragoceno! Res se lahko veliko naučim iz tega! Živi življenje – ta dan – kot ti je ljubo in drago.

Tako se jaz počutim! Zdaj si ustvarjam življenje, ki mi je res všeč! Ne moji mami, ne moji sestri, očetu, sinu ali komurkoli drugemu. Meni! Lahko se mi pridružiš, lahko pa samo bežno navežemo stik in se brez slabih občutkov – poslovimo!

Kaj pa mi je zares všeč?!

Iskrenost. Mir. Sočutje. Milina. Nežnost. Lahkotnost. Smeh. Veselje. Radost. Igrivost. Spontanost. Sproščenost. Domačnost. Celovitost. Ljubezen. Prijaznost. Toplina. Izražanje ustvarjalnosti. Pristnost. Resnica. Raziskovanje. Potovanja v globine. Prijateljstvo. Materinstvo. Partnerstvo. Ženstvenost. Modrost. Učenje. Radostna rast. Užitek. Povezanost. Narava in naravnost. Srčnost. Sreča. Lepota. Navihanost. Iznajdljivost.

Kaj pa je tebi zares všeč? Kaj bi danes rada vnesla v svoj dan in ga začinila po svoje?

Ljubek sijoč začinjen dan!



🌷 P.S.: Čarobnost je že v tvojem srcu! Daj ji prostor v vsakem delčku tvojega bitja. Poveži se s svojo srčno potjo. Modra ženska si. Živi zdaj to!

Ni komentarjev:

Objavite komentar