sreda, 25. maj 2022

Sprejmi ljubezen!

 Pa ne grem se več trpljena! Ne grem se več mučenja! Ne grem se več izsiljevanja!

Če ne gre z lahkoto in s tokom, nočem, da je prisotno!

Dovolj sem bila zagrenjena!

Pa je vsaj kaj pomagalo?!

Ni.

Dovolj sem trpela!

Pa je vsaj kaj pomagalo?!

Ni!

Kotala (valila) in premetavala sem se v bolečini brez upanja na sonce! Namesto, da bi počasi postalo bolj znosno, ni!

Zato več ne verjamem v drame, trpljenje, mučenje, skrivanje, zanikanje, upor, siljenje, bojevanje, odpovedovanje, potiskanje in vse ostale neumnosti! Ne! To ni zame! Nič mi to ne daje, samo še več tega si navlečem!

Izpišem svoja čustva. In se poslovim od njih. Hvala, da ste. Ljubim vas. Osvobajam vas. Spuščam vas. Lahko odidete.

Brez analiziranja. Brez brckanja in brožanja. Brez podaljševanja pogodb. »Odidi! Tako ali tako nikoli niste prav spadala v moje življenje! Zdaj vsemu temu »sranju« dovolim oditi. Spuščam te. Dovolim ti oditi. Zdaj!«

Rada pa imam srečo! Vem, da se je za njo treba potruditi. Srečo je treba izbirati vsak trenutek! Ampak se je vredno! Verjamem v veselje! Verjamem v upanje! Verjamem v nove začetke! Verjamem v dobre konce! Verjamem v ljubezen! Verjamem v radost! Verjamem v iskrenost. Verjamem v dobroto! Verjamem v lahkotnost! verjamem v čarobnost vsakega trenutka! Verjamem v harmonijo. Verjamem v srčnost! Verjamem, da se resnica vedno izkaže.

Zdaj pa to tudi izbirajmo! Vsak trenutek bolj in bolj!

Tvoja duša uživa, ko se izraža kot ti! Izraža se kot čista Ljubezen!

Zdaj pa si dovoli odpreti srce in sprejmi to ljubezen! Popolnoma si že vredna-vreden ljubezni, točno tak-a, kot si zdaj!

Ljubek srčkan srečen igriv radosten nagajiv lahkoten živahen pester zabaven jasen kreativen okusen slasten mogočen razigran dan!



🌷 P.S.: Poljubi vse trenutke, ki so ti vabilo za srečo! sprejmi jih v svoje srce! Vsa ta radost in lepota je zate! Življenje te ljubi! Zdaj pa odpri svoje srce in sprejmi to ljubezen!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ ❤️ ❤️ ✨ AFIRMACIJE 💛 Z lahkoto sprejemam obilje! ... https://youtu.be/nLWouaP0PPw

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Sara Bareilles - Brave ... https://youtu.be/QUQsqBqxoR4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar