četrtek, 27. oktober 2022

Skupaj je vedno bolj zabavno!!!

Kaj si opazila, kako te prijateljstva bogatijo? Stiki z ljudmi, kako ti prinašajo radost? Si opazila, kako prijazni so vsi?

Meni se vedno dogaja, da naletim na prijazne ljudi, ki sodelujejo in se želijo celo pohecati z mano. Kar naenkrat so v očeh iskrice in vsi občutimo, kako nam je toplota ljubezni ali vsaj cenjenja tega trenutka objela srce.

Skupaj pletemo čudovite niti čarobnosti bivanja na tem našem dragocenem lepem planetu materi Zemlji. Kaj si opazila, kako lepa je narava?

Drobne rožice čisto nežno belo cvetijo in med njimi je čebela. Grm šipka ob cesti je tako poln, da so vse veje povešene v nežne krivulje obokov teh težkih oranžno rdečih plodov. Sonce tako lepo ožarja jutranjo pokrajino z zlato svetlobo novega dne in novega upanja. Luna se tako nežno giblje med pasovi oblakov in čisto zraven nje sveti čudovita zvezda, kot da mi mežika. Pes je tako lepe nežno breskvine barve in se že veseli raziskovanja po travniku. Svečka tako lepo plapola in razsvetljuje okensko polico in daje pridih romantičnosti in mističnosti.

Če je vse zunaj tebe tako popolno ustvarjeno, se zdaj zazri vase! Se zavedaš, da imaš naravo v sebi!? Prežema te božanska zavest in ustvarjena si z ljubeznijo in neverjetno natančnostjo in milino. Sprejmi svojo čudovitost. Se lahko danes bolj povežeš s svojo pristno naravo? Ljubljena si v vseh pogledih, saj si ustvarjena iz čiste ljubezni. Ne rabiš je iskati okoli ali zunaj sebe. Ti si že ljubezen. Si si že povezana z bogom. V tebi je vse že zdaj popolno. 

Ljubezen je vseprisotna – tudi v tebi!

Prisluhni svojemu srcu!

Ljubek sijoč pristen lep srčkan dan!



🌷 P.S.: Poveži se s svojim srcem! Uzri lepoto svojega srca, duše, telesa, uma… in deluj v popolni harmoniji.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... En Vogue - Free Your Mind ... https://youtu.be/i7iQbBbMAFE

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar