sobota, 29. oktober 2022

Srčni srečni prostor!

Kaj je zdaj, brckanje po stvareh in analiziranje, prečutevanje ali samo spustim?!

Vem, da nekatere zadeve sem že predelala. Vse mi je jasno. Mogoče še jih kje zadržujem v podzavesti, telesu ali skritem kotičku duše. Kakšno bolečino, razočaranje. Včasih pride nenapovedano na površje in takrat samo spustim. Ne analiziram več, ne brckam več po tem, samo dovolim temu oditi. Sprošča se iz mene. Zato sem zdaj bolj lahkotna!

Karkoli se pojavi, sem hvaležna za lekcijo in lahko grem dalje. Učim se sproti. Moje srce je lahko radostno in pristno. Moje srce je lahko odprto novim srečanjem – svetim srečanjem. Moje srce je odprto ljubezni v vseh oblikah. Pretočno je in poskočno, veselo.

Moje srce je odprto bogu, da me uporabi, da se skozi mene udejanja Ljubezen.

Čutim novo moč, odkar se bolj in bolj povezujem z bogom. Čutim nov in svež val energije. Čutim radost v mojem srcu in končno, da živim svoje poslanstvo.

Razmišljam, da bi imeli skupaj meditacije enkrat tedensko. V tišini, osredotočeni na dih, da ustvarimo sveti prostor. Če si kdo to želi, naj mi piše ali komentira, da bi res ustvarili srčni sveti prostor, da ohranjamo mir v srcu in na planetu. Če imam jaz mir v srcu, se širi. To ne bi bila reševalna meditacija, to bi bilo soustvarjanje miru. Vsak je odgovoren za svoje življenje. Vsi imamo odgovornost, da zgradimo mir v srcu, vsak na svoj način. Zaupam, da je pravi čas.

Ljubek srečen pristen igriv miren dan!



🌷 P.S.: Danes se res poveži s svojim srcem. To je tvoj dan polnosti in pristnosti. Zdaj je čas za trdne temelje.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Black Cat White Cat - Emir Kusturica ... https://youtu.be/M3MfuFoULYI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar