ponedeljek, 24. oktober 2022

Tvoja pesem srca je najdragocenešja!!!!

Poj svojo pesem srca! To pa je tako dragoceno! Si predstavljaš najbolj dragoceni diamant, največji zaklad sveta – to je tvoja srčna pesem!

Zdaj pa je čas, da jo neguješ, da ji prisluhneš in jo začneš na polne izražati! Tu si, da bi cvetela!

Kaj zate pomeni cveteti v življenju!?

Pustimo življenje! Kaj zate pomeni cveteti danes? Počitek ali ustvarjanje. Kuhanje ali klic prijateljice. Sprehod ali umirjena joga. Pisanje pesmi. Ples. Smeh. Žgečkanje ljubljene osebe. Čaj. Kopel. Branje knjige.

Jaz ne vem zate. Ti veš zase. Meni pa pomaga vse to zgoraj, da se še bolj odprem ljubezni in pretočnosti luči skozi mene. Tudi slikanje.

Energija radosti je tako nalezljiva! Dodam je ščepec in že naraste na petkratno količino! Čas je! Tvoj čas je zdaj, da zasiješ!

Tvoja pesem je najbolj dragocena stvar v tebi, ki si jo prinesla na ta svet! Zato si zaupaj in jo poj! Ne rabi biti popolna, samo, da je tvoja – to jo dela neponovljivo popolno. Prisluhni svojemu srcu! slišiš!? Vabi te, da se izraziš kot čudovita duša, telo, srce, um… vsaka celica, vsako vlakno tvojega bitja se veseli s tabo! Kaj vsak delček tebe – vso vesolje se veseli skozi tebe in tvoje pristnosti!

Danes si res zaupaj! Zaupaj v svojo srčno pesem! Poj jo! (Tudi, če je drugi ne razumejo!)

Ljubek srčkan srečen igriv dan!



🌷 P.S.: Priznam, da nimam posluha, ampak v petju tako uživam, da me nič ne ustavi, da ne bi pela na glas in čisto brez not! To me tako osreči! Kaj pa tebe?! Dovoli si peti svojo pesem!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Severina - Tarapana ... https://youtu.be/IAt-LuTVTVM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar