petek, 27. maj 2022

Lahko te je ljubiti!!!

 Kaj ne zahtevamo malo preveč od sebe?!

Kaj jaz ne zahtevam preveč od sebe?!

Kaj če bi bila bolj prijazna do sebe?!

Sem marjetica. Pričakujem pa, da bom bila rdeče barve kot vrtnica, da bom imela tulipanasto obliko in seveda brez trnjev in da bom dišala kot frezija in bila elegantna kot gardenija.

Uh!

Dovolj je bilo!

Če me drugi ne silijo, da sem nekaj, kar nisem – pa se sama! Naveličana sem teh nedosegljivih standardov! Marjetica je čudovita kot marjetica! Vrtnica je čudovita kot vrtnica! Tulipan je čaroben kot tulipan! Gardenija je fantastična gardenija! Nobeden od njih se ne pretvarja, da je nekaj, kar ni! Samo cveti in se ne zmeni za druge! Zato pa so najlepši!

Kaj če bi si mi danes dovolili, da smo to, kdo smo! Nehajmo si več težiti k popolnosti! To je samo izžemanje naše energije! Lahko bi pa jo porabili za cvetene! Vsak od nas ima edinstven doprinos. Vsak od nas je čudovita neponovljiva unikatna roža. Zato zdaj cveti! Tu si samo zato, da bi bil-a ti – ti! To je dovolj!

Ne nasedajmo več primerjavam! Ne nasedajmo več dokazovanjem. Ne nasedajmo tekmovanju! Kako sploh lahko dve roži tekmujeta! Obe sta edinstveni na čisto svoj način. To je njuna največja lepota!

Tako pa tudi mi med sabo ne moremo tekmovati! Vsak je čisto edinstvena duša! Vsak ima čisto edinstvene darove, ki so neprecenljivi! Zato zaupaj danes v svojo vrednost! Zares si čudovit-a!

Zdaj pa še nekaj.

Odpri svoje srce. Tako lahko in enostavno te je ljubiti. Zdaj pa se odpri pravi ljubezni. Vredna-vreden si je! Tako čarobno te je ljubiti. Zdaj pa dopusti, da se to uresniči. Odpri srce še malo bolj!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten čaroben ljubeč mavričen jasen kreativen sijoč srčkan dan!



🌷 P.S.: Sprejmi vsa vabila za srečo! Še malo bolj ti odpirajo srce! Res te je lahko ljubiti. Zaupaj v Ljubezen.

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ ✨ AFIRMACIJE 💛 Z lahkoto sprejemam obilje! ... https://youtu.be/nLWouaP0PPw

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Pharrell Williams - Happy ... https://youtu.be/ZbZSe6N_BXs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar