petek, 28. oktober 2022

Prazničnost vsakega trenutka

Danes praznujem življenje z običajnimi stvarmi.

Pijem čaj, ampak ga bolj okusim – tudi med v njem je prijetno sladkast. Uživam v kuhanju, saj se zavedam, da kuham s srcem in za moje ljube. Uživam v sestavljanju jedi skupaj. Rezanju, umivanju, mešanju, dodajanju začimb, dišavah, ki prežemajo dom. Potem pa v skupnem kosilu! Prav uživam v vseh teh različnih okusih in povezovanju ob jedi.

Opazim sonce, ampak še bolj cenim, da se je danes pokazalo in nežno greje jesenske dni.

Uživam v izbiranju oblačil! Tako lepo se mi je skladno obleči. Danes imam rdeče široke hlače in majico z napisom amore, zraven pa še imam rdečo jopco z volančki! Prav uživam v barvah in pisanosti!

Danes bom še bolj uživala v sprehodu. Vetcu v laseh in toploti sonca. Občutenju podplatov na zemlji, ptica, ki letijo mimo in vrani, ki išče koščke oreha na tleh.

Uživala bom tudi v kopeli, ko me toplota vode nežno objame in očisti, razbremeni in vsrka vso nakopičeno energijo. Čisti užitek.

Vsak trenutek je praznik, če mu dajem polno pozornost in sem res prisotna v njem. Tudi ta zdaj, ko mi prsti drsijo po tipkovnici. Diham. Pijem čaj. Sem.

Danes uživaj v prazničnosti vsakega trenutka.

Ljubek srčkan pisan mavričen vesel pristen dan!



🌷 P.S.: Življenje je lepo. Zdaj pa ga zares užij.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Ellie Goulding - Love Me Like You Do ... https://youtu.be/AJtDXIazrMo

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar