četrtek, 27. januar 2022

Odpri srce!!!

 Lahko danes malo bolj odpremo srce?! Vem, da smo že vsi doživeli veliko »zanimivih situacij«. In tudi prišli skozi. Veliko. Če smo vsakič malo zaprli svoje srce, je vedno bolj zaprto!

Danes pa obrnimo ta proces!

To zapiranje srca mene oropa lepih čudovitih bogatih radostnih in predvsem ljubečih trenutkov!

Dejansko sem jaz na slabšem, če dopuščam, da me pretekle situacije in dogodivščine z »zanimivimi ljudmi« prikrajšujejo za lepe trenutke. Niso oni krivi, da jaz zapiram svoje srce! Nihče ni kriv! Sama sem se tako odločila, da ne bi spet doživljala bolečin.

Ampak! Res veliki ampak! Potem ne morem čutiti niti ljubezni! Potem ne morem v svoje življenje spustiti niti malo radosti! Ali čisto malo! Pa mi je to dovolj?! Kaj si ne želim več?! Pa saj sem še vse bolečine dobro prenesla! Kaj me ne ubije, me utrdi!

Zdaj je čas, da porušim vse te stene okoli! Močna sem. Lahko prenesem bolečino! Močna sem, celo tako zelo, da lahko prenesem ljubezen!!!

Zdaj je moja odločitev, da ne bom več dopuščala čemurkoli iz preteklosti, da me ustavlja, da ne ljubim z vsem srcem! Zdaj je moja odločitev, da odpiram srce ljubezni! vsemu najboljšemu! Zaupam v to! Zaupam vase, da to prenesem! Zaupam, da sem tega vredna!

Zdaj odprimo srce! Ne škodujmo si več z visokimi debelimi zidovi! Spustimo žarke Ljubezni v našo graščino! Kaj graščino! Kraljestvo! Si upaš danes malo bolj ljubiti? Si upaš danes še malo bolj sijati? Si upaš danes še malo bolj odpreti srce!? Prisluhni srcu, točno te bo vodilo! Zaupaj!

Ljubek srčkan srečen sijoč pristen ljubezniv topel razigran živahen mavričen dan!




🌷 P.S.: Danes ljubi z vsem srcem! To je tvoje poslanstvo! To je tvoja radost! To je tvoja sreča! Odpri svoje srce!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ceni se! ... https://youtu.be/Y32B3GR9cYg

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Rita Ora | Your Song ... https://youtu.be/4vAf1esMT8s

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar