torek, 6. december 2022

Vsak na svoji pristni poti!!!

Zanimivo je, da se počutim prav živa v pogovorih, da povem svoje mnenje. Prej pa sem kar poslušala. In poslušala. In nič pametnega slišala. Zdaj pa aktivno sodelujem v pogovoru in se je kar razživel.

No, mogoče sem se jaz razživela.

Ni samo ene metode zdravljenja. Ni. Ljudje smo si različni in prav je, da ima vsak svoje metode, ki pomagajo prav njemu.

Vsak imamo svoje aktivnosti, prakse, ki pomagajo prav vsakemu posebej na drugačen način. Zato je tudi naša drugačnost dragocena. Zato vsak dela po svoje, z občutenjem harmonije in radosti in navdušenja, da nekaj deluje za mene. Če pri tebi ne vzbudi teh vzhičenih občutkov, mogoče potrebuješ ti kaj drugega! Potem si našla svojo srčno pot.

Vsiljevanje mojih metod drugim je neumnost. Vsak čuti svojo pot in kaj ga pritegne. To je njegov način zdravljena. Česarkoli. Lahko notranjega nemira do notranjih vojn. Zanimivo, da sem imela vedno v sebi notranjo vojno ali sem ekonomistka, ali sem šepetalka srčnosti. Zdaj se mi zdi tako oddaljeno, prej pa se mi je zdela resnična vojna znotraj mene. Zdaj pa sem sprejela oba dela sebe. Rada investiram in izračunavam različne možnosti. Rada pa tudi prisluhnem šepetom duše in kaj ustvarjam. Tako se je vojna v meni pomirila. Jaz sem se pomirila.

Vse pa je proces in ne razsvetljenje trenutka. Pri meni je vse vsakodnevna vaja.

Lahko imam sočutje do drugih, tako da jim dopustim njihove poti. Ne rabim jih voditi in usmerjati. Jaz samo poskrbim, da luč v mojem svetilniku sveti najmočneje, kar lahko ta trenutek in prave osebe me bodo našle. Ne veslam pa več čolne drugih in jih pomagam rešiti, ker to pa me čisto izčrpa.

Zdaj si dovolim samo sijati!

Kdaj najbolj siješ?

Danes zasij v svojih najbolj pristnih barvah!

Ljubek srečen srčkan igriv radosten vesel čaroben mogočen lep jasen fantastičen pisan mavričen nagajiv dan!



🌷 P.S.: Naj se pesem tvoje duše izrazi! To je tvoje poslanstvo!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️  Zabavaj se! https://youtu.be/dY0p5j7M9Lo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Liam Payne, Rita Ora - For You (Fifty Shades Freed) ... https://youtu.be/RQUuqbzQVsY

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar