torek, 2. maj 2023

Kaj ti srce poželi!!!

Se kaj ljubiš?

Kako pa si jaz izražam ljubezen?

Danes si jo izražam tako, da veliko pijem. Rada bi tudi šla na sprehod. Mogoče res pisala pesmi. V njih so vtkani tako skriti in globlji pomeni, da me vedno razveselijo. Želim se bolj zabavati pri barvanju stanovanja! Želim uživati v družbi družine. Želim sijati in se predajati soncu! Prav božansko je!

Življenje je res lepo!

Danes se naj razkrijejo vsi odtenki zelenja in cvetenja v meni. Danes naj bom izraz pristne narave – čiste ljubezni.

Danes je dan razkritja mojih pravih barv.

Zadnjič sem si mislila, da jaz nisem tako pridna in mirna, kot se delam. V resnici imam rada, ko sem malo izven normalnega – okvirjev – ko sem malo predrzna in žleth. Ne tako, da bi škodila drugim, ampak tako, se zares bolj zabavam! Rada se smejem in veselim, tudi ko mogoče ni najbolj primerno in splošno sprejeto po družbenih normativih!

Danes se zares želim povezati s svojo žlehtno naravo, ker tudi to sem jaz. Že nekaj časa nazaj sem imela rojstni dan in mami mi je napisala res zelo lepo iskreno čestitko. Vmes pa tudi, da še naj naprej ostanem tako zvita kot sem bila do zdaj! Pa kako me je to nasmejalo! Spomnilo me je moje pristne narave! Ni mi treba biti vsem všečna! Prav smejala sem se zraven. Njo pa sem vprašala, če sem res zvita, ker me je presenetila! Pa seveda sem! Takoj mi je brez odlašanja potrdila! Torej danes slavim svojo zvito naravo!

Počutim se vedno bolj osvobojeno, da živim po svoje. Zares. Ljubim svoje življenje – danes pa še malo bolj, ker sem lahko to, kdo sem – tudi zvita!

Kako pa ti izražaš svojo pristno naravo?

Ljubek radosten nagajiv srčkan lahkoten popoln dan!



🌷 P.S.: Življenje je tvoje! Radostno in pristno ga lahko živiš – koliko ti srce poželi in še malo več! Ne bo ti škodilo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar