sobota, 17. december 2022

BOGastvo

Življenje je čista čarobnost. Zdaj! lahko zaupam v vseh pogledih. Bolj in bolj se predajam. Želela sem nekaj izsiliti na hitro, pa se ni izšlo. Lekcija osvojena.

Bolj kot se zanašam na hitre rešitve mojih možganov, ki delujejo na preteklih izkušnjah, bolj se nič kaj ne izide tako, kot sem si želela.

Bolj pa zaupam in se prepustim bogu, bolj se vse z lahkoto in na neke nepredvidljive načine zlaga skupaj. Ko bi rekla, grem v trgovino po kumarice, pridem pa nazaj z jabolki, ki pa sem jih res potrebovala. Vmes pa še srečam znanko in se obe razveseliva obiska. Ali pa najdem popolnoma to, kar sem iskala, kot prej čudovito obleko! Božansko!

Če sem v bogu, pomeni to bogastvo. To je čisto obilje. Imam vedno vse, kar potrebujem. Pa saj to mi je dovolj. Zdaj pa si želim samo vzpostaviti direktno povezavo z bogom. To pa tudi vem kako poteka. Samo priklopim se na radost, kaj me veseli in srečo. izbiram malo boljše počutje.

Samo en odstotek se počutim boljše kot včeraj in sem že navibrirana na polne na izjemno srečo. Tako se gradi. Vsak dan posebej. Vsak dan sproti. Malo po malo. To je rast! To je moja radostna rast, zdaj in za vedno! Juhu!

Torej ne rabim zaupati v svoje sposobnosti, samo pretočna sem za intuicijo boga skozi mene, mojega najbolj pristnega vodnika in vse je vedno urejeno več kot najboljše zame!

Kako pa se ti povežeš s svojim srcem? Intuicijo? Vodstvom?

Ljubek srčkan igrvi radosten dan!



🌷 P.S.: Zaupaj si! Samo tebi šepeta – čisto zate – da se harmoniziraš s potjo srca!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... To,Miki - Ceca  ... https://youtu.be/nLTr_3QhjRI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar