sreda, 26. januar 2022

Pokaži svoje resnične barve!!!

 Katere so tvoje resnične barve? Imaš eno? Si mavrična-mavričen? Kaj so tvoje prave barve?! Jih pokažeš?! Vseeno je, ali so pastelne ali živo žareče ali umirjeno svetlikajoče.

Tvoje barve so! Tu si zdaj v tem trenutku na tem planetu, da bi zasidral-a več ljubezni v svoje srce. Ti si središče svojega sveta.

Čemu ali komu podarjaš svojo energijo?! Ustvarjaš skozi kaotične manipulacije okolja, ko jim daješ svojo energijo in pozornost?! Ali se vedno znova vračaš v svoje srce!? Smo tam je resnica zate. Nihče drugi ti je ne more povedati. Samo ti si zares povezan-a s svojim bistvom, vodnikom notranjosti in slišiš šepete svoje duše.

Le zaupaj si! Tvoji odgovori so pravi zate! Ti veš odgovore zate! Se res moraš spreminjati in izboljševati ali je resnica druge?! Se samo odkrivaš, kdo si v resnici in si zaupaš, da tvoje srce ve odgovore zate.

Le zaupaj svojemu srcu. Zaupaj svoji duši. Zaupaj sebi! Zdaj je tvoj čas uresničevanja. Zdaj je tvoj čas sijanja!

Tu si samo zato, da bi izražal-a svojo pravo naravo in bi udomačil-a mir in ljubezen v svojem srcu. Seveda tudi malo radosti in zabavnosti in razigranosti in navihanosti! Uživaj ta dan! Bodi čisto pristna-pristen!

Življenje je lepo!

Ljubek srečen nagajiv razigran pester živahen unikaten vesel sijoč dan!




🌷 P.S.: Sprejmi vsa vabila za srečo. Zate so in v polnosti so igrivost! Sprejmi svojo čudovitost. Zaupaj svojemu srcu! zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Ceni se! ... https://youtu.be/Y32B3GR9cYg

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Rita Ora - Your Song ... https://youtu.be/RsELrcVNzG0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar