sobota, 29. oktober 2022

Srčni srečni prostor!

Kaj je zdaj, brckanje po stvareh in analiziranje, prečutevanje ali samo spustim?!

Vem, da nekatere zadeve sem že predelala. Vse mi je jasno. Mogoče še jih kje zadržujem v podzavesti, telesu ali skritem kotičku duše. Kakšno bolečino, razočaranje. Včasih pride nenapovedano na površje in takrat samo spustim. Ne analiziram več, ne brckam več po tem, samo dovolim temu oditi. Sprošča se iz mene. Zato sem zdaj bolj lahkotna!

Karkoli se pojavi, sem hvaležna za lekcijo in lahko grem dalje. Učim se sproti. Moje srce je lahko radostno in pristno. Moje srce je lahko odprto novim srečanjem – svetim srečanjem. Moje srce je odprto ljubezni v vseh oblikah. Pretočno je in poskočno, veselo.

Moje srce je odprto bogu, da me uporabi, da se skozi mene udejanja Ljubezen.

Čutim novo moč, odkar se bolj in bolj povezujem z bogom. Čutim nov in svež val energije. Čutim radost v mojem srcu in končno, da živim svoje poslanstvo.

Razmišljam, da bi imeli skupaj meditacije enkrat tedensko. V tišini, osredotočeni na dih, da ustvarimo sveti prostor. Če si kdo to želi, naj mi piše ali komentira, da bi res ustvarili srčni sveti prostor, da ohranjamo mir v srcu in na planetu. Če imam jaz mir v srcu, se širi. To ne bi bila reševalna meditacija, to bi bilo soustvarjanje miru. Vsak je odgovoren za svoje življenje. Vsi imamo odgovornost, da zgradimo mir v srcu, vsak na svoj način. Zaupam, da je pravi čas.

Ljubek srečen pristen igriv miren dan!



🌷 P.S.: Danes se res poveži s svojim srcem. To je tvoj dan polnosti in pristnosti. Zdaj je čas za trdne temelje.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Black Cat White Cat - Emir Kusturica ... https://youtu.be/M3MfuFoULYI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

petek, 28. oktober 2022

Prazničnost vsakega trenutka

Danes praznujem življenje z običajnimi stvarmi.

Pijem čaj, ampak ga bolj okusim – tudi med v njem je prijetno sladkast. Uživam v kuhanju, saj se zavedam, da kuham s srcem in za moje ljube. Uživam v sestavljanju jedi skupaj. Rezanju, umivanju, mešanju, dodajanju začimb, dišavah, ki prežemajo dom. Potem pa v skupnem kosilu! Prav uživam v vseh teh različnih okusih in povezovanju ob jedi.

Opazim sonce, ampak še bolj cenim, da se je danes pokazalo in nežno greje jesenske dni.

Uživam v izbiranju oblačil! Tako lepo se mi je skladno obleči. Danes imam rdeče široke hlače in majico z napisom amore, zraven pa še imam rdečo jopco z volančki! Prav uživam v barvah in pisanosti!

Danes bom še bolj uživala v sprehodu. Vetcu v laseh in toploti sonca. Občutenju podplatov na zemlji, ptica, ki letijo mimo in vrani, ki išče koščke oreha na tleh.

Uživala bom tudi v kopeli, ko me toplota vode nežno objame in očisti, razbremeni in vsrka vso nakopičeno energijo. Čisti užitek.

Vsak trenutek je praznik, če mu dajem polno pozornost in sem res prisotna v njem. Tudi ta zdaj, ko mi prsti drsijo po tipkovnici. Diham. Pijem čaj. Sem.

Danes uživaj v prazničnosti vsakega trenutka.

Ljubek srčkan pisan mavričen vesel pristen dan!



🌷 P.S.: Življenje je lepo. Zdaj pa ga zares užij.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Ellie Goulding - Love Me Like You Do ... https://youtu.be/AJtDXIazrMo

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

četrtek, 27. oktober 2022

Poslušam svoje srce: Skupaj je vedno bolj zabavno!!!

Poslušam svoje srce: Skupaj je vedno bolj zabavno!!!: Kaj si opazila, kako te prijateljstva bogatijo? Stiki z ljudmi, kako ti prinašajo radost? Si opazila, kako prijazni so vsi? Meni se vedno ...

Poslušam svoje srce: Užitek brez krivde!!!

Poslušam svoje srce: Užitek brez krivde!!!: Prežetost z ljubeznijo je naša največja moč. Kaj te veseli? Kdo so tvoji ljudje, ob katerih si pristna in ljubljena in se neznansko zaba...

Skupaj je vedno bolj zabavno!!!

Kaj si opazila, kako te prijateljstva bogatijo? Stiki z ljudmi, kako ti prinašajo radost? Si opazila, kako prijazni so vsi?

Meni se vedno dogaja, da naletim na prijazne ljudi, ki sodelujejo in se želijo celo pohecati z mano. Kar naenkrat so v očeh iskrice in vsi občutimo, kako nam je toplota ljubezni ali vsaj cenjenja tega trenutka objela srce.

Skupaj pletemo čudovite niti čarobnosti bivanja na tem našem dragocenem lepem planetu materi Zemlji. Kaj si opazila, kako lepa je narava?

Drobne rožice čisto nežno belo cvetijo in med njimi je čebela. Grm šipka ob cesti je tako poln, da so vse veje povešene v nežne krivulje obokov teh težkih oranžno rdečih plodov. Sonce tako lepo ožarja jutranjo pokrajino z zlato svetlobo novega dne in novega upanja. Luna se tako nežno giblje med pasovi oblakov in čisto zraven nje sveti čudovita zvezda, kot da mi mežika. Pes je tako lepe nežno breskvine barve in se že veseli raziskovanja po travniku. Svečka tako lepo plapola in razsvetljuje okensko polico in daje pridih romantičnosti in mističnosti.

Če je vse zunaj tebe tako popolno ustvarjeno, se zdaj zazri vase! Se zavedaš, da imaš naravo v sebi!? Prežema te božanska zavest in ustvarjena si z ljubeznijo in neverjetno natančnostjo in milino. Sprejmi svojo čudovitost. Se lahko danes bolj povežeš s svojo pristno naravo? Ljubljena si v vseh pogledih, saj si ustvarjena iz čiste ljubezni. Ne rabiš je iskati okoli ali zunaj sebe. Ti si že ljubezen. Si si že povezana z bogom. V tebi je vse že zdaj popolno. 

Ljubezen je vseprisotna – tudi v tebi!

Prisluhni svojemu srcu!

Ljubek sijoč pristen lep srčkan dan!



🌷 P.S.: Poveži se s svojim srcem! Uzri lepoto svojega srca, duše, telesa, uma… in deluj v popolni harmoniji.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... En Vogue - Free Your Mind ... https://youtu.be/i7iQbBbMAFE

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

sreda, 26. oktober 2022

Užitek brez krivde!!!

Prežetost z ljubeznijo je naša največja moč.

Kaj te veseli?

Kdo so tvoji ljudje, ob katerih si pristna in ljubljena in se neznansko zabavaš, te navdihujejo in uživate drug v drugem?!

Kaj je tvoja največja strast?

Kaj te najbolj sprosti?

Kaj te najbolj zabava?

Kaj te najbolj spravlja v smeh?

Kaj je tvoj največji užitek?

Kaj je tvoja največja povezanost z bogom, srcem, ljubeznijo?

Ob čem kar pozabiš na čas in te čisto posrka vate?

Tako smo naučeni, navajeni – sprogramirani – da vedno pričakujemo, da gre kaj narobe in da smo skozi v strahu in iluzijah nemoči in skrbi in nešteto obveznosti.

Kaj če bi danes spremenili dan? Kaj če bi se ustavili?

Kaj če bi se danes sploh vprašali, kaj pa nam pomeni življenje s smislom? Kaj zame pomeni dan s smislom?

Kaj zame pomeni dober dan?

Nismo samo podgane v kolesju sistema! Smo čudovite duše!

Zdaj je končno prišel čas, da nimamo več slabe vesti, če uživamo in nam gre dobro!!! (Prirejeno po Kassandri – Susan Ashley.)

Danes se ustavi. Izstopi iz nenehnega tekanja za ne vem vse čem. Prisluhni si, kaj je tebi pomembno. Kaj zate pomeni la dolce vita – uživaj življenje?

Danes pa res uživaj brez slabe vesti! Uživaj v tem, da uživaš (po svoje)!!!

Ljubek užitka poln radosten dan!



🌷 P.S.: Sprejemaj svoje poslanstvo v polnosti – tu si zato, da bi bila srečna!!! Zdaj pa cveti! Zares! (Danes počiščjem vso krivdo, ki je kakorkli navezana na moje pristno dobro počutve v vseh pogledih! Zdaj svobodno uživam ta dan in vse naslednje - z mirom in radostjo v srcu!)

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Severina - Mili moj ... https://youtu.be/7dMwK8Xb8V4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

torek, 25. oktober 2022

Poslušam svoje srce: Ljubezen je vseprisotna!

Poslušam svoje srce: Ljubezen je vseprisotna!: Ljubezen je vseprisotna. Če čutim, da je zdaj ni v mojem življenju, samo pomeni, da sem jaz zaprla srce in ji ne dovolim vanj. Zato danes...

Ljubezen je vseprisotna!

Ljubezen je vseprisotna. Če čutim, da je zdaj ni v mojem življenju, samo pomeni, da sem jaz zaprla srce in ji ne dovolim vanj.

Zato danes odprimo in razprimo na široko zaslone srca! Naj vanj vstopi svetloba! Naj vanj vstopi sreča! To je tvoje življenje, odpri srce ljubezni.

Vsi smo bili prizadeti, prevarani in razočarani nad dejanji drugih, ampak to je zelo slab izgovor za zapiranje srca in dajanje novih priložnosti svetim srečanjem ljubezni.

Vem, da je moje srce sposobno obnove in sprejemanje še več svetlobe kot kdaj koli prej! Zaupam, da so vse stare brazgotine objete v toplo odjejo sočutja in miline.

Moje poslanstvo je, da ljubim.

Moje poslanstvo je, da sem ljubezen.

Moje poslanstvo je, da dovolim, da sem ljubljena.

Moje poslanstvo je, da sprejemam ljubezen.

Vse je drugače, lepše, bolj pristno in radostno, če gledam z očmi ljubezni!

Kaj si opazila, kako zelo si ljubljena?! Kaj si opazila, da te vso vesolje ljubi na vsakem koraku!?!

Ljubezen je vseprisotna, zdaj pa ji dovoli, da se razcvete v tvojem življenju. Tu si, da bi zares ljubila in sprejemala ljubezen.

Ljubek sončen ljubezni poln dan!



🌷 P.S.: Naj tvoje srce zacveti v ljubezni – zdaj – danes – vsak trenutek! Ljubljena si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Oliver Dragojević - Kad mi dođeš ti ... https://youtu.be/6wXybwOYVMc

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

ponedeljek, 24. oktober 2022

Poslušam svoje srce: Tvoja pesem srca je najdragocenešja!!!!

Poslušam svoje srce: Tvoja pesem srca je najdragocenešja!!!!: Poj svojo pesem srca! To pa je tako dragoceno! Si predstavljaš najbolj dragoceni diamant, največji zaklad sveta – to je tvoja srčna pesem! ...

Tvoja pesem srca je najdragocenešja!!!!

Poj svojo pesem srca! To pa je tako dragoceno! Si predstavljaš najbolj dragoceni diamant, največji zaklad sveta – to je tvoja srčna pesem!

Zdaj pa je čas, da jo neguješ, da ji prisluhneš in jo začneš na polne izražati! Tu si, da bi cvetela!

Kaj zate pomeni cveteti v življenju!?

Pustimo življenje! Kaj zate pomeni cveteti danes? Počitek ali ustvarjanje. Kuhanje ali klic prijateljice. Sprehod ali umirjena joga. Pisanje pesmi. Ples. Smeh. Žgečkanje ljubljene osebe. Čaj. Kopel. Branje knjige.

Jaz ne vem zate. Ti veš zase. Meni pa pomaga vse to zgoraj, da se še bolj odprem ljubezni in pretočnosti luči skozi mene. Tudi slikanje.

Energija radosti je tako nalezljiva! Dodam je ščepec in že naraste na petkratno količino! Čas je! Tvoj čas je zdaj, da zasiješ!

Tvoja pesem je najbolj dragocena stvar v tebi, ki si jo prinesla na ta svet! Zato si zaupaj in jo poj! Ne rabi biti popolna, samo, da je tvoja – to jo dela neponovljivo popolno. Prisluhni svojemu srcu! slišiš!? Vabi te, da se izraziš kot čudovita duša, telo, srce, um… vsaka celica, vsako vlakno tvojega bitja se veseli s tabo! Kaj vsak delček tebe – vso vesolje se veseli skozi tebe in tvoje pristnosti!

Danes si res zaupaj! Zaupaj v svojo srčno pesem! Poj jo! (Tudi, če je drugi ne razumejo!)

Ljubek srčkan srečen igriv dan!



🌷 P.S.: Priznam, da nimam posluha, ampak v petju tako uživam, da me nič ne ustavi, da ne bi pela na glas in čisto brez not! To me tako osreči! Kaj pa tebe?! Dovoli si peti svojo pesem!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Severina - Tarapana ... https://youtu.be/IAt-LuTVTVM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

nedelja, 23. oktober 2022

Poslušam svoje srce: Prerastimo že strah!!!

Poslušam svoje srce: Prerastimo že strah!!!: Kaj se ti je že kdaj zgodilo, tako kot meni, da je te bilo nečesa strah do kosti, potem pa se je vse tako dobro izteklo? Meni se je to zgo...

Prerastimo že strah!!!

Kaj se ti je že kdaj zgodilo, tako kot meni, da je te bilo nečesa strah do kosti, potem pa se je vse tako dobro izteklo?

Meni se je to zgodilo! Spati nisem mogla! Uporabiti sem mogla vse metode, da se pomirim in res sem si mogla prigovarjati. Pa še vedno sem v ozadju čutila občutek prisotnosti strahu. Kaj bo? Kako se bo vse razpletlo? Kako bodo drugi reagirali? Me bodo obsojali?

Še ko sem hodila po stopnicah do sobe, kjer smo se dobili, je bilo malo vznemirjenja! Srce mi je razbijalo!

Potem pa se je začelo in kar naenkrat sem se umirila. Vsi angeli, ki sem jih dan prej klicala, so očitno bili z mano! In bog tudi! Bilo je prav super! Zelo sem uživala in se smejala in se hecala! Bila sem tako sproščena, da sem samo sebe presenetila!

Sprostila pa sem se ob besedah, da ga nič ne more prepričati v to, da bi storil nekaj, kar ne želi. Kar oddahnila sem si. Tako se jaz počutim! Tudi mene ne morejo prepričati v nekaj, kar si res ne želim. Potem pa je kar steklo!

Očitno, da nas strah straši veliko bolj kot je potrebno. Velikokrat mu je uspelo in zanima me, kakšne pustolovščine ali osebe sem zgrešila ali zamudila. Prenapihnjen je. Saj razumem, da me želi na nek čuden način zavarovati pred razočaranji, ki sem jih že doživela v preteklosti, ampak mi s tem samo škodi. Ne vem, kdo je že rekel, da občuti strah in naredi vseeno! Nič ni, če je strah prisoten, ni pa prav, da mu damo v roke volan in vozi naše življenje. Ker potem bomo samo parkirani v temni garaži in se bomo tresli od strahu. Zamudili pa bomo neskončne priložnosti pustolovščine in svetih srečanj!

Danes odpri malo bolj srce radosti pustolovščine in drugim ljudem. Lahko, da boš presenečena, kakšna darila ima življenje zate.

Ljubek radosten spontan pustolovski srčen sijoč cvetoč dan!



🌷 P.S.: Ljubljena si! Sprejmi to! Opazi to! (Ljubezen in strah ne moreta soobstajati. Tečaj čudežev)

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Sway with me - Dean Martin ... https://www.youtube.com/watch?v=I_8n3FBJYec

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !