ponedeljek, 12. december 2022

Ranljivost je moč!!!

Življenje je pestro! Včasih očitam drugim, kaj je resnično v meni. Vse je skrčeno na odnos s sabo. Kakšna sem do sebe? Sočutna ali nemilostna?

Danes potrebujem ogromno milosti, da se lahko pomaknem nazaj v ljubezen.

Pretresi se vedno dogajajo z ljudmi, ki so nam blizu. Gradimo odnose, obojestransko. Potem pa jih kaj zamaje, kot prestopitev mej ali dotik bolečih točk. Preveč povedanega. Sprašujem se, ali sem bila v egu ali sem povedala iz srca?! Mislila sem, da govorim iz srca. Ampak očitno je bilo preveč.

Bila sem iskrena in resnica osvobaja. Kaj pa je zdaj moje, kaj pa od prijateljice?

Pravo prijateljstvo prenese preizkušnje. Ali pa se pomakne naprej. Zdaj se sprašujem, če sem bila pregroba z besedami in nič kaj sočutna, in razkrilo se mi je ozadje odnosa, ki ga imam s sabo.

Tudi tu se resnica razkriva, bolj in bolj. Ni mi žal ranljivosti, ni mi žal, da sem vzpostavila iskren odnos, niti mi ni žal besed, saj se je tako veliko razkrilo o meni sami. Vedno imam kaj delati na sebi, zdaj pa je čas, da sem že končno bolj sočutna do sebe.

Reka je poplavila in zdaj je čas, da se vrne v struge. Brez obžalovanja, brez krivde, brez obsojanja, brez trpinčenja, brez trdosti in brez strogosti, brez očitkov… (Tako kot je moja navada.) Zdaj bolj kot kdajkoli potrebujem sočutje in ljubezen. Zdaj kot kdajkoli prej potrebujem nežnost in milino. Zdaj se objemam s toplo odjejo Ljubezni.

To ni opravičevanje. To je sprejemanje odgovornosti. Priznam svoj del. Zdaj pa je čas za prijateljstvo do sebe, končno. Pravo iskreno prijateljstvo polno topline.

Danes bodi iskrena do sebe in prijateljska. Ti si močna. Ti to zmoreš! Vzpostavi ljubeč odnos najprej do sebe.

Ljubek sečen pristen iskren radosten navihan globok živahen jasen edinstven vesel pristen mavričen dan!



🌷 P.S.: Le bodi, kdo si. Normalno je, da kaj kdaj ven udari. Samo, da si vedno sočutna do sebe – prej ali slej.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... CAN'T STOP THE FEELING! (from DreamWorks Animation's "TROLLS") ... https://youtu.be/ru0K8uYEZWw

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar